Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Champions League 2006/2007

Poll: Ποιά νομίζετε ότι θα κερδίσει? (was ended 2007-05-24 09:36:20)

Milan
5 55.6%
Liverpool
4 44.4%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
25 Aug 2006 13:23 #18573 by Αντώνης Κατρής
Έγινε χθες η κλήρωση των ομίλων και οι ομάδες μας έλαβαν:
Valencia Roma Olympiakos Shakhtar
Milan Lille AEK Anderlecht

Οι εφημερίδες σήμερα πανηγυρίζουν αλλά δε νομίζω ότι θα έπρεπε να πανηγυρίζουν για όλους. Η ΑΕΚ έχει πιστεύω τις καλύτερες πιθανότητες από την άποψη ότι η Μίλαν θα πάει τραίνο και οι υπόλοιποι δεν είναι τπτ τρομακτικό οπότε μπορεί να χτυπήσει τη δευτερη θέση (με σοβαρότητα πάντα). Τώρα ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει κάποιο μεγαθήριο στον όμιλό του αλλά και οι 3 ομάδες βασίζονται στην ταχύτητα και ειδικά στα άκρα και εκεί είναι που ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα. Και ειδικά όταν θα έχει να κάνει με τη Βαλένθια πιστεύω ότι θα έχει τρομακτικά μεγάλο πρόβλημα. Με την τρίτη θέση νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Aug 2006 14:35 #18575 by Nikos Kalymnios
Θα συμφωνήσω με τον Sir και απλά θα επισημάνω πως η θεωρητικά αδύναμη ομάδα στον 4ο όμιλο που μετέχει ο Ολυμπιακός η Ουκρανική Σαχτάρ έχει στο ρόστερ της παίκτες που κατά καιρούς έχουν ζητήσει μεγάλοι σύλλογοι όπος οι Ματουζάλεμ,Φερναντίνιο,Αγκαχόβα,Μαρίκα αλλά και τους Ουκρανούς Βορομπέι,Τίμοστσουκ.Αυτή η ομάδα είναι λοιπόν η αδύναμη του ομίλου??Η άποψή μου είναι ότι ίσως και να είναι η ισχυρότερη ομάδα του ομίλου αυτού αν λαβουμε υπόψη και τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στο Ντόνετσκ..

Αυτά..

More
25 Aug 2006 17:08 #18583 by Μάνος Νικολόπουλος
Και εγω συμφωνω..Αν και δεν γινοταν να ευνοηθει ακομα περισσοτερο (απο την τυχη) ο ΟΣΦΠ αντιμετωπιζει πιο δυσκολο εργο...Τα ιδια ελεγαν περσυ για ομαδες οπως η Σεβιλλη(ελεγαν οτι ειναι περισσοτερο απειρη και μονο με μεγαλη τυχη θα παρει την τριτη θεση), για την Arsenal ( οτι μονο ο Henry την τραβαει στην πλατη του και τετοια...)Νομιζω οτι το χαμογελο του Τζορτζεβιτς (οταν ακουσε το γκρουπ) θα σβησει συντομα..Αν και εχει πιθανοτητες ολα θα κριθουν στην τελευταια αγωνιστικη πιστευω...

More
25 Aug 2006 17:43 #18585 by Kostas Giagias
Μα είναι λογικό να χαμογελάει όταν αποφεύγεις έναν όμιλο που ξεκινά από BARCA, Chelsea. Από εκεί και πέρα καμία κλήρωση δεν σε περνάει άμεσα στον επόμενο γύρο.

Η κλήρωση του ΟΣΦΠ είναι πονηρή γιατί θα υπάρχουν δυνατές κόντρες από όλους τους αντιπάλους. Μου θυμίζει πολύ τον όμιλο Liverpool, Deportivo, Monaco, OCFP. Ολα τα παιχνίδια εντός και εκτός θα παίζονται στις λεπτομέρειες και κάποιος θα την πατήσει (4ος). Τότε ήταν η Depor να δούμε φέτος...

Στόχος η δεύτερη ή τρίτη θέση.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Aug 2006 17:51 #18586 by a Guest
Replied by a Guest on topic Champions League 2006/2007
Εγω θα συμφωνήσω 100% με το πρωτοσέλιδο του "Φιλάθλου"

"Μιλήστε στο γήπεδο και αφήστε τα μεγάλα λόγια για κλήρωση στα μέτρα σας"

More
25 Aug 2006 18:00 #18587 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Σωστός ο SA7. Έγω πάλι έχω την εξής άποψη. Φέτος ο Ολυμπιακός θα κάνει πορεία ύστερα απο καμιά 10αριά χρόνια και η ΑΕΚ θα μείνει στην Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί, έτσι μου φαίνονται οι ομάδες, έτσι λέει το ένστικτο του jim. Τι να πω...

Πάντως σίγουρα θα έχουν σημαντικό ρόλο οι λεπτομέρειες γιατί έτσι παίρνεις ή χάνεις το παιχνίδι από τα χέρια σου. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται πλέον απο τα τελευταία CL.

More
26 Aug 2006 13:38 #18608 by Tasos Georgos
Όλοι με πρώτο το σούργελο το Βερνίκο έλεγαν για το ότι η Βαλένθια δεν είναι κάτι σπουδαίο. Προσωπικά αν και μελος των Ultras Sur πιστεύω ότι η Βαλένθια έχει ομάδα που χτυπάει πρωτιά στην Ισπανία.Δεν πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός θα πάρει βαθμό εναντίον της. Επίσης Ρομα και Σαχταρ έχουν παικταράδες και κανείς δεν τις υπολογίζει. Νομίζω ότι για άλλη μια χρονιά τελευταίος θα είανι. Οσο για την ΑΕΚ αν εξερέσουμε την Μι\ίλαν, τις άλλες τις έχει (εκτός αν παίξει όπως με την Hearts). Αλλά τι την ψάχνεται; Champions League χωρίς Παναθηναϊκό είναι σαν γυναίκα χωρίς βυζιά.

Λέσχη Φίλων Manchester City

More
18 Oct 2006 15:05 #21217 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν πως τα κατάφερε χθες η ΑΕΚ και έχασε δε το κατάλαβα... Μια χαρά το κλωτσούσαν το τόπι αλλά από δυο στραβοκλωτσιές και ένα σοκολατένιο αγόρι ρούφηξαν 2 μπαλάκια στα τελευταία 10 λεπτά. Πότε θα σοβαρευτούν οι ομάδες μας να δούμε...

More
19 Oct 2006 00:54 #21237 by L33t H@xx0r
Αν ο γαύρος δεν μπορεί να νικήσει ούτε ΑΥΤΗΝ τη Roma, με την άθλια εμφάνισή της και τις απουσίες της, τότε η 3η θέση και πολύ του είναι...

Εντελώς τυχαία πάντως ο γαύρος έφαγε ΙΔΙΟ γκολ με τα 2 της ΑΕΚ χθες

More
19 Oct 2006 02:12 #21238 by Αντώνης Κατρής
Πάντως βγήκε αυτό που είπαμε σήμερα στην εκπομπή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού θα ήταν η ταχύτητα της Ρόμα και όντως στη μοναδική φάση που η Ρόμα έπαιξε γρήγορα μπήκε το γκολ. Πάντως στο Champions League είναι ξεκάθαρο ότι αν δε μπορείς να βάλεις στο μπακλαβοτό όταν έχεις την ευκαιρία τότε θα τον πιείς...