Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Μιας και άλλαξα avatar λέω να σας πω κάτι που και εγώ πρόσφατα παρατήρησα σε αυτό.
Αν προσέξετε, η εικόνα αυτή του Χάρου δείχνει με το δάχτυλο προς τα δεξιά, όπως κοιτάζετε την οθόνη σας. Όταν το πρόσεξα εγώ αυτό σκέφτηκα το εξής: "Μάλιστα, δηλαδή δείχνει αυτό που θέλω να πω. Οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθώς θα φαίνεται και το που βρίσκεται αυτό που θέλω να διαβάσουν!" Καταλάβατε τώρα; Η εικόνα δείχνει που βρίσκεται η δημοσίευσή μου και επίσης σας τη δείχνει για να τη διαβάσετε, γιατί οι δημοσιεύσεις μου είναι(ως επί τω πλείστω) σημαντικού περιεχομένου και πρέπει να τις λάβετε υπόψιν.
Καλό, εεεεεεεεεεεεεε; \/
Alcatraz wrote: Ένα έχω να σου πω Reaper: "Κονξ Ομ Πανξ"
Και εγώ θέλω +1! :armata sad: Θα τα πω ολα στην μαμάάά μου! :crybaby:Nikolis wrote:
Alcatraz wrote: Ένα έχω να σου πω Reaper: "Κονξ Ομ Πανξ"
Ζντουφ. -1 Alcatraz
Hercules wrote: Nickname : το ονομα μου...
Sig : καποιος καλεσε το KICKNAME μου noobιστικο (οχι το παραπανω) και εκεινη την στιγμη θα τον πλακωνα στο ξυλο αλλα ενας υπολογιστης μας χωριζε...
2ον) Νομίζω πως είστε off topic.Hercules wrote: :armata angry: :armata armed: ...τι γελάς δεν κατάλαβα :bduh: , έκανα ένα λάθος γιατί γράφω χωρίς να κοιτάω το πληκρολόγιο (τυφλό σύστημα)...πόσο μάλλον θα το κοίταγα βραδιάτικα...λάθη συμβαίνουν...αν είναι έτσι να γελάω με τις ανορθογραφίες που είναι στο φόρουμ θα είχα σκάσει ήδη... :axe: