Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Brotherhood

More
25 Apr 2011 16:13 #92408 by Perseas
Εεεεεε γιατί δεν το ήξερα ίσως;;;; :D
Θα το δω πάντως, ευχαριστώ πολύ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Apr 2011 16:21 #92409 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Perseas wrote: Εεεεεε γιατί δεν το ήξερα ίσως;;;; :D
Θα το δω πάντως, ευχαριστώ πολύ!

Προφανως :P

Αν δεν βγαλεις ακρη, ενημέρωσε μας :yes:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 Apr 2011 16:47 #92410 by Αλέξανδρος Στεφάνου

Perseas wrote: Παιδιά καλησπέρα,

η ερώτηση που θα κάνω δεν έχει να κάνει τόσο με το παιχνίδι αλλά ελπίζω να πάρω κάποιες γνώμες που θα με βοηθήσουν να αποφασίσω.
Έχω τρέλα με τη συγκεκριμένη σειρά, έχω αγοράσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια και πριν από μερικές μέρες αγόρασα και το Brotherhood.
Το πρόβλημά μου είναι ότι το PC μου είναι λίγο παλιό... και ενώ το 2 το έπαιζα αξιοπρεπώς, με το Brotherhood έχω τρομερό πρόβλημα. Δεν άντεξα ούτε το πρώτο sequence να βγάλω.
Το configuration της μηχανής μου είναι το εξής:
Processor: Intel Pentium D 3.00GHz διπήρυνος.
RAM: 2GB 800DDR2
GPU: nVidia 7900GTX 512RAM

Ξέρω τί θα πείτε: Που πα ρε καραμήτρο με το καβουρντιστήρι! Αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, και δεν περισσεύουν για καινούριο σύστημα, φτάνω (επιτέλους) στην ερώτησή μου.

Σκοπεύω να πάρω 4 GB RAM στα 1066 (τόσα σηκωνει το ΜΒ) και αξιοπρεπή καρτούλα γραφικών (σκέφτομαι για 1GB στο chipset 5770 της ΑΤΙ ή στο 450 της nVidia) γενικά να μη δώσω πάνω από 200 €.
Φτάνει όμως αυτό; Η τελικά να πάω στον Κοτσώβολο και να του πω να βάλει 376 δόσεις για πακέτο CPU, Mobo, RAM, GPU Κλπ?
Τί λέτε; Θα καταφέρω να παίξω αξιοπρεπώς με αυτές τις δύο αλλαγούλες;

Οποιαδήποτε παρατήρηση και βοήθεια θα είναι πολύτιμη.
Ευχαριστώ

Πάρε μεια κάρτα γραφικών μόνο καλύτερα, αλλά άμα σου περισεύουν χρήματα πάρε και την RAM

More
25 Apr 2011 19:03 #92412 by Βασίλης Δρέττας
Εχει βρει κανεις την codex edition ή την auditore ? εχω ψαξει παντου αλλα δεν την βρισκω

More
25 Apr 2011 19:40 #92414 by Νικολής Ασημάκης

More
26 Apr 2011 09:47 #92436 by Βασίλης Δρέττας
200 € εχει παει . Ελεγα μπας και την εβρισκα καπου στα 80 € αλλα δεν παιζει απο οτι βλεπω

More
27 Apr 2011 17:46 #92546 by GRterasbetoni

Lalo007 wrote: Ομολογω οτι ειναι το παιχνιδι που περιμενω περισσοτερο απο τα υπολοιπα.Ακομα λιωνω το 2...Το 1 το επαιξα μονο και μονο για το σεναριο,καθως το gameplay ηταν απιστευτα βαρετο.Αλλα το 2 ειχε παρα πολλες καινοτομιες και το ευχαριστηθηκα αφανταστα.Τωρα με το 3 θα κανω μηνες να ξεκολλησω!!! \:D/

Μια επξηγηση εδω το assassins creed brotherhood δεν ειναι το 3 ειναι κατι σαν expansion καθως λεγεται οτι στο τελος 2011 θα βγει νεο assassins creed το 3 :!: :!: :!: :ninja:

HEAR THE SOUND OF THE WAR

More
27 Apr 2011 18:50 #92558 by Κωνσταντινος Φιλανδρας
Παιδια το single player σε ποση ωρα βγαινει?Kαι το online του λεει τιποτα?Εχει καθολου κοσμο μεσα?

More
09 May 2011 18:17 #93056 by Μάνος Γρυπάρης

kostasfil wrote: Παιδια το single player σε ποση ωρα βγαινει?Kαι το online του λεει τιποτα?Εχει καθολου κοσμο μεσα?

Γύρω στις 13-15 ώρες.
Όσο για το Online έχει πλάκα το να ψάχνεις να σκοτώσεις τον άλλο και μπορείς να παίξεις είτε ως stealth είτε πολύ πιο επιθετικά σε φάση "τρέχω από σκεπή σε σκεπή και μόλις σε δω σου ορμάω". Γενικά έχει τόσο κόσμο, όσο το να μην περιμένεις στην αναμονή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Mar 2013 17:54 #121617 by Νικολής Ασημάκης
Μόλις το τερμάτισα. Όσο ευχαριστήθηκα όλο το παιχνίδι (ιστορία απευθείας μέσα από τον Ηγεμόνα του Μακιαβέλι, η δημιουργία της Αδερφότητας κλπ) άλλο τόσο μαλακία μου φάνηκε το τέλος. Όχι απλά WTF όπως στα δυο προηγούμενα, που περίμενες σαν τρελός τη συνέχεια, αλλά απλά μαλακία. Σοβαρά τώρα, ήταν σαν τη στιγμή που πήγαιναν να προγραμματίσουν τη συνέχεια, τα 2-3 έξτρα λεπτά ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιοπρεπέστατο cliffhanger, τους κόπηκε το ρεύμα στα κεντρικά και είπαν «δε βαριέσαι; ας το αφήσουμε έτσι»…. Μάπα. Χάλασαν τις 24 ώρες που πέρασα μαζί του.