Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Red Dead Redemption

More
05 Jun 2012 14:24 #108747 by Άγγελος Φασούλης
Καταρχάς αν μπορείς τράβα καμία φωτογραφία. Γέλιο θα έχει να βλέπεις κάτι τέτοιο στο ps3. Γενικά το τελευταίο update του παιχνιδιού το έχεις κάνει στην κονσόλα σου;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2012 14:34 #108748 by Βασίλης Σπετσιέρης
Έκανα update πριν από ένα μήνα περίπου.Λες να εννοεί ps3 update όταν λέει Xbox Live.Edit.Το κατάλαβα εντελώς λάθος.Νόμιζα ότι εννοούσες update του ps3,όχι του RDR.Τελικά έκανα το παιχνίδι update και το λάθος διορθώθηκε.Δεν πρόλαβα να το φωτογραφίσω πάντως :( .

More
03 Nov 2012 10:46 #114413 by Παναγιωτης Κοκκόσης
Ρε παιδιά έχω δυο απορίες. Τα σπάνια ζώα αν τα σκοτωσεις βγάζει το όνομα τους; Πχ το lobo wolf πήγα εκει που ειναι σκοτωσα ένα κ όταν το εγδαρα απλως μου έβγαλε wolf pelt πχ. Πως ξερω ότι ειναι αυτο; Δεύτερη απορία με τα κρησφυγετα στα στατιστικά λέει ότι έβγαλα 8 αλλα φαινεται ότι δεν τελείωσα γιατι σε μια στολή που ζητά να τα βγάλω δεν δείχνει ότι το έκανα. Πρέπει να πάω πάνω απο μια φορα;

More
03 Nov 2012 13:38 #114426 by Χριστιάνα Θάνου
Τον παντοπώλη δεν τον ενδιαφέρει από που πήρες το pelt, για αυτόν είναι όλα ίδια και θα στο αγοράσει ως άλλο ένα pelt. Αυτό που λες με τα κρησφύγετα πρέπει να είναι κάποιο bug που δεν σε αφήνει να προχωρήσεις. Υπάρχει όμως περίπτωση να μην είναι bug! Το RDR έχει μια παραξενιά, πρέπει να τα κάνεις με την σειρά που σου λέει το παιχνίδι. Aν σου λέει για την στολή π.χ "Complete Pike's Basin, Fort Mercer και Tumbleweed" θα κάνεις πρώτα το Fort Mercer και μετά το Tumbleweed.

More
04 Nov 2012 09:30 #114465 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ευχαριστω,γιαυτο που ειπες τα εβγαλα απλως θελω το trophy που ζητα να βγαλεις ολα τα κρησφυγετα κ απορισα αφου εβγαλα κ τα 8 γιατι δεν το πηρα...

More
03 Dec 2012 20:07 #116141 by BFGuser
Replied by BFGuser on topic Red Dead Redemption
AΞΙΖΕΙ ΤΟ RED DEAD??
EINAI ΣΑΝ ΝΤΟ GTAIV??

More
14 Dec 2012 21:22 #116817 by Βασίλης Καμακάρης

BFGuser wrote: AΞΙΖΕΙ ΤΟ RED DEAD??
EINAI ΣΑΝ ΝΤΟ GTAIV??

αξίζει πολύ :D :D :D :D

More
10 Feb 2014 22:03 #140372 by Βασίλης
Πριν λιγο καιρο αξιώθηκα να το παιξω...
Αξιοπρεπεστατο παιχνιδι αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τους υμνους που γραφτηκαν σε διαφορα σαιτ..
Ευτυχως ειχα διαβασει το review εδω και το σχολιο του Μανου(αν θυμαμαι καλα,σε ενα σχολιο του ειχε γραψει πως στην αμερικη το αντιμετωπισαν με τις καλυτερες προθεσεις ελεω αμερικανικης ιστοριας και τρελας που εχουν με την αγρια δυση)

More
10 Jul 2014 23:47 #146519 by jimbl
Replied by jimbl on topic Red Dead Redemption
Ειμαστε σοβαροι??? Δεν υπαρχει thread για το Red Dead Redemption? Πειτε την αποψη σας για το (κατα την ταπεινη μου γνωμη) καλυτερο παιχνιδι της 7ης γενιας κονσολων. Υ.Γ. PC gamers εχετε την αδεια μου να κλαψετε.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
11 Jul 2014 03:15 #146522 by Μάνος Γρυπάρης

jimbl wrote: Ειμαστε σοβαροι??? Δεν υπαρχει thread για το Red Dead Redemption? Πειτε την αποψη σας για το (κατα την ταπεινη μου γνωμη) καλυτερο παιχνιδι της 7ης γενιας κονσολων. Υ.Γ. PC gamers εχετε την αδεια μου να κλαψετε.

Όπως βλέπεις υπάρχει ήδη. Μπορείς να χρησιμοποιείς την αναζήτηση (του forum) το πάνω μέρος.
Μεταφέρθηκε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)