Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
μπεσ μσν8@no$ wrote:
οχι μονο ειναι αυθεντικο αλλα και το χρησο πληρωσα και απο το Πλαισιο...1000giorgos wrote:
Σιγουρα ειναι αυθεντικο?8@no$ wrote: Λοιπον μετα απο 2 τρισαγεια,2 εξορκισμους και μερικα μπινελικια και 15.000 φορες που το εκανα install επαιξε...Αρχισε,αλλα...Κολλαει παρα πολυ...ΝΑ υπανθιμισω πως εχω 4GB μνημη Ram...επισης σε καποια φαση μεσα στο κολημα του, εκει που λες τωρα θα γινει εκρηξη της οθονης ,Εβγαλε καινουριο error...Fatal error:resc10...Aποτι ειδα στο internet αυτο βγαινει οταν δεν εχεις πολυ memory λεει...Exω 4 giga ποσα θελει...?Χαμηλωσα και τα γραφικα πολυ..αλλα τιποτα.Αφου σε καποια φαση δεν φαινοταν ο δρομος...Τι να πω.Εχω τρελαθει.... :icon applaud: :icon applaud: :icon bow:
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Mα γιατι formαt??? :-k :-kBigBoss wrote: Κάνε format στο PC σου. Πάντα πιάνει...
8@no$ wrote:
Mα γιατι formαt??? :-k :-kBigBoss wrote: Κάνε format στο PC σου. Πάντα πιάνει...
Nαι αλλα αμα κανω format χανω τα αρχεια μου...Επειδη θα αγορασω ενα σκληρο(εξωτερικο)μπορω να φτιαξω backups εκει και να τα περασω εκει??'Η πως γινεται..?δεν τα παω καλα με αυτα μπορεις να μου πεις...??BigBoss wrote:
8@no$ wrote:
Γιατι οποτε εχω προβλημμα με software για καποιο ηλίθιο λογο, αν κανω format ολα λειτουργούν μια χαρα! Καντο και θα δεις θα παίξει 100%!*
*Το 100% χρησιμοποιήθηκε μονο για έμφαση και για κανένα άλλο λόγο, δεν φέρω ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια αρχείων ή άσκοπη σπατάλη του προσωπικού σου χρόνου.
Akaliptos_1 wrote: παιδια κ εγω εχω πρόβλημα στην εγκατάσταση. εχω windows vista
Akaliptos_1 wrote: H pavilion dv6500 notbook PC
intel?(R) core(TM) duo cpu T7300 2.00GHz 2.00GHz
2046 mb ram
32-bit
ge force 8400M GS 256 mb
στις ελάχιστες απαιτήσεις που έχει το παιχνίδι δείχνει οτι το σηκώνει.λιγο στην καρτα γραφικών κωλύομαι αλλα γραφει οτι το σηκωνει η GE force 7900 που ειναι πιο παλια απο την δικιά μου
αλλα ακόμα κ αν δε το έπαιζε δεν έπρεπε να μου έκανε έστω την εγκατάσταση?!?