Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Champions League 2006/2007

Poll: Ποιά νομίζετε ότι θα κερδίσει? (was ended 2007-05-24 09:36:20)

Milan
5 55.6%
Liverpool
4 44.4%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
24 May 2007 17:34 #32090 by Αντώνης Κατρής

Manolis_M\ wrote: tuxeri itan fetos i inter giati apousia tis juve katafere na parei protathlima!Ante apo tou xronou tha paleuete gia tin deuteri thesi pali!

Ναι μη φάτε έχει γλάρο... Ο πρόεδρας έχει πιάσει πλέον το νόημα, ο Mancini έχει φτιάξει την ομάδα όπως την ήθελε και φέτο θα πάρει 2-3 παίκτες (και όχι 2-3 ντουζίνες παίκτες) οπότε το φετινό πορνό μάλλον θα συνεχιστεί...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2007 18:10 #32093 by Alex
Replied by Alex on topic Champions League 2006/2007

Sir_A_K\ wrote: Στάκα γιατί κάπου σε χάνω... Δηλαδή εσύ βλέποντας τη United να παίζει βλέπεις μια παραδοσιακή αγγλική ομάδα? Όχι γιατί αν το βλέπεις τότε πάω πάσο, βλέπουμε μάλλον άλλα πράγματα. Γενικά μπορεί η εθνική τους να είναι γτπ αλλά στους συλλόγους τους (τουλάχιστον τους κορυφαίους) παίζεται σύγχρονο ποδόσφαιρο και όχι το παλιό κλασικό βαρετό με τις καμινάδες...

Το θέμα δεν είναι τί παίζει ο καθένας;Είναι η νοοτροπία.Εγώ δεν σου λέω οτι δεν παίζουν καλή μπάλα.Σου λέω οτι αντιδράω σε αυτά που προσπαθούν να

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
24 May 2007 19:52 #32099 by Δημήτριος Σωτηρίου
Ότι και να μου πείτε....
MILAN Champions League 2006/2007 WINNER...
Με αποτέλεσμα 2-1 υπέρ της.
Με 7 τρόπαια.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα το χθεσινού αγώνα και όχι του προ προ προ προ πέρσινου ... αν και την είχατε φάει και πάλι στην Αθήνα από την Μιλανάρα...!!!

More
24 May 2007 22:01 #32105 by Μάνος Γρυπάρης
"Κατηγορώ" της ΟΥΕΦΑ

Τους φίλαθλους της Λίβερπουλ κατηγορεί η ΟΥΕΦΑ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την Τετάρτη (24/05) πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού, όταν οι οπαδοί των “κόκκινων” ενημερώθηκαν πως δεν θα μπουν στο γήπεδο καθώς ήταν γεμάτο, δημιουργήθηκαν εντάσεις και οι άντρες της αστυνομίας έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Ο εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ, Γουίλιαμ Γκαγιάρ δήλωσε: “Η συμπεριφορά των φίλων τη Λίβερπουλ είναι υπεύθυνη για όλα τα προβλήματα που έγιναν πριν από την αναμέτρηση. H συμπεριφορά των φίλαθλων έκανε το έργο της αστυνομίας πολύ δύσκολο καθώς οι αστυνομικοί δεν θέλησαν να χρησιμοποιήσουν βίαιες μεθόδους και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια”. Η βρετανική πρεσβεία δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει η ίδια την υπόθεση.

Ο πρώην συντηρητικός ηγέτης της ΟΥΕΦΑ, Μάικλ Χάουαρντ, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, τόνισε: “Δε νομίζω πως το ματς έπρεπε να γίνει σε αυτό το στάδιο. Αυτό δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και δεν είναι εξοπλισμένο ώστε να ανταπεξέλθει σε τέτοιους αριθμούς φιλάθλων. Ο έλεγχος των εισιτηρίων αστείος. Πολλοί άνθρωποι με έγκυρα εισιτήρια δεν μπήκαν στο γήπεδο”.

Ο Γκαγιάρ θέλοντας να υπερασπιστεί την ΟΥΕΦΑ απάντησε: “Η μόνη ευθύνη που μπορεί να έχουμε είναι στο γεγονός ότι δεν επιλέξαμε ένα στάδιο 250.000 θέσεων, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει”.

Οπαδοί Λίβερπουλ κατά Αστυνομίας

Οι πιστοί φίλοι της Λίβερπουλ δεν ενστερνίστηκαν τις απόψεις των ανθρώπων της OYEΦΑ και υποστηρίζουν πως τα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής βίας που χρησιμοποίησε η ελληνική αστυνομία.

"Μου πέταξαν καπνογόνα και χτυπήθηκα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από αστυνομικό. Πλήρωσα καλά λεφτά γι' αυτό το εισιτήριο και είμαι κάτοχος διαρκείας στη Λίβερπουλ και αυτό είναι επαίσχυντο. Αποτελεί τρομερή οργάνωση", δήλωσε ο 19χρονος Κένι Ρόμπερτς, ο οποίος υποστήριξε πως παρά το ότι είχε εισιτήριο δεν του επετράπη η είσοδος στο ΟΑΚΑ.

Αρκετοί οπαδοί της Λίβερπουλ κατηγόρησαν την ΕΛ.ΑΣ ότι χρησιμοποίησε αρκετά βάρβαρα μέσα (καπνογόνα, κλομπ) για να ελέγξουν την κατάσταση, ενώ πολλοί που είχαν κανονικό εισιτήριο δεν μπόρεσαν να μπουν στο Ολυμπιακό Στάδιο λόγω της αναστάτωσης.

www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/ ... 54645.html

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 May 2007 22:25 #32108 by Alex
Replied by Alex on topic Champions League 2006/2007
Κανέναν Ιταλό δεν ακούω πάντως να διαμαρτύρεται...Γιατί άραγε...Αντε ρε κατσίφλωροι που θα μας πουλήσετε και μούρη!Αυτά που ξέρετε να τα κάνετε στο φλρωνησό σας!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
25 May 2007 12:08 #32134 by Δημήτριος Σωτηρίου

Ο πρώην συντηρητικός ηγέτης της ΟΥΕΦΑ, Μάικλ Χάουαρντ, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, τόνισε: “Δε νομίζω πως το ματς έπρεπε να γίνει σε αυτό το στάδιο. Αυτό δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και δεν είναι εξοπλισμένο ώστε να ανταπεξέλθει σε τέτοιους αριθμούς φιλάθλων. Ο έλεγχος των εισιτηρίων αστείος. Πολλοί άνθρωποι με έγκυρα εισιτήρια δεν μπήκαν στο γήπεδο”.

Πές του π@π@ρ@ να πάει να .... από την αρχή πολεμάγανε την ελλήνική προσπάθεια για τον τελικό... αλλά πήραν τελικά τα π@π@ρι@ μας...

Πές τα φίλε mordred με τους γκέουλες που μου έγιναν ξαφνικά κυρίες.
Ξεχνάνε τι κάνανε πριν λίγο καιρό στην Ιταλία τα κολοπαίδια τους που όταν τους αφήσεις λίγο λάσκα τα κάνουν όλα γυαλιά καρφιά...

Το θέμα της αστυνομίας τώρα εν μέρι είχαν προηδοποιήσει ότι αν τους πιέσουν θα κάνουν αντίπινα. Οπώτε να λέμε και τους στραβού το δίκιο τα στρουμφάκια μας δεν είναι και πρότυπα της τάξης....