Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τέλος ο Rivaldo?

More
12 May 2007 10:51 #31295 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Τελειώνει όπως όλα δείχνουν η καριέρα του Ριβάλντο στην Ελλάδα...

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήταν αρνητικός στη πρόταση για μείωση των αποδοχών που του εγινε και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που θα δώσει, είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόφαση του...

Ποια είναι η γνώμη σας;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2007 11:13 #31301 by Anna R
Replied by Anna R on topic Τέλος ο Rivaldo?
Rivaldo ειναι αυτός, έχει κάθε δικαίωμα να ζητάει τα ίδια λεφτά (μην ξεχνάμε οτι ενα πρωτάθλημα το πήρε μόνος του παρόλο που θεωρείται ξωφλημένος, ραμολί ή οτι άλλο έχει ακουστεί κατα καιρούς).
Εγω προσωπικά δεν θα του ανανέωνα το συμβόλαιο και το ίδιο πιστέυω οτι πρέπει να σκεφτεί και ο ολυμπιακός και με τα ίδια λεφτά να πάει να βρεί άλλον παίκτη που και θα μπορει να αποδόσει όσο θέλουν αλλά και θα κάνει και τον ίδιο ντόρο που είχε κάνει ο Ριβάλντο όταν είχε πρωτοέρθει (γιατί μην ξεχνάμε οτι είναι και θέμα μάρκετινγκ).
Στο κατω κάτω ας αναλάβει κάποια άλλη θέση στον Ολυμπιακό μήπως και μας φέρει κανέναν καλό παικτη γιατί απο τον Κόκκαλη δεν βλέπω και μεγάλη προκοπή... :mrgreen:

More
12 May 2007 16:00 #31326 by Νίκος Θεοδωρής
Παιδιά ο Ριβάλντο τελείωσε... Πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος του Κόκκαλη..Έχω αναπτύξει το σκεπτικό μου στο blog μου, αλλά συνοπτικά πιστεύω ότι άλλο ένα χρόνο τον είχε ο Ρίμπο..Και πως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και διαφορετικά..

More
12 May 2007 18:10 #31333 by Ilias Diamantopoulos
asxeta me to an einai xrhsimos h oxi o tropos pou tou ferthike o kokkalis htan o xeiroteros.....

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 May 2007 18:50 #31334 by a Guest
Replied by a Guest on topic Τέλος ο Rivaldo?
Τα ίδια Παντελάκη μου...... Τον τελειώσανε κι αυτον.... Μπράβο "κύριε" Κόκκαλη, μείνετε τώρα με τον Μπόρχα και τον Μπαμπατσίτα, γιατί καλύτερο δεν πρόκειται να φέρεις ούτε στο FM

More
12 May 2007 20:43 #31336 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Ριβάλντο αποχαιρέτησε σήμερα με δάκρυα τον Ολυμπιακό!

www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 53253.html
www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=85714

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε δήλωσε στεναχωρημένος που αποχαιρετά τον κόσμο του Ολυμπιακού (είπε χαρακτηριστικά "Είναι οι καλύτεροι οπαδοί που έχω γνωρίσει στην καριέρα μου") και άφησε αιχμές εις βάρος του Σωκράτη Κόκκαλη για την μη ανανέωση του συμβολαίου του. Απ'την άλλη η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε προς τα έξω παραμύθια για πρόταση με τις ίδιες αποδοχές.

Κυρ Σωκράτη μου, άμα τον είχες κάνει Player/Assistant Manager δεν θα έχανες έναν τέτοιο παίκτη. Έναν μάγο της μπάλας που πριν λίγα χρόνια ήταν στην καλύτερη 11άδα του κόσμου. Αλλά...τι να κάνουμε. Οι πρόεδροι στην Ελλάδα είναι λίγο μυρωδιάδες από μπάλα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 May 2007 23:06 #31339 by a Guest
ego pou eimai panathinaikos stenaxorithika pou feugei apo ton osfp giati tha xasoume liges stigmes magias.Alla apo tin alli xairomai gia tin katantia tou aioniou antipalou mou.Ama itan maggas o jiger as tou ekane mia protasi me ta idia lefta na erthei ston pao oxi mono logo tis podosfarikis tou axias alla kurios logo tou kurous poy tha apoktisei o pao enanti tou osfp kai tin nila pou tha pathoyn oi gauroi.(makari na me akousei)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 May 2007 02:18 #31341 by a Guest
Να σου πώ Μανώλη,αν είχαμε έστω υποφερτή ομάδα θα συμφωνούσα μαζί σου.
Να τον χτυπήσει για να μπεί στο μάτι του γαύρου..
Αλλά όπως είναι τώρα τα πράγματα,μια τέτοια κίνηση δεν έχει νόημα.
Εδώ δεν ξέρουμε τί μας ξημερώνει για του χρόνου...

Τέλος πάντων,δε μ'ενδιαφέρει πώς διοικεί ο Φρύδιας ο μαγαζί του,και δε μου πέφτει και λόγος.
Βρήκε πάντως πρώτης τάξης τρόπο να κόψει το βήχα και στους υπόλοιπους "παλιούς"
Άντε να παει τώρα ο Νικοπολίδης και να ζητήσει άυξηση...Με τί μούτρα;;

More
13 May 2007 05:16 #31344 by penny
Replied by penny on topic Τέλος ο Rivaldo?
Δεν είμαι της.. ομάδας, δεν είμαι αγοράκι, απλά..

Τι θα πει βλέπουμε μετά τη φιέστα? Και τη βίζα για τα παιδιά του πότε θα την αναναίωνε? Που έφερε την οικογένειά του εδώ, τα παιδιά του σε σχολεία της χώρας μας, που επέλεξε να κλείσει τη καριέρα του στον Ολυμπιακό. Δηλαδή, δεν είναι ο Τρύφωνας από την κωλοπετεινίτσα, πως να το κάνουμε? Ένα ρισπεκτ δεν το αξίζει? Κι ας μην μπορεί να πάρει τα ποδάρια του, δεν έχει σημασία.

Κρίμα.

More
13 May 2007 23:57 #31365 by Kiriakos
Replied by Kiriakos on topic Τέλος ο Rivaldo?
blepw oti biazeste oloi! kai biazeste kai polu malista... 8a ta xana poume se liges meroules...