- Thank you received: 3
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Daniel Son wrote: Τα παρακάτω είναι καθαρά δικιά μου άποψη στην οποία έχω βγάλει το εξής συμπέρασμα...
Το κακό ξεκινάει από την προώθηση την οποία γίνετε από διάφορους παράγοντες όπως π.χ έχω
κάτσει και έχω δει μέσω youtube διάφορες συνεντεύξεις στις οποίες έχει δώσει ο Γρυπάρης τις οποίες
τις θεωρώ από την μεριά της όποιας δημοσιογραφίας κάνουν οι τύποι που τις έχουν κάκιστες..
Καλείς έναν άνθρωπο τον οποίο όχι απλά παίζει games αλλά και γράφει γι΄ αυτά επί 20ετίας όταν οι περισσότεροι
από αυτούς που δηλώνουν σήμερα gamers ήταν στα @@ του πατέρας τους μέσα. Αντί λοιπόν να κάτσεις να
ρωτήσεις σοβαρά και καίρια πράγματα τι τον ρωτάς; ποιό είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι, πες μου τα τοπ 10
...
η ειρωνια"όπως θες και ο κάθε διευθυνταράς που είναι άσχετος με το αντικείμενο δεν θα βλέπει απλά έναν 30αρη που παίζει
game και κάλιστα θα τον ανικαταστεί για να βάλει δύο κάγκουρες να φιλοξενούν καμία τραγουδιάρα ξέκωλο και γλάστρες,
αλλά του πόσο γνώστης της βιομηχανίας είναι και το τι επαφή έχει με την κουλτούρα που εκπροσωπεί στην οποία
τα ραδιοφωνάκια και οι τηλεορασούλες πεινάνε για τα νενανικά κοινά... "
Δεν έχεις βαρεθεί να κάνεις επιτέλους εγγραφή σε αυτό το site και να πετάς τις μπούρδες συ? Κοίτα το site σου καλύτερα που έχει πιάσει πάτο. Πόσες φορές ακόμη θα σου κάνουμε ban τα alt accounts?Miltang wrote: Εγω θυμαμαι εναν... αχεμ..."δημοσιογραφο" παντως που ρωταγε τον Molyneux την γνωμη του για το καινουργιο FIFA