Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
aposperittis wrote: Και θα σας το εγκαινιάσω εγώ! Μιας και έλειπα από το φόρουμ για χρόνια! Ο λόγος ήταν απλός, το άγχος της καθημερινότητας και ο συνεχής αγώνας για επιβίωση άλλαξαν τις περισσότερες από τις συνήθειες μου. Εκεί που έπαιζα ώρες ατελείωτες και ΠΣΚ το έπαιρνα σερί παίζοντας wow, lineage, warhammer, conan, starwars, Lotr, guildwars, rift, tera, wildstar, και γενικότερα ότι ΜΜΟ έβγαινε, τώρα ανοίγω τον υπολογιστή για να στείλω κανένα βιογραφικό και να προωθήσω τα βιβλία μου.
Μιας και στα τόσα που έχω κάνει κατάφερα τουλάχιστον να κάνω μια πολύ παλιά μου αγάπη πραγματικότητα! Να γίνω συγγραφέας και να εκδώσω 2 βιβλία και 14 διηγήματα. Αν και πάνε πάρα πολύ καλά μιας και το στυλ που γράφω είναι μονάχα φαντασίας-τρόμου και ευτυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που τα γουστάρει αυτά, ωστόσο κανείς Έλληνας συγγραφέας δεν μπορεί να ζήσει μονάχα από την συγγραφή!
Έτσι δεν έχω πια ελεύθερο χρόνο για να ασχολούμαι με τα ΜΜΟ που πρέπει να ομολογήσω ότι μου λείπουν αφάνταστα! Βέβαια παρακολουθώ τα δρώμενα απλά και μόνο ως παρατηρητής.
Ελπίζω βρίσκοντας μια δουλειά σταθερή, να φτιάξουν τα οικονομικά μου και να μην χρειάζεται να τρέχω σαν τρελός δεξιά και αριστερά όπως τώρα και να μπορέσω να βρω λίγο χρόνο και για τους παλιούς έρωτες, που μετά από 7 χρόνια συνεχόμενης ενασχόλησις, τώρα με κοιτάνε στο ράφι του δωματίου μου με ένα παράπονο.... στα εξώφυλλα τους!