Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sony Xperia J

More
01 Feb 2013 13:38 - 29 May 2016 20:11 #119838 by giorgos13kl
Sony Xperia J was created by giorgos13kl
πηρα αυτο το κινητο και ενταξει ειναι ωραιο και καλο
αλλα εχω μερικες αποριες

1)γιατι η μπαταρια ξεφορτιζετε πολυ γρηγορα??(μεσα σε μια μερα αλλα παιζω και λιγο)

2)μπορω να κατεβασω δωρεαν εφαρμογες μεσω pc και να τις περασω στο κινητο??

3) πως να βαλω σε φακελους τις φωτογραφιες??

4)πειτε καμμια καλη εφαρμογη και καλο παιχνιδι που αξιζει να εχω
Last edit: 29 May 2016 20:11 by Nikos Georgopoulos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2013 13:57 - 29 May 2016 20:14 #119842 by Μάνος Γρυπάρης
1)Κανονικά τα παλιά κινητά ήθελαν πλήρη φόρτιση 12-14 ώρες. Στα νέα αυτό το πρόβλημα έχει διορθωθεί. Όπως και να έχει ακολούθα τις οδηγίες και φρόντισε να κάνεις μία μεγάλη πλήρη φόρτιση non-stop. Από εκεί και πέρα να αδειάζει τελείως η μπαταρία και μετά να το φορτίζεις. Μετά από μερικές εβδομάδες θα στρώσει.Εκτός κι αν το αγόρασες μεταχειρισμένο οπότε σε αυτή την περίπτωση αν σου σβήνει σε πολύ λίγες ώρες θέλεις αλλαγή μπαταρίας.

2)Δεν μπορούμε να σου δώσουμε πληροφορίες για πειρατικά.

3)Κάνε drag & drop ένα αντικείμενο του desktop πάνω σε ένα άλλο και θα δημιουργηθεί folder. Για τις φωτογραφίες αν θυμάμαι καλά δημιουργείς folder (νομίζω από τα settings? κάπου το έχει) και μετά drag & drop τις photos μέσα.

4)Για να δεις Android games, πας στο topmenu του GameWorld, κατηγορία Format/Android. Είναι εδώ:
www.gameworld.gr/platform/android

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 29 May 2016 20:14 by Nikos Georgopoulos.

More
01 Feb 2013 13:58 #119843 by Κώστας Λάβαρης
1) Ελπίζω την πρώτη φορά να το φόρτισες σωστά. Εδώ υπάρχουν κάποιες συμβουλές από τη Sony: www.sonymobile.com/gr/support/your-smartphone-essentials/tips-and-tricks/the-battery/
2) Μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές από το Google Play μέσω PC και να τις περάσεις στο κινητό. Αν εννοείς άλλες εφαρμογές πρέπει να ξέρεις αν είναι παράνομες ή όχι.
3) Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω Sony :P
4) Εξαρτάται τι ψάχνεις αλλά στο Google Play θα βρεις ότι χρειαστείς.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
01 Feb 2013 14:04 #119845 by giorgos13kl
1)στην αρχη το φορτισα φουλ και μετα το αφησα να κλεισει απο μπαταρια
εχτες το φορτιζα με διακοπες παντος
λετε να τα εφτυσε??

2) δεν λεω για παρανομες αλλα αυτες απο το play store (οταν ειμαι απο κινητο)

3) o φακελος ομως δεν θα παραμηνει στην κυρια οθονη??
θελω να ειναι στο αλμπουμ

More
01 Feb 2013 14:16 #119846 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Από το Play Store δεν μπορείς να τις κατεβάσεις στο PC. Τις στέλνει στο κινητό αν το έχεις στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi. Γενικά, ότι έχει σχέση με Play Store κατεβαίνει άμεσα στο κινητό.
Αν τώρα θέλεις να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα που έχεις για Android συσκευή πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή από τις Ρυθμίσεις, Εγκατάσταση Προγραμμάτων εκτός Store (κάπως έτσι λέγετε δεν θυμάμαι ακριβώς).

Όσον αφορά την διαχείριση φακέλων, σύνδεσε το κινητό σου στο PC και ως Mass Storage Device και διαμόρφωσε το όπως θέλεις. Συνήθως υπάρχουν έτοιμοι φάκελοι ήδη για Music, Videos, Photos.

More
01 Feb 2013 14:19 #119847 by Κώστας Λάβαρης
1) Έχω διαβάσει πως στα smartphones δεν πρέπει να αφήσεις την μπαταρία να πέσει κάτω από το 20%. (Είναι η στιγμή που το κινητό σου ζητάει να το φορτίσεις από μόνο του). Δεν νομίζω να ισχύει πλέον ότι τις πρώτες 3 φορές πρέπει να αδειάσει τελείως η μπαταρία. Καλό είναι να τα φορτίζεις όταν είναι στο 20-40%. Να έχεις κλειστά όταν δεν τα χρειάζεσαι το Bluetooth Wifi, GPS. Μείωσε την φωτεινότητα της οθόνης, να κλείνεις τις εφαρμογές γιατί μερικές φορές ελαχιστοποιούνται. Επίσης η δόνηση ξοδεύει μπαταρία. Ακόμη μην αφήσεις την μπαταρία να υπερθερμανθεί!!
2) Δεν χρειάζεσαι να χρησιμοποιείς το PC για να κατεβάσεις εφαρμογές, κάν' το απευθείας από το κινητό μέσω Wifi ή ίντερνετ στο κινητό.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
01 Feb 2013 14:26 #119850 by giorgos13kl
κατι που προσεξα τωρα
πηγα ρυθμισεις->εφαρμογες
και μου ελεγε οτι ειναι κατι ακυρες εφαρμογες σε εξελοξε εδω και 7 ωρες
τι ειναι αυτα?? πχ update center
αυτα μου χαλανε την μπαταρια??

More
01 Feb 2013 14:32 #119851 by Κώστας Λάβαρης
Πιστεύω πως χαλάνε κάμποση μπαταρία. Το Update Center το θες για όταν κάνεις αναβάθμιση το Software του κινητού. Νομίζω μπορείς να το κάνεις και χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις, δεν είναι ανάγκη να τρέχεi η εφαρμογή.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
01 Feb 2013 14:38 #119852 by giorgos13kl
δεν ξερω μονες τους ξεκινησαν οταν ανοιξα το κινητο μαλλον

απο το google play πως κατεβαζω??

More
01 Feb 2013 14:41 #119853 by Κώστας Λάβαρης
Συνδέσου με το κινητό στο ίντερνετ, μπες στο google play, φτιάξε ενα λογαριασμό (mail, κωδικό) και κατεβάζεις κανονικά.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.