Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στοίχημα: Προγνωστικά

More
12 Sep 2006 01:11 #19274 by ribogio
Replied by ribogio on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σημερα ξεκιναει το champions league.Οι αγωνες ειναι οι εξης και θα κανω προβλεψεις(οποιος θελει με ακολουθει) :
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2006 01:15 #19275 by Konstantinos Ketsietzis
Φίλε Ribogio σε βλέπω να πηγαίνεις βουρ για κουβά

Sleep is only a bad substitute for caffeine.

"2 ώρες είναι θα περάσουν..." πάντα στο Gamesradio.gr Καθημερινά 12:00 με 14:00

More
25 Apr 2007 01:57 #30595 by Νίκος Θεοδωρής
Φιλε τετοια παιχνιδια δεν ειναι να τα ακουμπας..Παντως δεν την βλεπω και πολυ καλα την Τσελσι..Η Λιβερπουλ ειναι πιο "ομαδα" αυτο τον καιρο-κατα τη γνωμη μου-και εχει πολυ βαρυτερη φανελα απο τη Τσελσι,κατι που παιζει πολυ μεγαλο ρολο σε τετοια παιχνιδια..

Βεβαια ο Μουρινιο ειναι μεγαλος γατος και θα το παλεψει το ματσακι..Το βλεπω ισοπαλο παντως.. :?:

More
27 Apr 2007 23:14 #30732 by aggelos
Replied by aggelos on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
γεια σας και παλι! τι μου κανετε; ελπιζω η προηγουμενη εβδομαδα να ηταν κερδοφορα ακι οχι μονο....αν παλι δεν ηταν...δεν πειραζει...γι'αυτο το λογο η εκπομπη "ππροπτζη i'll be back" ειναι εδω...εμεις σας προτεινουμε..εσεις διαλεγετε και παιρνετε..εχουμε και λεμε

165 στουτγαρδη (2) αποδ 1.60
212 ντορτμουντ (1) αποδ 1.8
213 νυρεμβεργη (1) αποδ 1.75

αφηνουμε την γερμανια και πεταγομαστε στην αγγλια

232 μπαρνσλει (1) αποδ 2.20
233 μπερμιγχαμ (1) αποδ 1.60
152 μαντσεστερ (2) αποδ 1.60
222 λιβερπουλ (2) αποδ 2.10

και απο την αγγλια πεταγομαστε στην ισπανια..μμμμ!

442 λας παλμας (1) αποδ 1.85
512 ατλετικο (1) αποδ 1.83
632 σανταντερ (1) αποδ 1.85
531 βαγιαδολιδ (1) αποδ 1.70

και αφου μιλησαμε για το "ισπανικο" (πρωταθλημα) οπως ειχε γραψει ο θοδωρης, ας μιλησουμε και για "ιταλικο"

436 μιλαν(2) αποδ 2.00
611 ρομα (1) αποδ 2.10
566 παρμα (1) αποδ 1.72

και μερικα διασπαρτα..

524 ιντεπεντιεντε (1) αποδ 1.95
451 βρυξελλες (1) αποδ 1.75
462 λιλ (1) αποδ 1.65
725 μπενφικα (1) αποδ 2.10 (ντερμπυ)
723 μαρσειγ (1) αποδ 1.65
715 ροζενμποργκ (1) αποδ 2.05 (ντερμπυ)

αυτα λοιπον, τα οχι και τοσο ολιγα....ελπιζω να πατε κατευθειαν για εισπραξη...σκεφτειτε το εξης σκηνικο: μπαινετε στο προποτζιδικο αερατοι, κοιτατε αφ'υψηλου τον "κυριο" προποτζη και του δινεται να εξαργυρωσει το δελτιο....γινεται το τσεκινγκ, ανοιγει το διπλοκλειδωμενο συρταρι του, και σας πληρωνει λεγοντας σας με βαρια καρδια "οριστε"...τα χρηματα σας....

Υ.Γ. καθως θα φευγετε ριξτε μια περιφρομητικη ματια προς τη μερια του κουβα...θα νιωσετε ωραιοτατα...πιστεψτε με.........εχετε γεια!!!!

More
28 Apr 2007 16:11 #30753 by Thodwris Drekolias
Replied by Thodwris Drekolias on topic ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Καλησπέρα απανταχού τζογαδόροι!!! Ο booker en_DIA_ferwn (ο γράφων) θα σας φτιάξει και σήμερα......Προτάσεις για μπάσκετ...Οι πιστοί προσέλθετε..

