Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Grand Theft Auto 5

More
18 Sep 2013 19:52 #132415 by Φώτης
Replied by Φώτης on topic Grand Theft Auto 5
Αδημονώ να το παίξω,παίδες,μετά τα πολύ θετικά σχόλια που έχουν ειπωθεί!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Sep 2013 22:22 #132430 by giorgos13kl
Replied by giorgos13kl on topic Grand Theft Auto 5
ρε παιδια 60-70 ευρω δεν ειναι πολλα?
αν και μου αρεσει πολυ δεν νομιζω να αξιζει
γιατι φθηνοτερα δυσκολο να το βρεις

More
18 Sep 2013 22:34 #132432 by Βασίλης Καμακάρης
καλά φθηνότερα θα ήταν θαύμα καλά η τιμή μπήκε και λίγο έτσι λόγον του hype που πήρε ως παιχνίδι γιατί GTA είναι.

More
19 Sep 2013 00:29 #132434 by Βασίλης Καμακάρης
Το GTA V έκανε το μεγάλο χτύπημα καθώς σημείωσε κέρδη 800 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε 24 ώρε ς. Η Rockstar είναι ήδη ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα καθώς τα ποσά θα ανεβούν και σε άλλες χώρες που αναμένετε η κυκλοφορία του παιχνιδιού.

More
19 Sep 2013 12:28 #132443 by Βασίλης Καμακάρης
Έγινε χαμός σε ένα μαγαζί του εξωτερικού στο launch event του gta v καθώς είχαμε τσακωμούς...

[center:sveb0th2][youtube:sveb0th2]
[/youtube:sveb0th2][/center:sveb0th2]

More
19 Sep 2013 16:57 #132462 by Παναγιωτης Κοκκόσης
:bye: καλησπερα... σκεφτηκα να ανοιξω ενα θεμα για την ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ που επιτελους εχουμε στα χερια μας κ να λεμε τι βρισκει ο καθενας ή τι δεν βρισκει στην πορια που... λιωνει ή τι αποριες εχει!!! ελπιζω να εκανα καλα κ στο σωστο section... αποριες πρωτος εγω χα χα χα οποτε για να δουμε..

εχω την special κ ακομη ειμαι στην αρχη, μολις ανοιξα κ τους 3 χαρακτηρες κ μολις 3 trophies!!!!

Το boost στις special ικανοτητες που παιρνεις στις special εκδοση.ειχε κωδικο κ το κατεβασα απο PSN. χρειαζεται να κανω κατι αλλο ή ειναι οκ κ δουλευει?γιατι τα οπλα κ τα ρουχα οκ αλλα το boost 25% που λεει δεν το βλεπω μου φαινεται σαν 5%....

More
20 Sep 2013 14:41 #132488 by Βασίλης Καμακάρης
Μεγάλη χαρά για όσους θέλουν το GTA σε PC καθώς η Rocstar δοκιμάζει μια beta εκδοσή για τα pc προκείμενου να είναι 100% έτοιμο να το απολαύσετε. Η ημερομηνία κυκλοφορίας φημολογείται στις 22 Νοεμβρίου.

More
20 Sep 2013 14:47 #132489 by Βασίλης Καμακάρης
Πως θα ήταν το GTA V αν έβγαινε στο SNES:

[center:dtqdrx8n][youtube:dtqdrx8n]
[/youtube:dtqdrx8n][/center:dtqdrx8n]

More
20 Sep 2013 14:57 #132490 by Βλασακίδης Τίτος

giorgos13kl wrote: ρε παιδια 60-70 ευρω δεν ειναι πολλα?
αν και μου αρεσει πολυ δεν νομιζω να αξιζει
γιατι φθηνοτερα δυσκολο να το βρεις

εγω το πηρα στα 58.. κ με λιγο παραπανω ψαξιμο μπορουσε να το βρει κανεις στ ebay 55....ε πιο κατω μν περιμενεις... μιλαμε γ ολοκαινουργιο τιτλο με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ HYPE

More
20 Sep 2013 23:53 #132533 by Μάνος Γρυπάρης
Πραγματικά Game of the Year το GTA. Πολύ χιούμορ, τρομερή η προφορά των ηθοποιών και τρελές καταδιώξεις. Το μόνο ψεγάδι που με χάλασε είναι το pathfinding στις αποστολές καθώς μερικές φορές ειδικά μετά από Load παλιού save δεν μπορείς (σε ορισμένα μόνο σημεία) να αντιληφθείς ποιον πρωταγωνιστή θα πρέπει να αναλάβεις ή ποιες είναι οι κύριες αποστολές. Είχε τύχει π.χ. να μου λέει ότι δεν έχω κάποια ενεργή αποστολή κι έψαχνα να βρω τι παίζει.

Γενικά όμως βγάζω το καπέλο στη Rockstar για τα skills (έγινε Skyrim η φάση και εδώ) και για τα special abilities, τα οποία βασικά μου ήταν αχρείαστα γιατί οι περισσότερες αποστολές περνιούνται κι έτσι.

Διαβάστε το review της Χριστιάνας

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)