Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Max Payne 3

More
21 May 2012 12:38 #108024 by Γρηγόρης Βούλγαρης

eliminator wrote: Το ενοικίασα χθες, είμαι στο Chapter 8 (14 είναι συνολικά) και δεν με έχει εντυπωσιάσει καθόλου και δεν ήταν αυτό που περίμενα. Κακά γραφικά, μέτριο σύστημα μάχης...Θα τα δείτε στο review.

Ωχχ..δεν το έχω τσεκάρει ακόμα αλλά δεν θέλω να σε πιστέψω...αν το χάλασαν και αυτό στον βωμό του multiplayer...θα ξαναπαίξω το πρώτο!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2012 14:43 #108030 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Max Payne 3
Κακα γραφικα? Δεν ξερω τι παιζει με την εκδοση ps3 και αν απαιτειτε installation για να βλεπεις HD textures αλλα τα γραφικα του ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει στο 360 και μαλιστα προσφατα επαιξα και το witcher 2. Το παιχνιδι γενικα εγω θα το ελεγα MAX OF DUTY. Ομως η αληθεια ειναι οτι εχει παρει τα καλα στοιχεια απο την COD λογικη. Απολυτα κινηματογραφικο αν και χανει καπως στην ατμοσφαιρα και πρεπει να διαβασεις λιγακι πισω απο τις γραμμες για να παρεις "μαυριλα" Θελει δηλαδη να βαλεις και το μυαλο λιγο να δουλεψει δεν στο δινει στο πιατο οπως παλια. Ειναι ενα καλο παιχνιδι απλα δεν ειναι MAX PAYNE περα απο καποιες ωραιες πινελιες που βαζει ο κεντρικος χαρακτηρας. Aν του εβαζα βαθμο θα ελεγα οχι πιο κατω απο 7.5 οχι πιο πανω απο 8.

More
22 May 2012 15:55 #108087 by Μάνος Γρυπάρης
Έχει ίδιες βαθμολογίες σε PS3 και Xbox 360 οπότε δεν είναι θέμα κονσόλας.

Αναμείνατε review από τον Παντελή μέσα στο επόμενο 24ωρο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 May 2012 17:10 #108094 by eliminator
Replied by eliminator on topic Max Payne 3
Το περίεργο είναι ότι σταδιακά βελτιώνονται τα γραφικά καθώς προχωράνε τα chapters(ή τουλάχιστον έτσι μου φένεται)... Στα πρώτα chapters θα δείτε πολύ μέτρια εως κακά γραφικά και από το δέκατο chapter και μετά θα δείτε μεγάλες διαφορές. Σε καμιά περίπτωση αυτό που περίμενα.

More
22 May 2012 19:35 #108096 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Εγώ θα περιμένω έκδοση για PC για να κρίνω αν και δεν νομίζω να με απογοητεύσει με αυτά που έχω δει και διαβάσει. Ίσα ίσα....

More
23 May 2012 13:25 #108113 by lessthanaman
Replied by lessthanaman on topic Max Payne 3
Πολύ cinematic και story telling κάτι σαν MGS:GOP το οποιο προσωπικά δεν με ενοχλεί αλλα σίγουρα θα ενοχλήσει πολλούς αφού παίζει το gameplay να είναι μικρότερο σε διάρκεια από τα "cutscenes".

More
25 May 2012 00:01 #108232 by Βασίλης Σπετσιέρης
Από διάρκεια πως είναι?Έχει sidequests?Δεν έχω παίξει κανένα από τα πρώτα δύο.Λόγω Rockstar μου κάνει ένα κλικ μιας και είμαι λάτρης των GTA και του RDR φυσικά.Έχει τέτοιο στυλ και το Max Payne,με open world?

More
25 May 2012 01:19 #108238 by eliminator
Replied by eliminator on topic Max Payne 3
Max Payne 3 review

Ο Max Payne κάνει ένα εκρηκτικό ντεμπούτο στις next-gen κονσόλες.

Review

Παντελής Δασκαλέλος

More
25 May 2012 18:56 #108305 by Παντελής Δασκαλέλος
@Sephiroth: H διάρκειά του κυμαίνεται γύρω στις 10-12 ώρες για να ολοκληρώσεις το Story mode όπως γράφω και στο review. Side quests δεν υπάρχουν, όσον αφορά την Single player εμπειρία υπάρχει και το arcade mode που είναι αρκετά ενδιαφέρον. Όχι το Max Payne 3 δεν ακολουθεί την open world νοοτροπία του Grand Theft Auto ή του Red Dead Redemption, η ροή του είναι γραμμική.

More
25 May 2012 20:55 #108312 by Βασίλης Σπετσιέρης

Lordwinter wrote: @Sephiroth: H διάρκειά του κυμαίνεται γύρω στις 10-12 ώρες για να ολοκληρώσεις το Story mode όπως γράφω και στο review. Side quests δεν υπάρχουν, όσον αφορά την Single player εμπειρία υπάρχει και το arcade mode που είναι αρκετά ενδιαφέρον. Όχι το Max Payne 3 δεν ακολουθεί την open world νοοτροπία του Grand Theft Auto ή του Red Dead Redemption, η ροή του είναι γραμμική.

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.Επομένως το παιχνίδι είναι προχὠρα-πυροβόλησε-σκότωσε.Not for me :evil: