Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Max Payne 3

More
29 May 2012 18:44 #108470 by eliminator
Replied by eliminator on topic Max Payne 3
Max Payne 3 στα PC

Η Rockstar δίνει βάρος στην έκδοση για PC ετοιμάζοντας δυνατά γραφικά.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2012 23:08 #108480 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Max Payne 3
Eχω φτασει αισιως level 8 και ακομα δεν ξερω πως πετανε χειροβομβιδες,Μπορει να μου εξηγησει κανεις;Επισης τα χρυσα οπλα που βρισκεις στο single player μεταφερονται στο multiplayer;Ρωταω γιατι ενα οπλο που το ειχα κανει χρυσο στο sp δεν μου το εμφανιζει στο mp

More
29 May 2012 23:37 #108481 by Παντελής Δασκαλέλος
Θα πρέπει να κάνεις tap μια φορά το LB/L1 και να το αφήσεις, αυτή είναι η quick throw επιλογή. Μπορείς να πας και μέσω του weapon wheel ότι σε βολεύει. Όχι τα χρυσά όπλα δεν μεταφέρονται στο multiplayer. Ότι άλλο χρειαστείς μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια.

More
30 May 2012 00:04 #108482 by kostisg7

Lordwinter wrote: Θα πρέπει να κάνεις tap μια φορά το LB/L1 και να το αφήσεις, αυτή είναι η quick throw επιλογή. Μπορείς να πας και μέσω του weapon wheel ότι σε βολεύει. Όχι τα χρυσά όπλα δεν μεταφέρονται στο multiplayer. Ότι άλλο χρειαστείς μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια.

Oταν ξεκινας τον καθε αγωνα εχεις μια χειροβομβιδα πανω σου γιατι πολλες φορες κανω αυτο που μου λες αλλα το μονο που καταφερνω με το L1 ειναι να ανοιξω το weapon wheel.Επισης θα επιμεινω λιγο στα χρυσα οπλα γιατι εχω δει πολλους ανεξαρτητως level να τα εχουν και δεν εχει κυκλοφορησει καποιο dlc για να τα εχουν παρει απο εκει συνεπως πιστευω οτι κατι παιζει με το single player

More
30 May 2012 02:36 #108483 by Παντελής Δασκαλέλος
Λοιπόν άκου τι κάνεις για να ξεκλειδώσεις το χρυσά όπλα στο multiplayer, καταρχήν πρέπει να βρεις όλα τα parts του όπλου στο story mode. Στη συνέχεια πας στο loadout του χαρακτήρα σου, επιλεγείς το όπλο και πάτα πάνω στα attachments. Κάτω αριστερά στην οθόνη θα δεις μια επιλογή που λέει tint πάτα την και το όπλο χρωματίζεται χρυσό. Όσο για τη χειροβομβίδα κάτι δεν κάνεις καλά όταν λέω κανε tap το πλήκτρο εννοώ πάτα το σύντομα μια φορά μόνο εάν το κρατάς πατημένο βγαίνει το wheel bar.

More
01 Jun 2012 16:07 #108603 by Ανδρέας Γρυπάρης
κάτι δε μου κάθεται καλά εδώ, η έκδοση για PC γράφει ότι απαιτεί :
2-16GB ram (WTF?? υπάρχει περίπτωση να τραβήξει 16GB ram μόνο το game; )
Dualcore 2.6 (εντάξει δεκτό)
κάρτα γραφικών 512 (εντάξει πολλές τόσο έχουν, εκτός από κάρτες προ-2008)
χώρο στο δίσκο 35GB (δηλαδή OK, έχουν κάνει παιχνίδι σαν το WoW και τραβάει τόσο; σε DVD η σε blu ray το αγοράζεις αυτό το game; )

More
01 Jun 2012 16:57 #108604 by Παντελής Δασκαλέλος
Σε DVD είναι, η έκδοση για το Xbox 360 είναι σε δυο disks στο PC δεν ξέρω αν είναι σε ένα ή δυο DVD. Γενικά οι απαιτήσεις είναι αρκετά μεγάλες στην PC έκδοση.

More
01 Jun 2012 20:00 #108616 by Ανδρέας Γρυπάρης
μεγάλες πολύ δεν τις θεωρώ, με εντυπωσιάζει πόσο γράφουν για τη ram η ότι θέλει πολλά GB στον δίσκο. Κάτι που δε το βρίσκω εύκολα σε τέτοιου στυλ fps/tps παρά σε mmorpg τύπου warcraft.

More
03 Jun 2012 20:55 #108680 by kostisg7
Ρε παιδιά τι είναι το blacklisted;Προσπαθώ να συνδεθω να παίξω με ένα φίλο και μου γράφει συνέχεια blacklisted

More
04 Jun 2012 12:29 #108688 by Άγγελος Φασούλης
Αυτό είναι κυρίως πρόβλημα που βγαίνει αν έχετε πρόβλημα με το NAT type της σύνδεσης σας. Η πιο συχνή λύση είναι να κλείσετε και οι δύο τις κονσόλες σας και να τις ανοίξετε πάλι. Αν δεν δουλέψει συμβουλευτείτε αυτό το άρθρο για να ανοίξετε τις κατάλληλες port για το παιχνίδι. support.rockstargames.com/entries/21423582-max-payne-3-conne...e-games-empty-lobbies?locale=1