- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Perseas wrote: Εεεεεε γιατί δεν το ήξερα ίσως;;;;
Θα το δω πάντως, ευχαριστώ πολύ!
Perseas wrote: Παιδιά καλησπέρα,
η ερώτηση που θα κάνω δεν έχει να κάνει τόσο με το παιχνίδι αλλά ελπίζω να πάρω κάποιες γνώμες που θα με βοηθήσουν να αποφασίσω.
Έχω τρέλα με τη συγκεκριμένη σειρά, έχω αγοράσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια και πριν από μερικές μέρες αγόρασα και το Brotherhood.
Το πρόβλημά μου είναι ότι το PC μου είναι λίγο παλιό... και ενώ το 2 το έπαιζα αξιοπρεπώς, με το Brotherhood έχω τρομερό πρόβλημα. Δεν άντεξα ούτε το πρώτο sequence να βγάλω.
Το configuration της μηχανής μου είναι το εξής:
Processor: Intel Pentium D 3.00GHz διπήρυνος.
RAM: 2GB 800DDR2
GPU: nVidia 7900GTX 512RAM
Ξέρω τί θα πείτε: Που πα ρε καραμήτρο με το καβουρντιστήρι! Αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, και δεν περισσεύουν για καινούριο σύστημα, φτάνω (επιτέλους) στην ερώτησή μου.
Σκοπεύω να πάρω 4 GB RAM στα 1066 (τόσα σηκωνει το ΜΒ) και αξιοπρεπή καρτούλα γραφικών (σκέφτομαι για 1GB στο chipset 5770 της ΑΤΙ ή στο 450 της nVidia) γενικά να μη δώσω πάνω από 200 €.
Φτάνει όμως αυτό; Η τελικά να πάω στον Κοτσώβολο και να του πω να βάλει 376 δόσεις για πακέτο CPU, Mobo, RAM, GPU Κλπ?
Τί λέτε; Θα καταφέρω να παίξω αξιοπρεπώς με αυτές τις δύο αλλαγούλες;
Οποιαδήποτε παρατήρηση και βοήθεια θα είναι πολύτιμη.
Ευχαριστώ
Lalo007 wrote: Ομολογω οτι ειναι το παιχνιδι που περιμενω περισσοτερο απο τα υπολοιπα.Ακομα λιωνω το 2...Το 1 το επαιξα μονο και μονο για το σεναριο,καθως το gameplay ηταν απιστευτα βαρετο.Αλλα το 2 ειχε παρα πολλες καινοτομιες και το ευχαριστηθηκα αφανταστα.Τωρα με το 3 θα κανω μηνες να ξεκολλησω!!! \/
Γύρω στις 13-15 ώρες.kostasfil wrote: Παιδια το single player σε ποση ωρα βγαινει?Kαι το online του λεει τιποτα?Εχει καθολου κοσμο μεσα?