Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dishonored 2

More
04 Mar 2014 21:33 #141355 by Κώστας Λάβαρης
Διέρρευσε χτες μια εικόνα, στην οποία φαίνεται φανερά πως η Bethesda ετοιμάζεται να ανακοινώσει το sequel του Dishonored. Όπως θα δείτε καθαρά στην παρακάτω εικόνα το παιχνίδι πρόκειται να αποκαλυφθεί πλήρως στην φετινή E3!

Το Dishonored κρίθηκε επιτυχές λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές, με τους fans του να ζητάνε το επόμενο μέρος της σειράς. Η Betheda φαίνεται να μην τους χαλάει χατίρι και να ετοιμάζει το Dishonored 2. Η E3 θα λάβει χώρα στο Los Angeles μεταξύ 10-12 Ιουνίου. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες. Πιστεύετε θα είναι εξίσου καλό με το πρώτο; Ελπίζω πως ναι :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Mar 2014 11:13 #141396 by Jester
Replied by Jester on topic Dishonored 2
Το πρώτο Dishonored είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι. Ήρθε σε μία περίοδο που εκτιμώ ότι το gaming industry είχε "κολλήσει" και έφερε έναν αέρα ανανέωσεις ξεφεύγοντας από την πεπατημένη. Stealth gameplay, υπερφυσικό στοιχείο και ένας σκοτεινός steampunk κόσμος που ξεχωρίζουν. Όσοι δεν το έχετε δει ακόμα σας συνιστώ να το δοκιμάσετε (η GOTY έκδοση που περιλαμβάνει όλα τα DLC κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ στις κονσόλες).

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ αμέσως για το sequel. Το πρώτο παιχνίδι μου άφησε πολλές θετικές "αναμνήσεις" που δε θα ήθελα να "σπιλωθούν" από μία μέτρια συνέχειά του. Σίγουρα επιθυμώ να επιστρέψω στον σκοτεινό κόσμο του, αλλά ταυτόχρονα θέλω η επιστροφή αυτή να γίνει σωστά. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Bethesda μας έχει συνηθίσει σε καλά sequels και έχει τεράστια εμπειρία πάνω στη δημιουργία σειρών παιχνιδιών που, συνήθως, γράφουν ιστορία (Elder Scrolls, Fallout). Ελπίζω να γίνει το ίδιο κι εδώ.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
05 Mar 2014 13:58 #141405 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Dishonored 2
Το πρώτο Dishonored έμοιαζε κάπως με χαμένη ευκαιρία. Είχε πολύ καλό gameplay και έναν εξαιρετικό κόσμο που ήθελες να εξερευνήσεις. Η βασική υπόθεση, όμως, ήταν όσο τετριμμένη και προβλέψιμη πάει.

Το πολύ καλό world-building που κάναν, πάντως, αφήνει πολλά περιθώρια για ένα αξιόλογο sequel που θα διορθώσει και τα προβλήματα του πρώτου. Θα μπορούσε να εξελίσσεται εκτός της κεντρικής πόλης στα άλλα νησιά ή στην ήπειρο πέρα από τη θάλασσα (δε θυμάμαι το όνομα της) όπου οι γλαφυρές περιγραφές στο πρώτο παιχνίδι σε κάνουν να θέλεις να την επισκευτείς.

More
05 Mar 2014 15:28 #141422 by Κώστας Λάβαρης
Πιστεύω πως η Bethesda θα μας δώσει ένα καλό sequel. Ξέρει άλλωστε να συνεχίζει σωστά τις σειρές της, και ακόμη η συνέχεια του Dishonored ήταν στο μυαλό της ήδη από την κυκλοφορία του πρώτου το 2012. Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια θα έχει δουλέψει σωστά για να μας προσφέρει μία ακόμα δυνατή εμπειρία.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
05 Mar 2014 15:47 #141424 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Dishonored 2
Διαβάζω Bethesda και Bethesda. Τι εμμονή είναι αυτή με τον publisher. Δεν φτιάχνει η Bethesda το παιχνίδι, δεν έφτιαξε το Doom 3, δεν έφτιαξε το Fallout New Vegas και δεν έφτιαξε το Dishonored. Τα μόνα Bethesda games των τελευταίων χρόνων είναι τα Elder Scrolls (χωρίς το Online) και το Fallout 3.

