Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Uncharted 3: Drake's Deception (PS3)

More
06 Nov 2011 12:36 #101095 by Άγγελος Φασούλης
Τα cutscenes τα έχει αφαιρέσει σαν επιλογή η Naughty Dog. Προφανώς έχει χαλάσει το save file, εγώ το είχα πάθει στο 2, αλλά δεν αποκλείεται να είναι και bug.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2011 13:22 #101118 by tonyzogk
ok,καταλαβα.μεγαλο φαουλ για μενα.αυτο που εγραψα για το load λαθος μου τελικα.με μπερδεψε γιατι ειναι εντελως διαφορετικο απο το 2(πατας λοαντ και μετα συνεχεια...). βρηκα ομως αλλο προβλημα.οταν πας να παιξεις online σε splitscreen οχι μονο χωριζει την οθονη οριζοντια στα δυο αλλα στη πανω δεξια και κατω αριστερα γωνια βαζει το εμβλημα που πιανει χωρο ενα τετραγωνο και μικραινει κατα πολυ την οθονη (ειδικα αν αυτη ειναι ηδη μικρη)με αποτελεσμα το splitscreen να ειναι αδυνατο να παιχτει ετσι...ακομα και οταν πατησα ''απαλοιφη εμβληματος'' εμεινε στη γωνια το μαυρο πλαισιο.ελπιζω να το διορθωσουν.αν ξερει κανεις πως φευγει ας μου πει...

η εκτιμηση μου για το παιχνιδι ειναι οτι ειναι πολυ καλο.εχει βεβαια τα προβληματα του(τα εχω αναφερει...) αλλα αναμφισβητητα παιρνει ενα 9.το 2 ομως δε προκειται μαλλον να το φτασει ποτε κανενα επομενο Uncharted.

More
07 Nov 2011 14:52 #101121 by Άγγελος Φασούλης
To splitscreen σε μία οθόνη(ειδικά όταν αυτή είναι μικρή) είναι και θα είναι πάντα χάλια. Το καλύτερο είναι το splitscreen με δύο οθόνες!

More
08 Nov 2011 18:22 #101183 by Γιάννης Πετρόχειλος
Κρίμα που δεν έχω PS3...το είδα σε ένα φίλο μου και είναι απλά συναρπαστικό!

More
08 Nov 2011 20:37 #101191 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: To splitscreen σε μία οθόνη(ειδικά όταν αυτή είναι μικρή) είναι και θα είναι πάντα χάλια. Το καλύτερο είναι το splitscreen με δύο οθόνες!

Αυτο φίλε μου μετα λέγεται LAN. :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Nov 2011 21:48 #101199 by kostisg7
To τερματισα σημερα και πιστευω οτι ο μοναδικος χαρακτηρισμος που μπορει να του προσδωσει καποιος ειναι αριστουργημα.Εξαιρετικα γραφικα που σε καθηλωνουν απο την πρωτη στιγμη(αν και δεν ελειπαν καποια bugs).Για μενα το καλυτερο voice acting ως τωρα σε παιχνιδι απιστευτη δουλεια απο τους ηθοποιους.Φανταστικο story mode και σεναριο και gameplay και τελος πολυ καλο multiplayer το οποιο τωρα το ξεκινω.Μοναδικο παραπονο η διαρκεια που ειναι αληθεια πως θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερο.Επισης δεν ειχαμε καποιο boss fight αλλα αμα ηταν σαν τον Lazarevic στο 2 καλυτερα που δεν ειχε.Συνψιζοντας εμενα προσωπικα μου αρεσε πιο πολυ απο το 2 σε ολους τους τομεις και για μενα ειναι game of the year

More
08 Nov 2011 22:50 #101202 by Άγγελος Φασούλης

BigBoss wrote:

draginfable wrote: To splitscreen σε μία οθόνη(ειδικά όταν αυτή είναι μικρή) είναι και θα είναι πάντα χάλια. Το καλύτερο είναι το splitscreen με δύο οθόνες!

Αυτο φίλε μου μετα λέγεται LAN. :mrgreen:

Ναι αλλά δεν ξέρει όλος ο κόσμος τι είναι το LAN! :P

More
10 Nov 2011 08:54 #101261 by draminos4
χθες ειχε update ξερει κανεις τι βελτιωσανε η τι αλλαξε?νομιζα οτι θα φτιαξουν το splitscreen αλλα μπααααα!!!!!λογικα το aiming λιγο καναν!!

More
10 Nov 2011 15:45 #101270 by Άγγελος Φασούλης
Έφτιαξαν ένα πρόβλημα, ώστε να δουλεύει σωστά το 3D σε όλες τις Sony SimulView 3D TVs.

More
12 Nov 2011 11:58 #101320 by Άγγελος Φασούλης

Uncharted 3: Making of Μέρος Β'

Οι ηθοποιοί του Uncharted 3 μιλάνε για άλλη μια φορά στις κάμερες!

Ύστερα από το πρώτο μέρος του Uncharted 3 Making Of , όπου ο Nolan North και η Emily Rose μιλάνε για τους ρόλους των Nathan Drake και Elena Fischer αντίστοιχα, η Naughty Dog κυκλοφόρησε και τα επόμενα Making of videos.

Στο δεύτερο βίντεο, οι ηθοποιοί μιλάνε για την διαδικασία γυρισμάτων στο motion-capture studio, αναλύοντας ειδικότερα το πως πρέπει να κινηθούν, ειδικά όταν κρατάνε όπλο, αλλά και το πως θα πρέπει να μιλήσουν. Το βίντεο περιέχει κι αρκετό αυθορμητισμό όπως θα διαπιστώσετε.

[youtube:3pyxd1ef]
[/youtube:3pyxd1ef]

Στο τρίτο βίντεο, ο Nolan North κάνει λόγο για την ιστορική έμπνευση των παραγωγών του Uncharted 3 και το πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα στην πραγματικότητα. Όπως και στα δύο προηγούμενα βίντεο, έτσι και εδώ, δίπλα του βρίσκονται δύο απ' τους συνεργάτες του και συγκεκριμένα η Emily Rose και ο Taylor Kurosaki, επικεφαλής της κινηματογραφικής παραγωγής. Ο τελευταίος μιλάει για το τι είχε συμβεί στον Λόρενς της Αραβίας και σε ποιο σημείο της ιστορίας αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν εναλλακτικό σενάριο για τις ανάγκες του Uncharted 3.

[youtube:3pyxd1ef]
[/youtube:3pyxd1ef]

Μήπως στην ταινία Uncharted θα έπρεπε να παίξουν οι ίδιοι ηθοποιοί που ανέλαβαν τα voice-overs; Δεν θα 'ταν άσχημα.

Για το review του Uncharted 3 καντε κλικ εδώ .

Μάνος Γρυπάρης