Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκπομπή Users

More
21 Mar 2015 20:55 #158354 by Μάρκος Ασκανιάν
Οι τελευταίες μέρες μου ήταν χάλια. Είδα κάποια πράγματα που πραγματικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν έχεις κάνει κάτι και τώρα πληρώνεις τα σπασμένα. Πολλά και διάφορα γίνονται σε καθημερινή βάση σε όλους μας, αλλά αυτό ήταν το κερασάκι στη τούρτα για να κλείσει αυτό το χάλι. Να κόψουν την εκπομπή για κάτι τόσο χαζό είναι απλά τραγικό. Εμείς σας ακούμε, δε θίξατε ποτέ κανέναν και να ξέρετε ότι πάντα θα σας υποστηρίζουμε. Το μεγαλύτερο gaming community είναι εδώ και συνεχίζει ανοδικά τη πορεία του. Διαγωνισμοί, events, φιλίες, εκπομπές, χιούμορ. Όλα είναι εδώ. Δεν πειράζει που κόπηκε η εκπομπή, αξίζετε καλύτερα. Στη τελική, αυτοί χάνουν. Αφήστε αυτόν τον ''διευθυντή'' να κάνει τα δικά του, θα τα βρει μπροστά του, έτσι είναι αυτά! ;)

YΓ:Αφιερωμένο στον ''διευθυντή'' γιατί μια εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις. (παρόλο που η εικόνα έχει 2 λέξεις...) :P

Adododo!!!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2015 21:33 #158355 by Γιάννης Ρέμας
η πιο καλή διαμαρτυρία θα είναι στις 25 Μαρτίου που είναι αργία άρα θα μπορούν να ακούσουν πιο πολλοί την εκπομπή το 10 το κακό, να αποφασίσουμε ένα χρονικό σημείο εδώ και να στείλουμε μηνύματα για διαμαρτυρία πχ στις 11:15 στέλνουμε email διαμαρτυρίας, οκ έγραψα τη λέξη διαμαρτυρία πιο πολλές φορές και από όσες φορές λέει ο μινος τη λέξη μπαοκ σε ένα λεπτό sorry :D

More
21 Mar 2015 21:44 #158356 by Savvas Dimitriadis
συμφωνω με τον legend10 !!!
δεν θεωρω σωστο απο την πλευρα των ακροατων δηλαδη εμας να αφησουμε κατι τετοιο
να περασει στα "ψηλα" !!
Ο "ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" να καταλαβει οτι εχει να συναναστραφει με ανθρωπους - εργαζομενους
η οποιοι μαλιστα εκαναν και πολυ καλα τη δουλεια τους.
Ας οργανωθουμε οσοι περισσοτεροι μπορουμε, να επιλεξουμε μερα και τροπο
που θα εκφρασουμε τη δυσαρεσκεια μας !!!

More
22 Mar 2015 01:35 #158363 by Τάσος Φέτσης

legend10 wrote: η πιο καλή διαμαρτυρία θα είναι στις 25 Μαρτίου που είναι αργία άρα θα μπορούν να ακούσουν πιο πολλοί την εκπομπή το 10 το κακό, να αποφασίσουμε ένα χρονικό σημείο εδώ και να στείλουμε μηνύματα για διαμαρτυρία πχ στις 11:15 στέλνουμε email διαμαρτυρίας, οκ έγραψα τη λέξη διαμαρτυρία πιο πολλές φορές και από όσες φορές λέει ο μινος τη λέξη μπαοκ σε ένα λεπτό sorry :D

Ασφαλως και συμφωνω.Ο Διαμαντόπουλος ομως εχει εκπομπή και την Δευτερα.Καθημερινα 10-12 ειναι. Ας στειλουμε email λοιπον απο την Δευτερα οτι ωρα μπορει ο καθενας κι οσοι εχετε υποχρεωσεις Τεταρτη.
www.sport24radio.gr/epikinonia/
Καλο ειναι να το πουμε και στους υπολοιπους γιατι μεχρι την Δευτερα αυτη την προταση σου δεν θα την δουν πολλοι.

More
22 Mar 2015 01:44 #158364 by Δημήτρης Καλαϊτζάκης
Φαντασου ειχαν παρει την θεση σας οι επομενοι χωρις ΚΑΝ να σας πουν κατι και η δικαιολογια πρωτη...Πραγματικα ειμαστε η Χωρα του οτι ναναι... Και κατι τελευταιο ελπιζω Μανο να τον ρωτησες αν ξερει τι σημενει Φλοκια γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν ηξερε την ύπαρξη τις λεξης πριν την αναφερεις εσυ...εγω προσωπικα σε οσους την εχω πει μπροστα δεν την ξερει σχεδον κανεις και ρωτανε τι ειναι αυτο λελ :P.

