Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Brotherhood

More
27 Nov 2010 21:43 #84998 by Ιβάν
Το review του Assassin's Creed: Brotherhood μόλις ανέβηκε από τον Μάνο Γρυπάρη και για να το διαβάσετε κάντε κλικ εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Dec 2010 13:27 #86137 by Ιβάν
Το επόμενο DLC του Assassin's Creed: Brotherhood τον Ιανουάριο

Σήμερα η Ubisoft κυκλοφορεί το Animus Project Update 1.0 DLC για το Assassin's Creed: Brotherhood (έχει νέο χάρτη Mont Saint-Michel και το Advanced Alliance mode δωρεάν), και εκτός από αυτό η εταιρία ανακοίνωσε το επόμενο DLC: Update 2.0.

Το Animus Project Update 2.0 είναι δωρεάν και έρχεται τον Ιανουάριο, και όπως το 1.0, θα διαθέτει ένα νέο χάρτη και multiplayer mode. Ο χάρτης θα είναι Pienza. Το update επίσης θα περιλαμβάνει το Templar Score.

Πάρτε μια γεύση απ' το Animus Project Update 1.0

[youtube:yrd6c0ha]
[/youtube:yrd6c0ha]

More
22 Jan 2011 00:14 #88335 by Μάνος Γρυπάρης
Assassin's Creed: Brotherhood DLC - Animus Project Update 2.0

Δωρεάν DLC από την Ubisoft.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Animus Project Update 2.0, το δεύτερο DLC του Assassin's Creed Brotherhood, είναι ήδη διαθέσιμο δωρεάν για download. Όσοι έχετε ήδη το Assassin's Creed: Brotherhood, απλά συνδεθείτε στο Playstation Network ή το Xbox Live αντίστοιχα και κατεβάστε το. Το DLC αυτό περιλαμβάνει ένα νέο game mode και έναν νέο χάρτη για το multiplayer mode του παιχνιδιού.

Αναλυτικά
Το νέο Multiplayer mode φέρει την ονομασία Chest Capture και σε αυτό δύο ομάδες των τριών παικτών, θα πρέπει να συνεργαστούν με τους Templars για να υπερασπιστούν ή να καταλάβουν σεντούκια (και εναλλάξ). Οι παίκτες της επιτιθέμενης ομάδας θα μπορούν να τα εντοπίσουν μέσω του χάρτη. Οι αμυνόμενοι θα πρέπει αντίστοιχα να τους αποτρέψουν και να προστατεύσουν τα συγκεκριμένα σεντούκια με κάθε τρόπο.

Μέσα στο DLC, περιλαμβάνεται επίσης ο χάρτης "The Pienza", ένας ανατρεπτικός χώρος στον οποίο οι στόχοι σας θα εξαφανίζονται ανά διαστήματα. Τέλος, θα υπάρχει και ένα νέο χαρακτηριστικό, το Templar Score. Ανάλογα με το σκορ που είχατε κατά τον περασμένο μήνα, θα ανεβαίνει αντίστοιχα και το Templar Grade σας μία φορά την εβδομάδα. Το Templar Grade θα έχει 10 βαθμίδες και θα καθορίζει το level όποιου από εσάς συμμετέχει στα multiplayer modes του Assassin's Creed.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site του παιχνιδιού, στη διεύθυνση www.assassinscreed.com

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Feb 2011 20:51 #89872 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ubisoft είπε ότι το νέο Assassin's Creed θα κυκλοφορήσει το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο του 2011, όπου και λήγει το επόμενο οικονομικό έτος της.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Feb 2011 21:17 #89874 by eliminator
Γενικα πρεπει ολοι να παραδεχτουμε πως η ubisoft εχει κανει πολυ καλη δουλεια με το Assassins creed. Το 2 ηταν κορυφαιο, διορθωσε ολα τα λαθη του 1 και αυτο ειναι σημαντικο.

More
03 Mar 2011 20:20 #90583 by Μάνος Γρυπάρης

Κυκλοφορία Assassin's Creed: Brotherhood για PC
Αναμένεται στις 18 Μαρτίου. Δείτε τις ελάχιστες απαιτήσεις.

Αρχικά αναμέναμε το Assassin's Creed: Brotherhood για PC μέσα στο Φεβρουάριο. Τελικά η Ubisoft εξέδωσε ανακοίνωση ορίζοντας την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 18 Μαρτίου. Το συγκεκριμένο port θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων που έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε PS3 και Xbox 360, συμπεριλαμβανομένου και του multiplayer mode.

