Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μπάσκετ: Γενική Συζήτηση

More
04 Jun 2010 21:25 #73242 by thanasis
Eχει πολυ ταλεντο το παιδι.... :icon applaud:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jun 2010 22:18 #73247 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Είναι πάρα πολύ νωρίς για να κρίνουμε το μικρό. Και πάρα πολύ ταλέντο να έχει πάντως, μπορεί στο μέλλον να μην έχει τα σωματικά προσόντα για το μπάσκετ.

PC user forever !!!

More
08 Jun 2010 17:23 #73506 by doxitis
Πιστευω πως κανεις δεν μπορει να πει οτι δεν εχει ταλεντο αλλα απο τι βλεπω καμια πασα δεν δινει :P
Εγω στην ηλικια του απο το υψος της βολης εκανα air ball! :mrgreen:

More
09 Jun 2010 01:18 #73533 by lavezzi7
Ακόμα δεν τον είδαμε παιχτάρα τον βαπτίσαμε ή μου φαίνεται? :roll:

More
09 Jun 2010 14:58 #73571 by doxitis
Για να τον δουμε θα παρει 5-6 χρονια.Και βαλε...

More
09 Jun 2010 16:04 #73575 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
εχει ταλεντο ο μικρος αλλα ΑΝ γινει μεγαλος παιχτης μου φαινεται δυστυχως θα μοιασει στο στυλ του bryant

More
09 Jun 2010 17:18 #73579 by Andr
θελει καιρο ακομα για να χαρακτηριστει παικταρας.μπορει να φτασει μεχρι το 1,60.πως θα παιξει ετσι?

More
09 Jun 2010 18:34 #73583 by Stathis Yannacopoulos
ο Muggsy Βοgues ενα απο τα καλύτερα play maker στην ιστορια του ΝΒΑ ήταν 1.58 :)

Είναι μικρός για να πει κάποιος το που θα φτάσει έχει όμως απο τώρα χειρισμό της μπάλας που θα ζήλευε έτοιμος παίχτης. Στο μπάσκετ αυτό μετράει τρελά αφού οι περισσότεροι πιτσιρικάδες που παίζουν μπάσκετ ξέρουν απλά να την "σκάνε" γι'αυτό και δεν κάνουν καρίερα. Σίγουρα θα βγάζει το ψωμί του απο το μπάσκετ... σε πιο επίπεδο δύσκολο να πεις

More
09 Jun 2010 21:01 #73594 by Alex
Φέρτε τον στην Πανάθα να τον κάνει ο Ομπράντοβιτς υπερπαίχτη...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
15 Jul 2010 13:16 #75233 by Frank
«Μας έριχναν... ούρα στο ΣΕΦ»!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b773256f799305ad0fed8c9a02a8a189_L.jpg?1279171108?1279171108

Ο Τζος Τσίλντρες αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για τους Σανς, με τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ να... «διαφημίζει» στους συμπατριώτες του τα θλιβερά επεισόδια του τελευταίου φετινού τελικού αναμέσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (video).

Ο «Τσίλι» μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασής του από τους Σανς, για τα... θλιβερά επεισόδια στον τελευταίο φετινό τελικό της Α1 στο ΣΕΦ, σχολίασε: «Μία μερίδα οπαδών μας πέταξε κάποιες φωτοβολίδες στον πάγκο του Παναθηναϊκού και όλη η ομάδα τους πήγε στο κέντρο του παρκέ για να προστατευτεί. Μόλις έγινε αυτό, ο κόσμος άρχισε να τους πετά ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, μέχρι και κομμάτια από μάρμαρα.

Έσπασαν τις τουαλέτες και ένας από τους φίλους μου δέχτηκε ένα μπουκάλι με ούρα και περιττώματα! Η αστυνομία χρειάστηκε να ρίξει δακρυγόνα στο γήπεδο για να αποκαταστήσει την τάξη»

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από την διετή θητεία του στους «ερυθρόλευκους», αλλά και τη... νοσταλγία της πατρίδας του: «Ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από τις ΗΠΑ, αφήνοντας όλα όσα ήταν γνωστά σε μένα και να πάω σε μία νέα χώρα. Είχα ένα σπουδαίο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Ήμουν έτοιμος να παραμείνω για τρίτο χρόνο στον Ολυμπιακό, αφού αυτό είχα στο μυαλό μου όταν υπέγραψα. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά τα λεφτά δεν αγοράζουν την ευτυχία.

Το διαπίστωσα πέρυσι, όταν ήμουν μακριά από την πατρίδα μου. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, δεν ήμουν χαρούμενος. Ήταν κάτι που ήθελα να διορθώσω. Πάντως δεν το μετανιώνω. Απόλαυσα το πέρασμά μου από την Ελλάδα. Ήταν μία όμορφη εμπειρία, αλλά χαίρομαι που επέστρεψα στην πατρίδα μου».

Κλείνοντας, κλήθηκε να αναφέρει τις διαφορές μεταξύ ΝΒΑ και ευρωπαϊκού μπάσκετ: «Το παιχνίδια είναι πολύ πιο αργό στην Ευρώπη και δεν υπάρχει τόσο πολύ ταλέντο όσο στις ΗΠΑ. Όμως υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες, που μπορεί να μην πηδούν τόσο ψηλά ή να τρέχουν τόσο γρήγορα όσο οι περισσότεροι στο ΝΒΑ, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικοί και ξέρουν πώς να ελέγχουν το ρυθμό ενός αγώνα. Το παιχνίδι στην Ευρώπη είναι πολύ δυναμικό».

[youtube:3o0sfyab]
[/youtube:3o0sfyab]

[right:3o0sfyab]gazzetta.gr[/right:3o0sfyab]