Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nicknames-Avatars-Υπογραφές: Τι...εννοείτε?

More
22 Mar 2011 01:16 #91206 by Aνέστης Αδαμίδης
Υπογραφή BigBoss
REPORT EVERYTHING

Ήμαρτον!!! Ρε ξανά ήμαρτον!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2011 09:07 #91212 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν κατάλαβα; Σε χαλάει ; :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
31 May 2011 14:23 #94124 by Νίκος Ζαγανιάρης
Nickname: Απο το 8ο κομμάτι του τελευταίου δίσκου των Radiohead (οι παθόντες θα καταλάβουν :P )

Avatar είναι ο Daniel Day Lewis ως Daniel Plainview απο το There Will Be Blood (απο τις αγαπημένες μου ταινίες)

More
22 Oct 2012 01:13 #113560 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Nickname: Έχω δώσει το όνομα Ζωζώ στη γάτα μου και εδώ και αρκετό καιρό το "δανείζομαι" με μία μικρή αλλαγή.

Avatar: Σε πρώτο πλάνο η φάτσα μου (τρομάρα μου!) και στο φόντο τα games μου.

More
21 Dec 2013 13:47 #137590 by Stamatimenos
Το κλεψα από ένα παιδικό πριν χρόνια, σε όλα τα forum αυτό βάζω. Όσο για τις γάτες, είναι χαριτωμένα ηλίθιες. Ή ηλίθια χαριτωμένες..?? Χμμ...

More
22 Dec 2013 07:35 #137660 by Ανδρέας Αμανατίδης
το nick μου, cmpaxd είναι σύντμηση του ChampionAXD, Champion με φωνάζουν οι φίλοι μου και άρχισα να το χρησιμοποιώ και στο gaming, και το AXD είναι ο κωδικός του αεροδρομίου της πόλης μου...

στο avatar έχω την κομικ εκδοχή μου από την εφαρμογή bitstrips στο Facebook.

η υπογραφή μου είναι το 4:16 της Γένεσης, το οποίο είναι και μια από τις βιβλικές φράσεις που χρησιμοποιεί o Kane στο Command and Coquer που είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από game (και το game κατ επέκταση το αγαπημένο μου)

ἐξῆλθε δὲ Κάϊν ἀπὸ προσώπου τοῦ Θεοῦ καὶ ᾤκησεν ἐν γῇ Ναὶδ κατέναντι Ἐδέμ
Γένεσις 4:16

More
22 Dec 2013 22:00 #137736 by Νικολής Ασημάκης

More
23 Dec 2013 01:11 #137755 by Petros
Το nickname το είχα βγάλει για έναν χαρακτήρα ενως μηθηστορήματος που έγραψα και ακόμα προσπαθώ να γράψω.
Το Avatar είναι photoshoped η φατσαμου στη φάτσα του Garret απο το Thief φτιαγμένη απο τον φίλο Senzin.
και υπογραφή είναι Raptr, Steam και Youtube links και τα Spec του PC μου

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
26 Oct 2014 21:07 #150954 by Αντώνης Καλογερής
Το nickname μου NoGood!,το ξεκίνησαν οι φίλοι μου όταν πήγαινα για μπάσκετ στην Τσόχα,πίσω απ'το γήπεδο του Παναθηναίκού στην Αλεξάντρας.Λόγω του ότι έπαιζα πιο πολύ ράγκμπι και λιγότερο μπάσκετ,είχε σαν αποτέλεσμα να μην θέλει να παίζει κανείς μαζί μου επειδή τους τσάκιζα και το κράτησα απο τότε.Επίσης το έχω κάνει και tattoo στο χέρι μου.
Το Avatar είναι απ'το Call Of Duty Ghosts μου άρεσε και το έβαλα.
Η υπογραφή μου είναι το πως είμαι γραμμένος στο Psn.Αν παραξενεύστε είναι μεγάλη ιστορία......

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
26 Oct 2014 22:06 - 26 Oct 2014 22:08 #150972 by Donnie Darko
Να είμαι κι εγώ....Άραγε γιατί το όνομα σου είναι badlorg με ρώτησε ένας γιάυτό λοιπόν...Το λέω :evil: :evil:
Για αρχή το Bad έτσι με είχαν βγάλει τα παιδιά στο γυμνάσιο γιατί ήμουν σκράπας σε όλα τα αθλήματα...Γι'αυτό λοιπόν όποια ομάδα με έπαιρνε έκανε την προσευχή 100 φορές...Το Lorg έτσι με είχε βγάλει η τότε κοπέλα μου στο λύκειο αλλά στην αρχή με φώναζε Log γιατί ήξερα τα πάντα(Ποτε την γνωρισα τι ώρα έγινε αυτό κτλπ) Στην ουσία Log σήμαινε Καταγραφή :P Αλλά μετά δεν τέριαζε γάντι το Log και έτσι έβαλε το Lo(r)g B) B) Και κάπως έτσι γεννήθηκε το Badlorg :woohoo:
Η Εικόνα στο προφίλ μου είναι η αγάπη μου η λατρεία μου είναι για μένα μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου... :lol: :lol:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 26 Oct 2014 22:08 by Donnie Darko.