- Thank you received: 26
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
the_prophet1987 wrote: Γνωρίζουμε καλά τι γίνεται με τις μεγάλες εταιρίες και τώρα που είπες Battlefield φαντάζομαι έχεις καεί κι εσύ απο την Ε.Α.Εγώ είμαι αλλά οχι απο τα BF τέλος πάντων,το θέμα είναι οτι υπάρχουν κι άλλοι publishers που φαίνονται οτι είναι εντάξει π.χ. Namco,Bethesda.Και υπάρχουν τόσοι άλλοι ανεξάρτητοι developers που μπορείς να βρείς εύκολα κάποιο game για σένα.Υπάρχει εκεί έξω ένα indie game για όλους αρκεί να ψάξεις.Με αυτόν το τρόπο περνάς το μύνημα στις μεγάλες εταιρίες οτι η πολιτική τους δεν βγάζει πουθενά.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση το MGS 5 πρώτον το έφτιαξε η Kojima Productions κι εμείς αυτούς θα τιμήσουμε με την αγορά του κι ας πάνε τα λεφτά στη Konami.Μαζι με τα λεφτά θα λάβουν και το μύνημα.Δεύτερον είναι αριστούργημα και τρίτον είναι ακριβώς το στύλ παιχνιδιού που γουστάρω να παίζω (Open World Tactical Stealth) οπότε δεν παίζει ούτε μια στο τρισεκ. να μη το πάρω.
Eγω παλι θεωρω το pes 2015 το καλυτερο pes στην 7η γενια(και 8η αφου ειναι το μονο)Το pes 2016 το θεωρω ακομη καλυτερο.zer0c00l wrote:
οτι αφορα το MGS 5 ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το PES 2016 το οποιο για μενα δεν αξιζει ουτε ευρω να δωσεις (αναμενομενο απο μενα μετα την αποτυχια του PES 2015)
"προσωπικη αποψη ειναι ετσι δεν παρεξηγω κανεναν που ειχε το PES 2015 και που θα παρει το PES 2016 εγω παντως δεν δινω χρηματα για αυτα"
Nocturne wrote: Παιδια να ρωτησω κατι, να μου πειτε αν γνωριζετε. Το παιχνιδι θα κυκλοφορησει και στους υπολογιστες, αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω κανενα ελληνικο site (πλαισιο, public κλπ) να το εχει διαθεσιμο προς αγορα. Εχουν μονο τις εκδοσεις για τις κονσολες.
KillerJason13th wrote:
Nocturne wrote: Παιδια να ρωτησω κατι, να μου πειτε αν γνωριζετε. Το παιχνιδι θα κυκλοφορησει και στους υπολογιστες, αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω κανενα ελληνικο site (πλαισιο, public κλπ) να το εχει διαθεσιμο προς αγορα. Εχουν μονο τις εκδοσεις για τις κονσολες.
Την ίδια απορία είχα και εγώ. Το τσίμπησα για PS4 αν και προοριζόταν για PC.