Life is Just A Game!

More
22 Mar 2015 10:09 #158371 by Ευριπιδης Καινουργιος
Κρίμα πραγματικά... Η μόνη εκπομπή για games όπως λέει και ένα παιδί... Τι θα ακούμε/βλέπουμε τις Κυριακές τα πρωινά? Αυτιά? Ή τα παιδικά του Σταρ? Και όντως δεν είναι σοβαροί λόγοι αυτοί...

I died. Good thing I have 2 more lives.

More
22 Mar 2015 14:05 - 22 Mar 2015 14:57 #158375 by Χρήστος Αρχοντάκης
Απορουμε ολοι εδω στο community του gameworld.gr γτ εκοψαν τη μοναδικη εκπομπη, εστω και αν ηταν στα fm, για games και γενικα για νεα απο το χωρο τou gaming

Ειναι φορες που δεν καταλαβαινουμε καν το σκεπτικο των εκαστοτε διευθυντων καναλιων-ραδιοσταθμων
δεν ξερω τι ακροαματικοτητες εκανε η εκπομπη αλλα ακομα και χαμηλα να ηταν τα νουμερα (που δεν το νομιζω) δεν θα επρεπε να σας κοψουν
Ο κοσμος που ασχολειται με παιχνιδια ειναι χιλιαδες

Ξερετε ποιον εβαλαν στη θεση τους??και οχι για 2 ωρες αλλα για 1 ωρα
εβαλαν εκπομπη για manager games, πειτε μου ρε παιδια ειλικρινα ποσοι υπαρχουν στην ελλαδα που παιζουν αποκλειστικα αυτο το πραμα και ειναι καμμενοι με αυτο το παιχνιδι ωστε να υπαρχει ΕΚΠΟΜΠΗ που να ασχολειται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με αυτο το παιχνιδι??να ειναι μερικες εκατονταδες??
δλδ με ποιο σκεπτικο αντικαθισταται μια εκπομπη ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ για παιχνιδια με μια εκπομπη ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΚΕΜΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ οπου θα την ακουν λιγος κοσμος

εγω προτεινω το site να ανοιξει ενα petition και να το υπογραψουμε οσα πιο πολλα μελη του community γινεται και μετα να σταλει στον ραδιοφωνικο σταθμο ωστε να ξαναξεκινησει η εκπομπη
Last edit: 22 Mar 2015 14:57 by Μάνος Γρυπάρης.

More
22 Mar 2015 14:51 #158377 by Kίμωνας Κάργατζης
Πραγματικά είναι κρίμα να κόβονται τέτοιες εκπομπές, μικρά διαμάντια κατά τη γνώμη μου δεδομένης της απουσίας από άποψη ποιότητας/ποσότητας σχετικά με το gaming...

Ίσως δεν είμαι και το πιο κατάλληλο άτομο να εκφέρω γνώμη , μιας και γνώρισα τους users και κατ' επέκταση το gameworld.gr το περασμένο καλοκαίρι μέσω της εκπομπής game cafe στο youtube. Παρ' όλα αυτά κατάλαβα πως όλοι σαν παρουσιαστές και σαν συντάκτες εδώ είστε άτομα συνειδητοποιημένα, προσιτά σε κοινό κάθε ηλικίας και το κυρίότερο βλέπω πως η συνέπεια , το μεράκι και η αγάπη για τα games ξεχειλίζει. Δεν νομίζω πάντως να τίθεται θέμα περικοπών μιας και όπως αναφέρει το παιδί παραπάνω βρέθηκε ήδη αντικαταστάτης,,!

Τί να πω παιδιά, καλή δύναμη, καλή συνέχεια και ελπίζω να σας ακούσουμε πάλι να εκπέμπετε!
P.S. : καλά μυαλά στοτς διοικούντες των ΜΜΜ, αν κ το κόβω δύσκολο...

More
22 Mar 2015 16:03 #158382 by A
Replied by A on topic Εκπομπή Users
Σχεδόν οι περισσότεροι μάθαμε το site απο την εκπομπή users, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα παιδιά του GW,
ένας κύκλος έκλεισε και ένας άλλος θα ανοίξει ;)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
22 Mar 2015 21:01 #158394 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Τι να λέμε αυτές είναι δικαιολογίες του π..τσου. Συνεχίστε όλοι οι Συντάκτες την καλή δουλειά και εμείς εδώ είμαστε να σας στηρίζουμε σε όποια επόμενη κίνηση σας .