Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Topic για παλιά μέλη που επέστρεψαν! (bonus gifts)

More
23 Mar 2015 19:15 #158424 by Βασίλης Καλφούντζος
It's been a while από την τελευταία φορά που ασχολήθηκα ενεργά εδώ στη σελίδα! Νομίζω πάνω κάτω ένας χρόνος;;(!) Πέρασε απίστευτα γρήγορα ο καιρός αλλά τουλάχιστον πέρασε καλά. Μέσα σε αυτόν το χρόνο πήρα το πτυχίο μου, κάνω το μεταπτυχιακό και μέσα σε όλα αυτά ξεκίνησα να δουλεύω και για την ESL. Όνειρα που γίνονται πραγματικότητα θα έλεγα! Τώρα που σιγά σιγά όλα μπαίνουν σε μία σειρά είπα να επιστρέψω και γω!
Καλώς με βρήκα!

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2015 21:31 #158672 by Γιώργος Λόλας
Welcome back αγορίνα, μου έλειψες ρε μπαγασάκο :lol:

Χαίρομαι που τα πράγματα πάνε τόσο καλά για σένα. Μόλις πιάσεις την καλή θέλω δώρο, ε; Ένα εισιτήριο για την επόμενη έκθεση που θα βρεθεί εκεί η Jessica Nigri :cheer:

More
12 Dec 2015 00:27 #172896 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλησπέρα κι από εμένα. Για όσους δεν με ξέρουν είμαι ο TheReaper. Είχα κάποτε μεγάλο σουξέ με την "συμμορία" μου (πριν τα μεγάλα updates). Χάθηκα όμως αναγκαστικά λόγω προσωπικών θεμάτων που είχαν εμφανιστεί.

Πλέον είμαι πτυχιούχος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, μέλος μιας ταχύτατα αναπτυσόμμενης ομάδας σε διάφορα παιχνίδια ΜΜΟ (παγκοσμίου βεληνεκούς, αλλά κυρίως Ευρώπη) και βετεράνος σε διάφορα παιχνίδια διαφόρων κονσολών.

Επίσης έχω δει πάρα πολλά άνιμε, οπότε όποιος θέλει καμιά καλή πρόταση μπορεί να απευθυνθεί εδώ, έχω αναβαθμίσει τον τρόπο που μπορεί κανείς να απολαμβάνει την δραστηριότητα για την οποία γίνεται κύριος λόγος εδώ κι επίσης έχω αυξήσει την έκταση της συλλογής μου από φιγούρες.

More
13 Dec 2015 21:49 #173358 by Nikos Georgopoulos
Προστέθηκαν σε όλους τα ανάλογα xp.
Επίσης όσοι veterans επανήλθατε μετά από χρόνο θυμίζουμε ότι στέλνετε για παραλαβή δώρου στο games [αt] gameworld.gr