Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld Blogs

More
17 Aug 2017 19:16 #204006 by Aνέστης Αδαμίδης
Τώρα που φτιάξαμε το θέμα με τα blogs, κατάφερα να δημοσιεύσω ένα κείμενο. Διαβάστε το και πείτε μου αν το θεωρείτε ενδιαφέρον ή όχι. Μπορεί να γράψω κι άλλο κείμενο στο μέλλον με αυτό το περιεχόμενο, εάν σας αρέσει.

www.gameworld.gr/community/blogs/entry/video-games-life-lessons

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Feb 2018 17:39 #212581 by Aνέστης Αδαμίδης
Όπως υποσχέθηκα, έγραψε ένα αρθράκι κι εγώ, τώρα που τελείωσα με τη σειρά The Punisher. Όσοι κατά λάθος το διαβάσετε, έχετε υπόψιν ότι δεν έχω δει όλες τις σειρές της Marvel στο Netflix, όπως Agent Carter, Agents of S.H.I.E.L.D. κλπ.

gameworld.gr/community/blogs/entry/mikra-kai-megala-onomata

More
19 Feb 2018 22:51 #212661 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic GameWorld Blogs
Από ότι φαίνεται θα έχει πολύ Marvel ο μήνας στα blogs. Ξεκίνησα κάτι σαν αφιέρωμα, έτοιμο το πρώτο part. Όποιος θέλει κλικ εδώ και καλή ανάγνωση.

More
20 Apr 2018 02:07 #214661 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic GameWorld Blogs
Έγραψα ένα νέο blog σχετικά με τη βία στα games και τις δηλώσεις του Trump γύρω από το θέμα και όλη αυτή την παράνοια με τους εγκληματίες που εμπνέονται από τα games. Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά.

www.gameworld.gr/community/blogs/entry/3

More
01 Jan 2020 12:42 #230560 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Καλημέρα και καλή χρονιά, καλή δεκαετία και τα τοιαύτα! Έγραψα νέο blog , κάποιες σκέψεις με αφορμή το Lego The Lord of the Rings, με το οποίο αποφάσισα να ασχοληθώ χαλαρά μέσα στις γιορτές, καθώς πού χρόνος για κάτι πιο σοβαρό.

Ο βασικός λόγος που postάρω εδώ είναι πως το συγκεκριμένο είναι -ούτε λίγο ούτε πολύ- το 100ό blog που γράφω στο Gameworld από τότε που ανέβασα το πρώτο, τον Μάιο του 2015. Μέσα από αυτά τα κείμενα θέλησα να μεταφέρω όσο καλύτερα μπορούσα τις εντυπώσεις μου από τα games που τερμάτιζα, κάνοντας γενικότερα σχόλια που άπτονται του gaming και όχι μόνο, με αφορμή πάντοτε τα ερεθίσματα των παιχνιδιών, προσπαθώντας να βελτιώνω τη γραφή μου από blog σε blog. Σ' αυτά τα σχεδόν πέντε χρόνια υπήρξαν ορισμένα διαστήματα στα οποία έμεινα μακριά από τα games, με πιο πρόσφατο το τρίμηνο που προηγήθηκε, και άλλα στα οποία έπαιζα ακατάπαυστα, φτάνοντας στο πικ με έξι blog το μήνα.

Για τη νέα δεκαετία εξακολουθώ να έχω ουκ ολίγα παιχνίδια του παρελθόντος τα οποία θέλω να παίξω οπωσδήποτε (με ένα γερό "ντου" σε point & click adventures και όχι μόνο) και φυσικά πολλές από τις μεγάλες κυκλοφορίες των τελευταίων χρόνων. Ο διαθέσιμος χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν το βάζουμε κάτω... Ευτυχισμένο το 2020 σε όλους!

More
07 May 2020 04:58 #233810 by Μάνος Γρυπάρης
Διαγωνισμός Κέρδισε ότι θέλεις

Χαρίζουμε 4 games κάθε μήνα!

Ο ιστορικός διαγωνισμός "Κέρδισε ότι θέλεις" που ξεκίνησε το 2010 από την ραδιοφωνική εκπομπή Users για όλους και συνεχίστηκε στη σειρά Game Maniacs, επιστρέφει δυναμικά!

Από αυτό το μήνα, όσοι συμμετέχετε ενεργά στο GameWorld.gr με τα σχόλια και τα άρθρα σας, θα κερδίζετε κυριολεκτικά όποιο παιχνίδι θέλετε! Σας ανακοινώνουμε ότι ξεκινάμε συνεργασία με το Instant-Gaming.com, τo μεγαλύτερο online shop πώλησης ψηφιακών games στις καλύτερες τιμές και για όλα τα format. Αν προτιμάτε τις ψηφιακές αγορές έναντι των retail τότε θα βρείτε games για PC (Steam, UPlay, Origin Battle.net κ.α.), PS4, Xbox One και Switch.

