Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μπάσκετ: Γενική Συζήτηση

More
09 Sep 2011 23:33 #98273 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μέλλον έχει αλλά το σήμερα είναι αυτό που φοβάμαι... δηλαδή φέτος δεν νομίζω να μπορέσει να ξεπεράσει των εαυτό της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2011 14:54 #99538 by Lolistas456
Πιστευω οτι αμα στην φετινη εθνικη υπηρχαν παιχτες οπως σπανοουλης διαμαντιδης και ενας καλος παπαλουκας ανετα θα πηγαιναμε τελικο..

More
03 Oct 2011 16:07 #99557 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Δεν μπορείς να πεις ότι ο Παπαλουκάς έκανε και τρελά παιχνίδια φέτος... Αλλά με Διαμαντίδη, Σπανούλη, Περπέρογλου θα είμασταν σαφών καλύτεροι.

More
02 Mar 2012 02:14 #105394 by Μιχάλης Μητρόπουλος

Σπανούλης 20 πόντους 8 ασσίστ.

Μετά την σφαλιάρα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, με κορυφαίο αλλά και πρώτο σκόρερ τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός πέταξε εκτός Ευρωλίγκας την Γαλατά (88-81).

Πλέον για να βρεθεί στο final four θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο που ακούει στο όνομα Σιένα με μειονέκτημα έδρας αυτή τη φορά από την οποία είχαν αποκλειστεί πέρυσι στην ίδια φάση. Για να δούμε...

More
12 Jun 2012 22:59 #109096 by Τάσος Φέτσης
Και επισήμως τέλος ο Ομπράντοβιτς!

Μετά από 13 χρόνια καριέρας στον Παναθηναϊκό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποχωρεί αφού δεν βρέθηκε σημείο επαφής με τη διοίκηση της ΚΑΕ. "Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση. "Η καλύτερη δυνατή απόφαση τη δεδομένη χρονική στιγμή", ανέφερε ο τέως πλέον τεχνικός του τριφυλλιού.

H ανακοίνωση και η δήλωση του Ζοτς

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετά από δεκατρία χρόνια λαμπρής συνύπαρξης.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον «κόουτς» για την άψογη, μεστή και ουσιώδη συνεργασία που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ μας, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τους τίτλους που κατέκτησε η ομάδα μας.

Στο μυαλό και στην καρδιά μας θα υπάρχουν πάντα οι όμορφες στιγμές που ζήσαμε με τον Ομπράντοβιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και σίγουρα το όνομά του θα γραφεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού ως ένας από τους κύριους συντελεστές των μεγάλων επιτυχιών.

Όταν οι συνθήκες το φέρνουν έτσι και φεύγει ένας φίλος το «αντίο» φαντάζει δύσκολο. Αισθανόμαστε τον Ομπράντοβιτς σαν μέλος της οικογένειας μας και νιώθουμε πως στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν. Για αυτό δεν του λέμε αντίο, αλλά «εις το επανιδείν φίλε».

Δήλωση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

«Αγαπητοί μου Φίλοι

Όταν ήρθα τον Ιούνιο του 1999 στην Αθήνα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, δεν μπορούσα ούτε να το φανταστώ ότι αυτή θα ήταν η ομάδα μου –η οικογένειά μου-το σπίτι μου, για 13 ολόκληρα χρόνια.

Αυτά τα 13 χρόνια, είχαμε πολλές όμορφες στιγμές, πολλούς πανηγυρισμούς, αλλά και δυσκολίες. Τα ζήσαμε έντονα, γιατί πάντα ήμασταν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη και αληθινή οικογένεια.

Οι Αρχές που έχω από την οικογένειά μου, πάντα μου υπενθυμίζουν ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σέβεσαι τους ανθρώπους, αν θέλεις να σε σεβαστούν και αυτοί. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να τονίσω αυτή τη στιγμή.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία κατέστησε δυνατό με όλες της τις δυνάμεις, να είμαστε όλοι μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να χαιρετίσω με σεβασμό, όλους όσοι εργάζονται στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ, με τους οποίους είχα μια εκπληκτική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, οι οποίοι ήταν ΠΑΝΤΑ-ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ μαζί μας, διότι χωρίς τη βοήθειά τους ποτέ δεν θα τα καταφέρναμε. Φυσικά ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ προς όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα 13 χρόνια.