Το Assassin's Creed: Brotherhood θα κυκλοφορήσει στα PC σε τέσσερις εκδόσεις. Την απλή (αυτή των καταστημάτων) και τρεις ειδικές τις οποίες μπορείτε να παραγγείλετε online. Την Codex, την Digital Deluxe και την Special. Η Codex έκδοση θα είναι η μεγαλύτερη όλων, καθώς θα περιλαμβάνει βιβλίο 60 σελίδων, χάρτη της Ρώμης, συλλεκτικές κάρτες, δύο DVD με την ιστορία του παιχνιδιού και το soundtrack, καθώς και ειδικούς χαρακτήρες και αντικείμενα για το multiplayer mode του παιχνιδιού. Όλα αυτά μαζί θα τα βρείτε σε ένα συλλεκτικό σεντούκι. Η Digital Deluxe έκδοση θα έχει τα δύο DVD και το in-game content της Codex έκδοσης που προαναφέραμε και τέλος η Special έκδοση θα έχει ως έξτρα μόνο in-game αντικείμενα και έναν χαρακτήρα για το multiplayer mode.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι θα είναι 1.5GB RAM για XP ή 2GB RAM για Vista, επεξεργαστής Intel Core 2 Duo 1.8Ghz ή AMD Athlon X2 64 2.4GHZ, κάρτα γραφικών 256MB και 8GB χώρος στο σκληρό δίσκο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Apr 2011 14:01 #91899 by Αλέξανδρος Στεφάνου
Ρε παιδιά το έχει βγάλει κανέις 100% ?Εγώ προσπαθώ τόσο καιρό και δεν βγαίνει 100% παρ`ότι τερμάτισα την ιστορία, έκανα κάθε πύργο δικό μου και άλλα.

More
11 Apr 2011 02:45 #91999 by Μάνος Γρυπάρης
Πρέπει να το ψάξεις ολόκληρο. Δες στο Youtube και κάποιο 100% Walkthrough (θα πρέπει να το μελετήσεις με τις ώρες, να δεις που δεν πήγες. Αν φυσικά είσαι τόσο καμένος :cool: )

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
25 Apr 2011 15:47 #92406 by Perseas
Παιδιά καλησπέρα,

η ερώτηση που θα κάνω δεν έχει να κάνει τόσο με το παιχνίδι αλλά ελπίζω να πάρω κάποιες γνώμες που θα με βοηθήσουν να αποφασίσω.
Έχω τρέλα με τη συγκεκριμένη σειρά, έχω αγοράσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια και πριν από μερικές μέρες αγόρασα και το Brotherhood.
Το πρόβλημά μου είναι ότι το PC μου είναι λίγο παλιό... και ενώ το 2 το έπαιζα αξιοπρεπώς, με το Brotherhood έχω τρομερό πρόβλημα. Δεν άντεξα ούτε το πρώτο sequence να βγάλω.
Το configuration της μηχανής μου είναι το εξής:
Processor: Intel Pentium D 3.00GHz διπήρυνος.
RAM: 2GB 800DDR2
GPU: nVidia 7900GTX 512RAM

Ξέρω τί θα πείτε: Που πα ρε καραμήτρο με το καβουρντιστήρι! Αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, και δεν περισσεύουν για καινούριο σύστημα, φτάνω (επιτέλους) στην ερώτησή μου.

Σκοπεύω να πάρω 4 GB RAM στα 1066 (τόσα σηκωνει το ΜΒ) και αξιοπρεπή καρτούλα γραφικών (σκέφτομαι για 1GB στο chipset 5770 της ΑΤΙ ή στο 450 της nVidia) γενικά να μη δώσω πάνω από 200 €.
Φτάνει όμως αυτό; Η τελικά να πάω στον Κοτσώβολο και να του πω να βάλει 376 δόσεις για πακέτο CPU, Mobo, RAM, GPU Κλπ?
Τί λέτε; Θα καταφέρω να παίξω αξιοπρεπώς με αυτές τις δύο αλλαγούλες;

Οποιαδήποτε παρατήρηση και βοήθεια θα είναι πολύτιμη.
Ευχαριστώ

More
25 Apr 2011 15:54 #92407 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Γιατί δεν μπαίνεις στο "Can You Run It?" (Mozilla και Internet Explorer μονο) για να δεις τι σου λείπει;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.