Μπείτε στο link για να δείτε τα digital games που έχει το Instant-Gaming [/b].

Πως μπορείτε να κερδίσετε όποια games θέλετε:
Στο εξής ο διαγωνισμός Game & Users του μήνα αλλάζει τα δώρα του. Αυτό σημαίνει ότι:
- Θα δίνουμε δώρο 3 games της επιλογής σας στον User του μήνα, το καλύτερο user review του μήνα και το καλύτερο blog post του μήνα. Μπορείτε να ξεκινήσετε την συμμετοχή σας από την 1η ημέρα κάθε μήνα μέχρι την τελευταία. Την τελευταία ημέρα κάθε μήνα θα ανοίγουμε τα γκάλοπ στο subforum versus κι εκεί θα ψηφίσετε οι ίδιοι όπως πάντοτε τους τρεις νικητές.
- Όσο για το 4ο δωρεάν παιχνίδι, στο εξής θα επιβραβεύσουμε και τους all-around followers! Κάθε 1η του μήνα στο βίντεο νέων κυκλοφοριών θα μπορείτε να επιλέξετε όποιο video game θέλετε και να μπείτε στην κλήρωση για να το κερδίσετε, από το παρακάτω link.

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού νέων κυκλοφοριών .

Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, απλά θα πρέπει να κάνετε όσο περισσότερα follow γίνεται στις σελίδες μας στα social media, δηλαδή Facebook, YouTube, Instagram και Twitter. Κάθε Follow σας δίνει +1 πόντο στην κλήρωση. Τα follows φυσικά μπορείτε να τα κάνετε μία φορά και μετά κάθε μήνα απλά να επιλέγετε το video game που θέλετε ως δώρο!

Δείτε τους μέχρι τώρα διαγωνισμούς του GameWorld. Για εκτενέστερη συζήτηση για τους διαγωνισμούς επισκεφθείτε το ανάλογο forum topic.

Ο διαγωνισμός Κέρδισε ότι θέλεις επέστρεψε δυναμικά. Το παιχνίδι τώρα αρχίζει.
Καλή επιτυχία σε όλους!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jun 2020 01:37 #235233 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που με τίμησαν με την ψήφο τους στο σχετικό διαγωνισμό του Μαΐου, καθώς δεν πρόλαβα να το κάνω στο αντίστοιχο forum topic. Μέσα σ' αυτά τα τρία blogs που έγραψα για την μεγαλειώδη Mass Effect τριλογία, έβαλα -όπως κάθε φορά- πραγματικά όλο μου το μεράκι για το γράψιμο και όλη μου την αγάπη για τρία παιχνίδια τα οποία λάτρεψα. Έχοντας συμπληρώσει πέντε χρόνια και περισσότερα από 100 αναρτημένα blogs στο Gameworld, νομίζω ότι αυτή τη φορά ξεπέρασα τον εαυτό μου κάνοντας back 2 back και γράφοντας -χωρίς να έχω πρόθεση- τα δύο μεγαλύτερα κείμενα που έχω γράψει ever, πρώτα για το Mass Effect και στη συνέχεια για το Mass Effect 2, ενώ μέσα σε τρία blogs έσπασα το φράγμα των 10.000 λέξεων συνολικά. Έχω την αίσθηση πως όταν φτάνεις στο πικ μιας προσπάθειας, είναι το κατάλληλο σημείο για να σταματήσεις. Ακόμη κι αν το gaming δε σταματά ποτέ (και τα χούγια δεν κόβονται παρά μόνο λίγο μετά που βγαίνει η ψυχή σου).

Όλα μου τα blogs βρίσκονται εδω: gameworld.gr/community/blogs/blogger/professor-severus-snape
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Giorgos Tsolaridis

More
26 Sep 2020 15:57 #239432 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic GameWorld Blogs
Λοιπόν μετά από 4 χρόνια αποφάσισα να γράψω ένα blog για τα 5 αγαπημένα μου games το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ www.gameworld.gr/community/blogs/entry/ta-agapimena-mou-paix...tis-ogdois-genias-konsolon-1-1

Ολα μου τα blogs μπορείτε να τα βρείτε εδώ :
www.gameworld.gr/community/blogs/blogger?search=Blood%20Prince

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
13 Dec 2020 17:41 #242301 by JoyFreak
Replied by JoyFreak on topic GameWorld Blogs
Υπέροχο blog! :side:

More
24 Jan 2021 16:30 - 24 Jan 2021 16:35 #245059 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic GameWorld Blogs
Εγραψα μια κριτική για το μυθιστόρημα "Νεκρωταφίο Ζώων" από Stephen King.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να την διαβάσετε εδώ www.gameworld.gr/community/blogs/entry/nekrotafeio-zoon

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 Jan 2021 16:35 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis