Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Red Dead Redemption

More
01 Jul 2011 02:38 #95203 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Red Dead Redemption
Το αγαπημενο μου παιχνιδι και το παιχνιδι με το οποιο περασα ενα καλοκαιρι κ παω κ για δευτερο.Ενα απο τα καλυτερα multiplyer που εχω παιξει(αν οχι το καλυτερο).Δυστυχως ομως οποιος παιζει ακομα θα εχει παρατηρησει οτι ολοι τωρα χρησιμοποιουν cheats και γενικα το εχουν κανει σκατα.Κριμα τοσο καλο game!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jul 2011 00:29 #95735 by Αλέξανδρος Κωστάκης
έρχονται καινούργια dlc άντε να δούμε τι θα έχουν και πόσο θα κοστίζουν γιατί δεν μπορώ να πω πως τα προηγούμενα dlc ήταν και ιδιαίτερα φτηνά

More
13 Jul 2011 00:33 #95737 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Παιδιά μόλις το απέκτησα (xbox 360), δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Μάλλον όλο αυτό το hype με έκανε να περιμένω πολλά...

Θα δούμε στην συνέχεια όμως. Δεν απογοητεύομαι εύκολα απο την rockstar.

More
13 Jul 2011 13:20 #95767 by Αλέξανδρος Κωστάκης
αν δεν εντυπωσιάστηκες από το red dead redempion τότε το l.a. noire θα σε αφήσει παγερά αδιάφορο αφού η στιγμές δράσης του είναι πολύ ποιο περιστασιακές (οπότε πούλα το) εκτός αν δεν αναζητάς δράση

More
13 Jul 2011 13:57 #95779 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Είμαι στην αρχή ακόμα, απλά μου φαίνεται τεράστιος και συνάμα άδειος ο κόσμος του.

Στην συνέχεια λογικά θα ξεκλειδώσω το καλό κομμάτι.

More
13 Jul 2011 15:42 #95790 by kostisg7
Φιλε υπομονη θελει προφανως θα εισαι ακομα στις αποστολεσ της Bonnie κατσε να περασεις στο καλο κομματι.Kαι μολις το τερματισεις σε περιμενει ενα απο τα καλυτερα και πιο πληρη multiplayer οποτε μην βιαζεσαι θα δεις και μονος σου

More
13 Jul 2011 21:18 #95818 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Δυστυχώς φίλε δεν είμαι golden μέλος άρα δεν θα μπορέσω να παίξω online, αλλά δεν με πειράζει μιας και έχω ακούσει ότι το campaign είναι μεγάλο όπως τα GTA.

More
14 Jul 2011 02:58 #95853 by kostisg7

IloveGames wrote: Δυστυχώς φίλε δεν είμαι golden μέλος άρα δεν θα μπορέσω να παίξω online, αλλά δεν με πειράζει μιας και έχω ακούσει ότι το campaign είναι μεγάλο όπως τα GTA.

Oντως το campaign διαρκει κοντα στις 20 με 25 ωρες και εχει αμετρητα πραματα να κανεις κ ειδικα αμα εισαι φιλος του τζογου θα το λατρεψεις(εχεις καταλαβει πιστευω γιατι).Ομως ειναι δωρο αδωρο αν δεν μπορεις να παιξεις το multiplayer.Αν δεν κανω λαθος εχεις και PS3 επρεπε να το αγορασεις εκει που το multiplayer ειναι τσαμπα.Τελος παντων αν σου αρεσε το GTA σιγουρα θα σου αρεσει και αυτο και ελπιζω να μην ειναι ιεροσυλια αλλα εμενα μου αρεσε περισσοτερο.Καλη διασκεδαση λοιπον αν και ειναι εγγυημενη

More
14 Jul 2011 11:56 #95875 by Γιάννης Παναγιωτίδης

kostisg7 wrote: Oντως το campaign διαρκει κοντα στις 20 με 25 ωρες και εχει αμετρητα πραματα να κανεις κ ειδικα αμα εισαι φιλος του τζογου θα το λατρεψεις(εχεις καταλαβει πιστευω γιατι).Ομως ειναι δωρο αδωρο αν δεν μπορεις να παιξεις το multiplayer.Αν δεν κανω λαθος εχεις και PS3 επρεπε να το αγορασεις εκει που το multiplayer ειναι τσαμπα.Τελος παντων αν σου αρεσε το GTA σιγουρα θα σου αρεσει και αυτο και ελπιζω να μην ειναι ιεροσυλια αλλα εμενα μου αρεσε περισσοτερο.Καλη διασκεδαση λοιπον αν και ειναι εγγυημενη

Ευχαριστώ, ναι όντως έχω και ps3 αλλά το αγόρασα στο Xbox 360 γιατί δεν είχα άλλο game εκεί και ο μικρός μου αδερφός ήθελε πολύ το Red Dead Redemption. Με άλλα λόγια, επειδή δεν αγοράζω εγ'ω τα games αλλά οι γονείς μου, δεν μπορώ να παίρνω πάρα πολλά, αλλά ένα στους 3-4 μήνες (μην πω παραπάνω τελευταία). Στις κονσόλες αυτά. Άρα αν έπαιρνα το Red Dead Redemption στο ps3 θα είχα "άδειο" το xbox 360.

Ευχαριστώ. :)

More
28 Jul 2011 01:17 #96824 by kostisg7
Για χαρη οσων ειναι καμενοι ακομα με το Red Dead Redemption η Rockstar θα θεσει σε κυκλοφορια το Σεπτεμβριο ενα DLC με την ονομασια Myths and Mavericks προσθετοντας νεους χαρακτηρες αλλα και νεες τοποθεσιες για Gang Matches.Αποτι μπορω να καταλαβω ενας απο τους καινουριους χαρακτηρες θα ειναι ο Landon Ricketts χαρακτηρας που δεν ηταν διαθεσιμος παρα μονο ως ζομπι.Ιδωμεν λοιπον
Το DLC θα ειναι δωρεαν!