Το Dishonored φτιάχτηκε από την Arkane Studios, τα ιδρυτικά μέλη της οποίας έχουν μια πλούσια ιστορία. Αν έχετε όρεξη ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο. Βγήκε πριν κυκλοφορήσει το Dishonored (αλλά αφού είχε ανακοινωθεί) και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον: www.polygon.com/2012/9/28/342530 ... -of-arkane

Δεν είναι άμεσα του θέματος αλλά διαφωνώ κάθετα στο ότι η Bethesda μας έχει συνηθήσει σε καλά sequels. Το Morrowind είναι ένα εξαιρετικό RPG, η κορυφή της πορείας της εταιρίας (αν και προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το Daggerfall). Μετά όμως έχουμε μόνο μέτρια παιχνίδια. Το Oblivion ήταν το πρώτο σημάδι παρακμής. Οι οπαδοί της σειράς είχαν μιλήσει τότε για dumping down για το console audience και δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ. Το Fallout 3 ήταν αρκετά καλό αλλά και πάλι αν το πάρουμε ως sequel, πολύ κατώτερο από τα δύο πρώτα της σειρά (και από το New Vegas που βγήκε μετά). Μετά έχουμε το Skyrim. Βελτίωσε κάποια πράγματα σε σχέση με το Oblivion αλλά είχε έναν τεράστιο γκρι κόσμο γεμάτο με ελάχιστα ενδιαφέροντα πράγματα, βαρετά quest lines και επαναλαμβανόμενα dungeons και quests. Τουλάχιστον το Oblivion είχε λίγο χρώμα, και ως παιχνίδι και στην υπόθεση, πχ τα quest του Assassin's Guild.

More
05 Mar 2014 16:32 #141425 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Dishonored 2
Η μόνη βελτίωση που θέλω να κάνουν είναι στην διάρκεια ...το πρώτο dishonored τέλειωνε πριν ξεκινήσει..... :/ Πολύ γρήγορο νομίζω μου πήρε στο medium περίπου 12 ώρες....

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
05 Mar 2014 17:02 #141426 by Κώστας Λάβαρης
Δεν πιστεύω πως είχε κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια. Και εμένα κάπου εκεί με πήρε να το τερματίσω. Φυσικά αναφέρομαι στο main story. Πιστεύω 12 ώρες είναι ικανοποιητικές. Μαζί με τα side missions κτλ πάει και 20 ώρες το παιχνίδι.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
05 Mar 2014 17:24 #141429 by Διονυσης Κουφης
Βασικα οντως το Story ειναι αρκετα μικρο Δηλαδη αν καποιος το καψει μεσα σε μια μερα μπορει να το τερματισει ανετα οποτε δεν πιστευω πως για 12 ωρες αξιζουν 30 ευρω φυσικα τωρα βγηκε και το Game of the year edition με τα DLC μεσα. Το Town of Dunwall και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα με αρκετα πιο τσιμπημενη τιμη.
Ας ελπισουμε στο δευτερο τιτλο της σειρας να προσθεσουν ενα αξιοπρεπεις Multiplayer και οχι οπως αλλα παιχνιαδια παρομοιου χαρακτηρα.
Π.Χ Bioshock
Ημουν και ειμαι μεγαλος Fun του Bioshock αλλα αυτο δεν κρυβει οτι στον δευτερο τιτλο το Multiplayer ηταν φτιαγμενο στο ποδι και παρα πολυ Laggy.
Αντιθετα μολις βγηκε το Infinite εκανε παταγο και για καλο ολων εβγαλε το multiplayer μια για παντα.Δεν λεω πως δεν θα μου αρεσε ενα καλο Multiplayer σε ενα καλο παιχνιδι αλλα απο την στιγμη που η 2K δεν μπορει να το καταφερει αφτο καλυτερα που το αφαιρεσε.

More
05 Mar 2014 17:51 #141430 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Dishonored 2

SirLvr wrote: Δεν πιστεύω πως είχε κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια. Και εμένα κάπου εκεί με πήρε να το τερματίσω. Φυσικά αναφέρομαι στο main story. Πιστεύω 12 ώρες είναι ικανοποιητικές. Μαζί με τα side missions κτλ πάει και 20 ώρες το παιχνίδι.

Για το main θα ήθελα παραπάνω όταν πληρώνω για το gta 5 κάπου στα 60 και περίπου 50 για το dishonored (εννοείται πρώτες εβδομάδες αγοράς), και το ένα έχει άπειρες ώρες και το άλλο 12.... Γενικότερα δεν είχε πολλές ώρες gaming.... και συγκριτικά με άλλα games όσο ποιοτικό και αν είναι.. :)

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
05 Mar 2014 17:58 #141431 by Κώστας Λάβαρης
Ναι αλλά άλλο το GTA το οποίο είναι ο ορισμός του open world. Και στο GTA V αν παίξεις μόνο το main story πάει στις 30 ώρες. Σε ένα action/adventure τύπου Dishonored (Tomb Raider, Thief, Castlevania κτλ) που περπατάς και πας αμέσως στην επόμενη αποστολή είναι ικανοποιητικές οι 12 ώρες. Τα περισσότερα που βγαίνουν τώρα είναι γύρω στις 9-10 ώρες. (π.χ. το DmC). Σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια θα ήταν αρεστή από όλους, αλλά δε νομίζω πως η διάρκειά του είναι μικρή.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.