Αρχίζουμε με ένα ισπανικό (κάτι έχω πάθει τώρα τελευταία με το ισπανικό) χαχα ο χαχα!!!

21) ΚΑΧΑ ΣΑΝ ΦΕΡΝΑΝΤΟ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ.(2)

Το ξέρω ότι δίνει προβάδισμα στην ΜΠΙΛΜΠΑΟ αλλά μην ξεγελιέστε...είναι ισάξιες ομάδες και η ΜΠΙΛΜΠΑΟ

More
01 May 2007 19:30 #30861 by Thodwris Drekolias
Καλησπέρα τζογαδόροι!!!!!!!!!!!!! Να ευχηθώ "καλή πρωτομαγιά" ;;;; Άσε καλύτερα.........Αν και χτες δεν προτείναμε παιχνίδια..παίξαμε και για να είμαι ειλικρινής δεν τα πήγαμε καλά...Μας έφαγε η ΚΑΕΝ!!!!! Σήμερα δε νομίζω να βρείτε κάποιον ανοιχτό...γι αυτό δεν έχει προγνωστικά.....Έτσι,μόνο για το καλό να πούμε ότι η Λίβερπουλ θα νικήσει....όσοι πάτε να το δείτε, σας εύχομαι να μην τις κόψετε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι......

Για αύριο όμως Τετάρτη θα "τοιχοκολλήσουμε" τις προβλέψεις μας !!!! Από το πρωί.........Αναμείνατε λοιπόν.......Επανιδείν και Επανακούειν !!!!

More
02 May 2007 21:43 #30892 by aggelos
Χαιρετω σας!!!! Μπαινω κατευθειαν στο θεμα, χωρις πολλα πολλα λιγια...........Αυτο το διημερο θα δοθει μια μεγαλη και σκληρη μαχη, αναμεσα σε ολους εμας (τζογαδοροι) και στον κουβα..............Αντισταθειτε σθεναρα με θαρος και τολμη..........ως υπευθυνοι γι' αυτον τον σκληρο αγωνα σας προτεινουμε τα εξης:

Τεταρτη( ξημερωματα πεμπτης)
326 ριβερ πλειτ (2) αποδ: 1.90
331 σαντος (2) αποδ: 1.60
332 απμερικα(1) αποδ: 1.65

Πεμπτη
412 σεβιλλη (1) αποδ: 1.50
414 νασιοναλ (1) αποδ1.70 (ξημερωματα παρασκευης)
413 παρανα (1) αποδ: 1.90

More
04 May 2007 15:26 #30951 by Thodwris Drekolias
Καλησπέρα παιχτούρες μου......ελπίζω να περάσατε μία βόλτα από ταμείο χτες, μιας και οι προβλέψεις (εκτός από μία..και αυτή στο τσακ) μας βγήκαν!!!
Προχωρώ κατευθείαν στο ψητό....αγώνες παρασκευής.....

Γαλλία 2.
115)ΑΖΑΞΙΟ-ΜΕΤΣ.(2) 2,35
125)ΤΟΥΡ-ΑΜΙΑΝ.(2)

More
04 May 2007 19:02 #30960 by Νίκος Θεοδωρής
Καλό θα ήταν να προτείνουμε συστήματα τα οποίανα μπορούμε να παίξουμε,γιατί το παραπάνω προσωπικά ούτε να το διανοηθώ δε μπορώ...

Συστήματα που περιέχουν τόσα στάνταρ και ζητάμε 6άδες κατά τη γνώμη μου περνάνε 1/10 φορές...

Πιο λογικό θα ήταν να ακολουθήσουμε μακροχρόνια τακτική με 3άδες ή να επιλέγουμε 1-2 στάνταρ και μερικά ζητούμενα.

Το καλύτερο σύστημα κατα τη γνώμη μου είναι 1 στάνταρ κ 4 ζητούμενα και να ζητάμε 3άδες..

More
05 May 2007 13:19 #30983 by aggelos
χαιρετω τους απανταχου παροντες ,σε ολα τα μηκη και πλατη της υφηλιου,.....τζογαδορους....η μαχη με τον κουβα αναβει και παλι αυτο το weekend και αναμενεται σφοδροτατη...για να δουμε μερικες προτασουλες....να δει ασπρη μερα η τσεπη μας και σας

λοιπον: