- Thank you received: 2
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
SirLvr wrote: Ναι αλλά άλλο το GTA το οποίο είναι ο ορισμός του open world. Και στο GTA V αν παίξεις μόνο το main story πάει στις 30 ώρες. Σε ένα action/adventure τύπου Dishonored (Tomb Raider, Thief, Castlevania κτλ) που περπατάς και πας αμέσως στην επόμενη αποστολή είναι ικανοποιητικές οι 12 ώρες. Τα περισσότερα που βγαίνουν τώρα είναι γύρω στις 9-10 ώρες. (π.χ. το DmC). Σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια θα ήταν αρεστή από όλους, αλλά δε νομίζω πως η διάρκειά του είναι μικρή.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
SirLvr wrote: Η λογική μου δεν είναι αυτή. Είναι να συγκρίνουμε παρόμοια παιχνίδια. Δηλαδή το GTA με το Elder Scrolls ή το Borderlands ή ακόμα και το Assassin's Creed: Black Flag (που πλέον έχει έντονο το στοιχείο open world) που κατά κύριο λόγο είναι open world και σου δίνουν αμέτρητες ελευθερίες. Αυτά εκτός από το ότι είναι κοινό είδος, έχουν και κοινή διάρκεια. Δηλαδή 25-30 ώρες main story. Το Dishonored που είναι καθαρό action adventure όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια που ανέφερα ως παράδειγμα πιο πάνω, έχουν το 11-14 ώρες ως φυσιολογικό. Δηλαδή εγώ δεν το θεωρώ μικρό το παιχνίδι. Αλλά κανονικό, στα πλαίσια που επιτάσσει η σημερινή gaming βιομηχανία.
Τώρα αν το πάμε στην τιμή, όντως συμφωνώ, είναι άλλη συζήτηση. Αν πληρώναμε τα παιχνίδια με το τι αξίζουν πραγματικά, όλα θα ήταν διαφορετικά τώρα.
Vitril wrote: Διαβάζω Bethesda και Bethesda. Τι εμμονή είναι αυτή με τον publisher. Δεν φτιάχνει η Bethesda το παιχνίδι...
Vitril wrote: Δεν είναι άμεσα του θέματος αλλά διαφωνώ κάθετα στο ότι η Bethesda μας έχει συνηθήσει σε καλά sequels...
krabby wrote: Αυτό με την αξία των παιχνιδιών και η ανευθυνότητα κάποιων να παίζουν με crack και σπασμένα games έφτασε εταιρίες όπως η THQ σε οικονομικά προβλήματα ...anyway..συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου SirLvr...!
tzoymtzoym wrote: Μάλλον είσαι από τους τύπους που κυκλοφορούν στο κόσμο και λένε ότι "αχχχ δεν φτιάχνουν τα παιχνίδια όπως παλιά". Έχοντας αγοράσει το πρώτο μου video game το 1989 μπορώ επίσης να αραδιάσω ένα σωρό τίτλους και να λέω ότι ήταν καλύτερα τα games τότε από τώρα, κάτι που το θεωρώ τουλάχιστον γραφικό. Καθώς η τεχνολογία προχωράει τα games γίνονται καλύτερα.
jester wrote: Ωστόσο, εκτιμώ ότι είναι σωστό όταν γίνεται κριτική να λαμβάνεται υπόψιν και η θεωρούμενη ως αντικειμενική άποψη. Ως τέτοια συνήθως λαμβάνεται αυτή της πλειοψηφίας η οποία για το gaming αποτυπώνεται νομίζω στα reviews και στο metacritic.