Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Grand Theft Auto 5

More
30 Oct 2013 14:42 #134735 by Κώστας Λάβαρης
[UPDATE: 30/10/13] Η Rockstar ενημέρωσε ότι το Grand Theft Auto 5 κατάφερε μέσα σε ενάμιση μήνα να φτάσει τα 29 εκατομμύρια πωλήσεων, αριθμός που ισούται με τις πωλήσεις του Grand Theft Auto 4!

Το ρεκόρ που κρατούσε το GTA 4 τόσα χρόνια, έσπασε εντός ολίγων εβδομάδων, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την αμερικάνικη εταιρεία.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2013 15:29 #134741 by Νικόλας Μαρκόγλου
Ότι καλύτερο για εμάς να ανταμοίβονται σε τέτοιο βαθμό εταιρίες που είναι συνώνυμες με την ποιότητα. Κατά την γνώμη μου η Rockstar είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες (μετρημένες στο ένα χέρι) που αξίζουν τέτοια νούμερα. Αν και το GTA V δεν ήταν το αγαπημένο μου μέρος της σειράς (κυρίως λόγω σεναρίου) δεν παύει να είναι ένας τίτλος που αντικειμενικά σφύζει από ποιότητα σε κάθε τομέα του.

More
30 Oct 2013 15:53 #134744 by Petros
Replied by Petros on topic Grand Theft Auto 5

MarkodisRM wrote: Ότι καλύτερο για εμάς να ανταμοίβονται σε τέτοιο βαθμό εταιρίες που είναι συνώνυμες με την ποιότητα. Κατά την γνώμη μου η Rockstar είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες (μετρημένες στο ένα χέρι) που αξίζουν τέτοια νούμερα. Αν και το GTA V δεν ήταν το αγαπημένο μου μέρος της σειράς (κυρίως λόγω σεναρίου) δεν παύει να είναι ένας τίτλος που αντικειμενικά σφύζει από ποιότητα σε κάθε τομέα του.

Δεν ξέρω αλλα σε συγκρισεί μα το IV είναι πολύ πολύ καλύτερο. Εμένα το αγαπημένο μου θα παραμήνει το 3. Αλλά θέλω να δοκιμάσω το V.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
30 Oct 2013 17:01 #134754 by Νικόλας Μαρκόγλου

JaCk_RiDeR wrote: Δεν ξέρω αλλα σε συγκρισεί μα το IV είναι πολύ πολύ καλύτερο. Εμένα το αγαπημένο μου θα παραμήνει το 3. Αλλά θέλω να δοκιμάσω το V.

Καλά βρε Jack_Rider.. δεν έχεις παίξει το V αλλά μου λες ότι είναι πολύ καλύτερο από το IV? πως το ξέρεις?

More
30 Oct 2013 17:15 #134758 by Ανδρέας Αθανασίου

JaCk_RiDeR wrote: Δεν ξέρω αλλα σε συγκρισεί μα το IV είναι πολύ πολύ καλύτερο. Εμένα το αγαπημένο μου θα παραμήνει το 3. Αλλά θέλω να δοκιμάσω το V.

Καλό το IV αλλά σαν το V δεν συγκρίνετε με τίποτα. Με τίποτα όμως...

More
30 Oct 2013 17:50 #134760 by Νικόλας Μαρκόγλου
Συγκρίνεται σε αρκετά σημεία. Η ανάπτυξη των χαρακτήρων καταρχήν ήταν πολύ πιο συγκροτημένη και δουλεμένη στο IV σε σχέση με το V, όπου οι χαρακτήρες δεν είχαν πραγματικά χώρο να αναπνεύσουν. Ο Niko Bellic είχε πολύ περισσότερο βάθος σαν προσωπικότητα με πιο ενδιαφέρουσα ιστορία ενώ οι υπόλοιποι χαρακτήρες που τον πλαισίωναν ήταν αξιομνημόνευτοι και με καλή (ή κακή αναλόγως τη σεναριακή τροπή) χημεία με τον πρωταγωνιστή.

Για τον τεχνικό τομέα δεν έχω να πω τίποτα καθώς στο GTA V είναι σαφώς ανώτερος, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ζητούμενο από ένα GTA. Όσο και αν μου άρεσαν οι εξωτερικές περιοχές του San Andreas προτιμώ περισσότερο την μητρόπολη του Liberty City από το Los Santos που δείχνει γενικά σαν να είναι τα προάστια από μία μεγαλύτερη πόλη.

Άποψή μου είναι γενικά αυτή, αλλά το ότι δε συγκρίνεται με τίποτα πιστεύω ότι είναι πολύ τραβηγμένο, εκτός αν μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για την ποιότητα των γραφικών.

Όπως και να 'χει το GTA V το ευχαριστήθηκα όσο λίγα παιχνίδια, απλά σε σύγκριση με το IV για μένα χάνει στα σημεία. Από την άλλη ανήκω στη μερίδα των παικτών που θεωρώ ως high point της σειράς τα Vice City και IV και όχι το San Andreas.

More
30 Oct 2013 18:53 #134762 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Ότι και να λέμε τώρα,η Rockstar παίζει να είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που κάθε παιχνίδι που έβγαλε για την εποχή του ήταν διαμάντι.Τι GTA,τι Bully,τι Red Dead Redemption,τι LA Noire,με οτιδήποτε ασχολήθηκε αυτή η εταιρεία ήταν εκπληκτικό.Free Roaming σε μεγάλους κόσμους,με μπόλικα interactions,μαγαζιά,αυτοκίνητα,και άλλα πολλά!Και το χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ όλα τα παιχνίδια είχαν πανομοιότυπο πυρήνα,το ένα διέφερε από το άλλο χαρακτηριστικά,κάνοντας τα έτσι να μην είναι ποτέ βαρετά!Πάντα έχεις να κάνεις κάτι!

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
04 Nov 2013 23:04 #134895 by Βασίλης Καμακάρης
Το GTA V είναι λατρευτό στην 3η ηλικία καθώς ένα Video οπού μια γιαγιά παίζει GTA, το video έχει αρκετό χαβαλέ:

[center:2vfxejed][youtube:2vfxejed]
[/youtube:2vfxejed][/center:2vfxejed]

More
06 Nov 2013 01:32 #134935 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 10: 5/11/13] Η Rockstar ανακοίνωσε την διάθεση του πέμπτου update patch για το multiplayer mode του Grand Theft AUto 5, το οποίο θα διορθώσει οριστικά τα όποια προβλήματα αφορούν στα saves που ανεβαίνουν στους cloud servers.

Το patch 1.0.5 είναι ήδη διαθέσιμο εδώ και λίγες ώρες για PlayStation 3 και Xbox 360. Υπόσχεται να επιλύσει οριστικά τα χαμένα οχήματα και mods όποτε φορτώνετε κάποιο save σας. Το πρόβλημα αυτό υφίσταται από την έναρξη του GTA Online. Η Rockstar υποσχέθηκε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατέψει τα χρήματα που βγάζετε στο GTA Online, ακόμα και σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα δικτύου.

Σταδιακά η Rockstar θα αρχίσει να δίνει τα χρήματα που υποσχέθηκε. Τα...δολαριάκια σας θα αρχίσουν να εμφανίζονται σε 24 ώρες από τώρα.

More
06 Nov 2013 21:18 #134951 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Επιτέλους τελειώνουν τα βασανιστήρια για όσους ασχολούνται με το online κομμάτι του τίτλου. Ευτυχώς που και το single player είναι διασκεδαστικό και δεν είχε κανενα πρόβλημα!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.