Όλοι μαζί, η Οικογένεια Γιαννακόπουλου, οι εργαζόμενοι στην ΚΑΕ, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και οι φίλαθλοι τις ομάδας, καταφέραμε να κάνουμε τον μπασκετικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ένα μεγάλο κλαμπ προς το οποίο τρέφει σεβασμό όλη η Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή πήρα μια ΠΟΛΥ-μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δύσκολη απόφαση για μένα, πως η συνεργασία όλων αυτών των ετών τελείωσε.

Πιστεύω πως ότι συμβαίνει σε μια οικογένεια πρέπει να μένει μέσα σε αυτή. Γιατί όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός « Τα εν οίκω, μη εν δήμω». Αναμφίβολα θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτή μου η απόφαση είναι η καλύτερη δυνατή για όλους.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για 13 χρόνια ήταν η ΟΜΑΔΑ μου και το ΣΠΙΤΙ μου και αυτό θα μείνει έτσι σε όλη μου τη ζωή. Νιώθω και είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλους τους εκπροσώπους του γραπτού, τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού και ηλεκτρονικού τύπου για την αγαστή συνεργασία μας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κουμπάρο και άμεσο συνεργάτη μου Δημήτρη Ιτούδη για την εξαιρετική μας συνεργασία όλα αυτά τα 13 χρόνια.

Αθήνα 12/06/2012

Ζέλικο Ομπράντοβιτς»

Contra.gr

Αντίο Ζέλικο. Ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες. =D>

Και τώρα δυστυχώς ξεκινάει η μετά-Ζέλικο εποχή.Ζόρικα τα πράγματα. Και τώρα ποιος? Ιτούδης? Ελπιζω να μην ισχύει το ότι ο Ζοτς του πρότεινε να πάει αλλού! Μακάρι να μείνει σε εμάς γιατί πιστεύω μπορεί να προσφέρει!

www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =129067123

More
01 Nov 2012 23:10 #114234 by Γιάννης Νικολάκης
ο παο θελει ακομα δουλεια

More
05 Apr 2013 00:06 #122500 by Κώστας Λάβαρης
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟP-16

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου:

Ρεάλ Μαδρίτης - Αναντολού Εφές 86-66

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 63-69

Μάλαγα - Αλμπα 55-68

Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπάμπεργκ 90-81

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου:

Μπαρτσελόνα - Μακάμπι 74-71

Κάχα Λαμποράλ - Σιένα 76-64

Ολυμπιακός - Χίμκι 79-70

Παρασκευή 5/4

Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε 20:30

Τα ζευγάρια των playoffs:

Ολυμπιακός – Εφές Πίλσεν
Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
Ρεάλ – Μακάμπι
ΤΣΣΚΑ – Κάχα Λαμποράλ

Πηγή: Sentragoal.gr

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
09 Apr 2013 23:09 #122683 by Κώστας Λάβαρης
Final-8 Euroleague 2012-2013

Είναι τόσο ΜΕΓΑΛΟΣ που ελπίζει...

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 72-70

Κρίμα κι άδικο… Ενας καλύτερος Παναθηναϊκός έχασε από την Μπαρτσελόνα και βρίσκεται πίσω στη σειρά με 1-0! Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε την παράταση για να «λυγίσει» τους «πράσινους» (72-70) που θύμισαν την μεγάλη εμφάνιση του 2011 και βρέθηκαν μια ανάσα από τη μεγάλη νίκη που θα τους έδινε την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία στην παράταση να στείλει σε δεύτερη παράταση το ματς, αλλά ο Γκιστ έχασε δύο ελεύθερες βολές 3'' πριν από τη λήξη με το σκορ στο 72-70, ενώ στα τελευταία 2'' δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί τις δύο χαμένες βολές του Τόμιτς! Το βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι μπορεί, αρκεί να είναι πιο προσεκτικός στα κρίσιμα σημεία και βεβαία να είναι πιο εύστοχος στις βολές γιατι με 50% δεν νίκησε ποτέ κανείς στο Παλαούμπλαουγκράνα!

