- Thank you received: 26
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Lordwinter wrote: Οφείλω να ομολογήσω ότι το Guns of the Patriots δεν μου άρεσε, εντούτοις όταν έπιασα πέρυσι στα χέρια μου το Ground Zeroes ενθουσιάστηκα, αφιερώνοντας δεκάδες ώρες προσπαθώντας να ολοκληρώσω τις αποστολές με το καλύτερο δυνατό ranking. Κατ' επέκταση περίμενα με ανυπομονησία το The Phantom Pain. H αποχώρηση του Kojima από την Konami μάλιστα με είχε βάλει σε κάποιες σκέψεις, καθώς δεν θα ήθελα με τίποτα η σειρά να κλείσει με έναν άδοξο τρόπο.
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που έβαλα το δισκάκι στο Xbox One όμως οι όποιες αμφιβολίες υπήρχαν εξανεμίστηκαν. Το σενάριο είναι απλά καθηλωτικό, εστώ κι αν δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο και παράλληλα δένει, αλλά και αλληλοσυμπληρώνει το ήδη υπάρχουν πλούσιο lore της σειράς. Στον τομέα του gameplay τώρα εκτίμηση απίστευτα την μεγάλη ελευθερία κινήσεων, καθώς προσωπικά δεν αισθάνθηκα να περιορίζομαι σε καμμία στιγμή, αντίθετα επιστράτευσα την εφευρετικότητα μου για να ολοκληρώσω όχι μόνο τα βασικά, αλλά και τα προαιρετικά objectives σε κάθε αποστολή. Το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα Action-Adventures, αλλά και stealth games που έχω παίξει ποτέ. Νομίζω και οι περισσότεροι από εσάς έχετε πάνω κάτω την ίδια άποψη με μένα. Ως εκ τούτου το συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν αγοράσετε μόνο ένα game τον Σεπτέμβριο φροντίστε να είναι αυτό.
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ .
Please Log in or Create an account to join the conversation.
tonyler wrote: @RedWood την επομενη φορα να βαλεις και υποτιτλους.Δεν καταλαβα τιποτα απο οσα ειπες(επειδη δεν εχω ιδεα απο story του mgs).Ο φιδης δεν ειναι ενας???Γυμνο φιδι-μεγαλο αφεντικο το ιδιο πραγμα δεν ειναι?
tonyler wrote: Η αληθεια ειναι οτι αποφευγω να παιξω τωρα παλαιοτερα παιχνιδια,γιατι συνηθως εχουν πιο αργο ρυθμο και με κουραζουν.Τα γραφικα δεν ειναι θεμα.Το τελευταιο "παλιο" παιχνιδι που επαιξα και το ευχαριστηθηκα ηταν το splinter cell(το πρωτο).Λες να κανω τον κοπο να παιξω και τα προηγουμενα?Γιατι στο ground zeroes ο μονος χαρακτηρας που ηξερα,ηταν ο raiden(αποστολη jamais vu).Chico,paz,morpho κι αυτα τελειως αγνωστα.
Η ιστορια με αυτα που ακουω,φαινεται περιπλοκη(και για μενα αυτο ειναι θετικο).Και που υποτιθεται θα παιξω τo mgs 1???Αυτο το remake που εχει 3 mgs μεσα σε hd το εχει???Το phantom pain φαινεται πολυ καλο,αλλα αν το παρω πριν παιξω τα αλλα η ιστορια θα μου ειναι αδιαφορη....
the_prophet1987 wrote:
tonyler wrote: Η αληθεια ειναι οτι αποφευγω να παιξω τωρα παλαιοτερα παιχνιδια,γιατι συνηθως εχουν πιο αργο ρυθμο και με κουραζουν.Τα γραφικα δεν ειναι θεμα.Το τελευταιο "παλιο" παιχνιδι που επαιξα και το ευχαριστηθηκα ηταν το splinter cell(το πρωτο).Λες να κανω τον κοπο να παιξω και τα προηγουμενα?Γιατι στο ground zeroes ο μονος χαρακτηρας που ηξερα,ηταν ο raiden(αποστολη jamais vu).Chico,paz,morpho κι αυτα τελειως αγνωστα.
Η ιστορια με αυτα που ακουω,φαινεται περιπλοκη(και για μενα αυτο ειναι θετικο).Και που υποτιθεται θα παιξω τo mgs 1???Αυτο το remake που εχει 3 mgs μεσα σε hd το εχει???Το phantom pain φαινεται πολυ καλο,αλλα αν το παρω πριν παιξω τα αλλα η ιστορια θα μου ειναι αδιαφορη....
Tony δεν χρειάζεται να παίξεις τα πρώτα Metal Gear του NES,ούτε τα MGS1,2 και Guns Of the Patriots για να καταλάβεις το story του Phantom Pain.Γιατί ουσιαστικά τα γεγονότα στα παιχνίδια που ανέφερα δεν έχουν συμβεί ακόμα.Αν μπορούσες να παίξεις τα Snake Eater,Portable Ops και Peace Walker τότε θα είχες μια πιο καλή ιδέα για το τι έγινε.
Αλλά κι αν δε τα παίξεις μη σκας,τα διάφορα Cassete Tapes που υπάρχουν στο παιχνίδι θα σε βάλουν στο κλίμα αν δώσεις αρκετή προσοχή.
Τώρα απο την άλλη αν τελειώσεις το παιχνίδι είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα θέλεις να δείς τι γίνεται παρακάτω,δηλαδή απο πρώτο Metal Gear Solid και μετά.
Zaratoth wrote: Άμα βιάζεσαι να δεις την ιστορία του Big Boss τότε πρέπει να παίξεις 3 και Peace Walker. Αν δεν είχα δεθεί με τους χαρακτήρες στο 3, το Peace Walker θα μου φαινόταν λίγο awkward.