Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με την εγκατάσταση του GTA IV

More
26 May 2010 21:05 #72776 by Γιώργος Δημόπουλος

8@no$ wrote:

1000giorgos wrote:

8@no$ wrote: Λοιπον μετα απο 2 τρισαγεια,2 εξορκισμους και μερικα μπινελικια και 15.000 φορες που το εκανα install επαιξε...Αρχισε,αλλα...Κολλαει παρα πολυ...ΝΑ υπανθιμισω πως εχω 4GB μνημη Ram...επισης σε καποια φαση μεσα στο κολημα του, εκει που λες τωρα θα γινει εκρηξη της οθονης :mrgreen: ,Εβγαλε καινουριο error...Fatal error:resc10...Aποτι ειδα στο internet αυτο βγαινει οταν δεν εχεις πολυ memory λεει...Exω 4 giga ποσα θελει...?Χαμηλωσα και τα γραφικα πολυ..αλλα τιποτα.Αφου σε καποια φαση δεν φαινοταν ο δρομος...Τι να πω.Εχω τρελαθει.... :icon applaud: :icon applaud: :icon bow:

Σιγουρα ειναι αυθεντικο?

οχι μονο ειναι αυθεντικο αλλα και το χρησο πληρωσα και απο το Πλαισιο... :evil:

μπεσ μσν

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2010 23:07 #72781 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κάνε format στο PC σου. Πάντα πιάνει...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 May 2010 00:49 #72784 by thanasis

BigBoss wrote: Κάνε format στο PC σου. Πάντα πιάνει...

Mα γιατι formαt??? :-k :-k

More
27 May 2010 01:01 #72785 by Μπάμπης Χαραλάμπους

8@no$ wrote:

Γιατι οποτε εχω προβλημμα με software για καποιο ηλίθιο λογο, αν κανω format ολα λειτουργούν μια χαρα! Καντο και θα δεις θα παίξει 100%!*

*Το 100% χρησιμοποιήθηκε μονο για έμφαση και για κανένα άλλο λόγο, δεν φέρω ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια αρχείων ή άσκοπη σπατάλη του προσωπικού σου χρόνου.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 May 2010 21:19 #72826 by thanasis

BigBoss wrote:

8@no$ wrote:

Γιατι οποτε εχω προβλημμα με software για καποιο ηλίθιο λογο, αν κανω format ολα λειτουργούν μια χαρα! Καντο και θα δεις θα παίξει 100%!*

*Το 100% χρησιμοποιήθηκε μονο για έμφαση και για κανένα άλλο λόγο, δεν φέρω ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια αρχείων ή άσκοπη σπατάλη του προσωπικού σου χρόνου.

Nαι αλλα αμα κανω format χανω τα αρχεια μου...Επειδη θα αγορασω ενα σκληρο(εξωτερικο)μπορω να φτιαξω backups εκει και να τα περασω εκει??'Η πως γινεται..?δεν τα παω καλα με αυτα μπορεις να μου πεις...??

More
28 May 2010 00:40 #72834 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Παρε ενα δισκο και κανε αντιγραφη οσα αρχεια σε ενδιαφερουν που δεν θες να χασεις. Δεν βλεπω κατι δυσκολο. Μετά κανε φορματ... εκτος αν δεν ξερεις και θες και εκει λεπτομεριες .. (επιβεβαιώσου πως εχεις ολα τα cd για τους drivers του pc σου)

More
22 Jul 2010 20:23 #75556 by Akaliptos_1
παιδια κ εγω εχω πρόβλημα στην εγκατάσταση.αρχικα το ειχα πάρει αντιγραμμένο και δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω τωρα που εχει πέσει η τιμή του το πήρα γνησιο αλλα μόλις το βάζω για εγκατάσταση μετα που θα πατήσω επιλογή τα αγγλικά κ πατώντας instal μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα your system is incompatible with %P follow the link below for more information και με στέλνει στην microsoft
υποψιάζομαι μήπως με αυτο το social club που έχει να μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα (οταν πήγα να το εγκαταστήσω αντιγραμμένο θυμάμαι που μου είχε πει αυτος που το αγόραζα να μη γραφτο στο club ακομα οτι στην εγκατασταση να μην ειμαι στο ιντερνετ και μετα την εγκατάσταση να μπω κατι τετοια δε τα θυμάμαι κ πολυ καλα......) λέτε να φτέει αυτο κ να μη μπορώ να το εγκαταστήσω????
εχω windows vista

More
22 Jul 2010 20:45 #75559 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Akaliptos_1 wrote: παιδια κ εγω εχω πρόβλημα στην εγκατάσταση. εχω windows vista

Δώσε τα πλήρη χαρακτηριστικά του PC σου για να μπορεσουμε να σε βοηθήσουμε.

More
22 Jul 2010 21:13 #75562 by Akaliptos_1
H pavilion dv6500 notbook PC
intel?(R) core(TM) duo cpu T7300 2.00GHz 2.00GHz
2046 mb ram
32-bit
ge force 8400M GS 256 mb

στις ελάχιστες απαιτήσεις που έχει το παιχνίδι δείχνει οτι το σηκώνει.λιγο στην καρτα γραφικών κωλύομαι αλλα γραφει οτι το σηκωνει η GE force 7900 που ειναι πιο παλια απο την δικιά μου
αλλα ακόμα κ αν δε το έπαιζε δεν έπρεπε να μου έκανε έστω την εγκατάσταση?!?

More
22 Jul 2010 21:15 #75563 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Akaliptos_1 wrote: H pavilion dv6500 notbook PC
intel?(R) core(TM) duo cpu T7300 2.00GHz 2.00GHz
2046 mb ram
32-bit
ge force 8400M GS 256 mb

στις ελάχιστες απαιτήσεις που έχει το παιχνίδι δείχνει οτι το σηκώνει.λιγο στην καρτα γραφικών κωλύομαι αλλα γραφει οτι το σηκωνει η GE force 7900 που ειναι πιο παλια απο την δικιά μου
αλλα ακόμα κ αν δε το έπαιζε δεν έπρεπε να μου έκανε έστω την εγκατάσταση?!?

Οχι υπάρχουν φορες που δεν σου επιτρέπει ουτε την εγκατασταση. Με τα laptop η κατάσταση είναι λιγο περιεργη, ακομα και αν δειχνουν οτι μπορουν να ανταπεξελθουν καποια games δυστηχως δεν τα καταφερνουν παντα...