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
11 Apr 2013 00:06 #122734 by Κώστας Λάβαρης

Πρίντεζης - Εφές... 1-0!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ 67-62

Ο κακός Ολυμπιακός που ευτύχισε να έχει έναν απίστευτο Πρίντεζη, επικράτησε της Εφές με 67-62 στο ΣΕΦ, κράτησε το προβάδισμα και απέχει δύο νίκες από το Λονδίνο! Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάσαν την κλασική αστάθεια στην απόδοσή τους, είχαν άγχος, αλλά είχαν κι έναν εκπληκτικό... υπαρχηγό που έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων και ήταν κυριολεκτικά μια ομάδα μόνος του!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πρίντεζης ήταν ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων, την ώρα που οι Σπανούλης, Παπανικολάου έμειναν μακριά από τα συνηθισμένα τους, έστω κι αν ο δεύτερος έμελλε να «κλειδώσει» τον θρίαμβο με το εντυπωσιακό κάρφωμα 1:40 πριν από το τέλος.

Η Ρεάλ «έπνιξε» τη Μακάμπι και 1-0!

ΡΕΑΛ Μ. - ΜΑΚΑΜΠΙ Τ. ΑΒ. 79-53

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ρεάλ το πρώτο παιχνίδι της σειράς απέναντι στη Μακάμπι επικρατώντας με 79-53 στη Μαδρίτη. Οι Ισπανοί υποχρέωσαν τη Μακάμπι σε αρνητικό ρεκόρ σκοραρίσματος στην Ευρωλίγκα!

Συγκεκριμένα οι μόλις τέσσερις πόντοι που σημείωσαν στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ είναι η χειρότερη επίδοση της Μακάμπι στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα.

Άνετο προβάδισμα για την ΤΣΣΚΑ!

ΤΣΣΚΑ - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ 89-78

Το πρώτο βήμα για το Λονδίνο έγινε από την ΤΣΣΚΑ! Οι Μοσχοβίτες επιβλήθηκαν στην έδρα του της Κάχα Λαμποράλ πολύ ευκολότερα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 89-78 καθώς δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα μπήκαν από το ξεκίνημα μπροστά στο σκορ και δεν απώλεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης το προβάδισμα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
11 Apr 2013 23:47 #122775 by Κώστας Λάβαρης

Το ΜΕΓΑΛΕΙΟ σου δεν έχει τελειωμό...

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 65-66

Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Ναι, αυτός ο Παναθηναϊκός απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο βαριά είναι η φανέλα του! Μια φανέλα με έξι αστέρια που προκαλεί… δισταγμό ακόμη και στην μεγάλη Μπαρτσελόνα! Με τον απίστευτο Διαμαντίδη να εκτελεί 8'' από τα 6,75μ, οι «πράσινοι» νίκησαν μέσα στη Βαρκελώνη με 66-65 και πλέον στο ΟΑΚΑ θα παίξουν την πρόκριση, έχοντας αυτή πλέον το πλεονέκτημα έδρας!

Ο,τι και να πει κανείς γι' αυτή την ομάδα που χτίστηκε από την αρχή και πέρασε από σαράντα κύμματα, είναι λίγο... Μια ομάδα που δεν τα παράτησε ποτέ, που σ' όλα τα παιχνίδια δίνει και τη ζωής της και για μια ακόμη φορά δικαιώθηκε. Ακόμη κι όταν βρέθηκε στο -13, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει και με τον μεγάλο Διαμαντίδη να κάνει πάλι το θαύμα του «έκλεψε» τη νίκη και ενδεχομένως την πρόκριση...

Και βεβαίως ο θρίαμβος του 2013, φέρνει σε όλα τον θρίαμβο του 2011 με την ιστορία να επαναλαμβάνεται επ' ακριβώς, με μόνη διαφορά το τελικό σκορ! Τότε ήταν 75-71, τώρα 66-65, αλλά η ουσία είναι μία: Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ βαριά φανέλα...

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.