Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

More
18 May 2007 20:21 #31640 by Σπύρος Κλαουδάτος
Και ομως Χριστοφορε θεμα η μαλλον μαλακια της Σονυ ηταν, και του Κουταραγκι πιο συγκεκριμενα που αργησε να κλεισει συμφωνιες.

Το MGS4 αν ανακοινωθει και ερθει αργοτερα στο 360 τοτε δεν αποτελει προβλημα για τη Σονυ. Εχει γινει ηδη αυτο με το substance. Το θεμα ειναι αν ανακοινωθει νωριτερα και ερθει νωριτερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Aug 2007 01:57 #36335 by Μάνος Γρυπάρης
Το preview του Metal Gear Solid 4
Κάντε κλικ εδώ

Επιτέλους ο Hideo Kojima ανοίγει τα χαρτιά του.

Δείτε και το gameplay movie το οποίο παρουσιάζει ο ίδιος ο Kojima.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
More
17 Mar 2008 02:07 #41340 by Μάνος Γρυπάρης
12 Ιουνίου οριστικά το παιχνίδι θα βρίσκεται στην Ευρώπη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Mar 2008 10:41 #41350 by Petros
φαίνεται εντυπωσιακό αλλά μήπως το έχουν παρακάνει λίγο ; Δεν έχω παίξει το 3 λες να είναι η συνέχεια ;

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
17 Mar 2008 13:59 #41351 by Μπάμπης Χαραλάμπους

JaCk_RiDeR\ wrote: φαίνεται εντυπωσιακό αλλά μήπως το έχουν παρακάνει λίγο ; Δεν έχω παίξει το 3 λες να είναι η συνέχεια ;

εεε... Οχι.. Δεν είναι η συνεχεια του 3 μιας που το 3 αναφερεται στα γεγονοτα πριν το Metal Gear Solid 1 !!! Δηλαδη, στο 3 δεν παιζεις με τον γνωστο Snake αλλα με τον πατέρα του (Big Boss). Αν έχεις παίζξει το 2 εισαι τυχερος μιας που το 4 είναι η συνεχεια του 2...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Mar 2008 14:49 #41352 by Petros

IloveCONSOLES\ wrote:

JaCk_RiDeR\ wrote: φαίνεται εντυπωσιακό αλλά μήπως το έχουν παρακάνει λίγο ; Δεν έχω παίξει το 3 λες να είναι η συνέχεια ;

εεε... Οχι.. Δεν είναι η συνεχεια του 3 μιας που το 3 αναφερεται στα γεγονοτα πριν το Metal Gear Solid 1 !!! Δηλαδη, στο 3 δεν παιζεις με τον γνωστο Snake αλλα με τον πατέρα του (Big Boss). Αν έχεις παίζξει το 2 εισαι τυχερος μιας που το 4 είναι η συνεχεια του 2...

έχω τερματίσει το 1 και το 2 το έχω φτάσει μέχρι ένα σημείο δεν το έχω τερματίσει...

More
17 Mar 2008 22:10 #41354 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Συνεχιζει απο εκει που τελειωσαν οι αποστολες του 2.............ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..........

More
18 Mar 2008 09:32 #41357 by Μπάμπης Χαραλάμπους

JaCk_RiDeR\ wrote:

IloveCONSOLES\ wrote:

έχω τερματίσει το 1 και το 2 το έχω φτάσει μέχρι ένα σημείο δεν το έχω τερματίσει...

TO ΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ?;?;? ή απλα εχεις κολλησει;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Mar 2008 12:49 #41361 by Petros

IloveCONSOLES\ wrote:

JaCk_RiDeR\ wrote:

IloveCONSOLES\ wrote:

TO ΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ?;?;? ή απλα εχεις κολλησει;

όχι το PS2 το είχα βασανιστεί ^ ^