- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
εχω windows 7 64 bit.Και γενικα το παιζει το pc μου το παιχνιδι το εχω ελεγξει.ΒασικαBigBoss wrote: Τι windows εχεις; Αν εχεις XP έχεις το service pack 3? Γενικα απο system requiremnets πως πας;
Για να μην κανω κατι λαθος μπορεις να πεις πως ακριβως γιατι δεν ειμαι σιγουρος...BigBoss wrote: Θα πω την κλασικη ατακα. Κανε update τους drivers σου της καρτας γραφικων.
Δυστυχως δεν πετυχε...Παλυ το ιδιο error εβγαλε...Panteiakos wrote: Δοκίμασε να τρέξεις το shortcut/βασικό αρχείο ώς διαχειριστής. Right click - Run as administrator / τρέξιμο ως διαχειριστής
Σιγουρα ειναι αυθεντικο?8@no$ wrote: Λοιπον μετα απο 2 τρισαγεια,2 εξορκισμους και μερικα μπινελικια και 15.000 φορες που το εκανα install επαιξε...Αρχισε,αλλα...Κολλαει παρα πολυ...ΝΑ υπανθιμισω πως εχω 4GB μνημη Ram...επισης σε καποια φαση μεσα στο κολημα του, εκει που λες τωρα θα γινει εκρηξη της οθονης ,Εβγαλε καινουριο error...Fatal error:resc10...Aποτι ειδα στο internet αυτο βγαινει οταν δεν εχεις πολυ memory λεει...Exω 4 giga ποσα θελει...?Χαμηλωσα και τα γραφικα πολυ..αλλα τιποτα.Αφου σε καποια φαση δεν φαινοταν ο δρομος...Τι να πω.Εχω τρελαθει.... :icon applaud: :icon applaud: :icon bow:
οχι μονο ειναι αυθεντικο αλλα και το χρησο πληρωσα και απο το Πλαισιο...1000giorgos wrote:
Σιγουρα ειναι αυθεντικο?8@no$ wrote: Λοιπον μετα απο 2 τρισαγεια,2 εξορκισμους και μερικα μπινελικια και 15.000 φορες που το εκανα install επαιξε...Αρχισε,αλλα...Κολλαει παρα πολυ...ΝΑ υπανθιμισω πως εχω 4GB μνημη Ram...επισης σε καποια φαση μεσα στο κολημα του, εκει που λες τωρα θα γινει εκρηξη της οθονης ,Εβγαλε καινουριο error...Fatal error:resc10...Aποτι ειδα στο internet αυτο βγαινει οταν δεν εχεις πολυ memory λεει...Exω 4 giga ποσα θελει...?Χαμηλωσα και τα γραφικα πολυ..αλλα τιποτα.Αφου σε καποια φαση δεν φαινοταν ο δρομος...Τι να πω.Εχω τρελαθει.... :icon applaud: :icon applaud: :icon bow: