- Thank you received: 26
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
'Εγω θα το πάρω σε κάποιο steam sale λογικά, γιατί δεν ξέρω καν αν θα μπορώ να το τρέξω στο PC μου, οπότε δεν είναι συνετή ιδέα να δώσω 50 ευρώ. Συν το ότι μπορεί να έχουν βγει unofficial patches από το community, που να μαζεύουν αυτό το χάλι(στον τεχνικό τομέα αναφέρομαι). Αν και αυτή τη στιγμή το Arkham Knight είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει.Mystique wrote: Tony αξιζει λες ο Batman για αγορα στο pc?. Υποθετω οτι το αγορασες στο xbox1 ετσι δεν ειναι?. Γραψε ενα mini review η πρωτες εντυπωσεις για να ξερουμε αν αξιζει τα λεφτα του (ειναι και ακριβουτσικο ακομα).
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheRedWood wrote:
'Εγω θα το πάρω σε κάποιο steam sale λογικά, γιατί δεν ξέρω καν αν θα μπορώ να το τρέξω στο PC μου, οπότε δεν είναι συνετή ιδέα να δώσω 50 ευρώ. Συν το ότι μπορεί να έχουν βγει unofficial patches από το community, που να μαζεύουν αυτό το χάλι(στον τεχνικό τομέα αναφέρομαι). Αν και αυτή τη στιγμή το Arkham Knight είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει.Mystique wrote: Tony αξιζει λες ο Batman για αγορα στο pc?. Υποθετω οτι το αγορασες στο xbox1 ετσι δεν ειναι?. Γραψε ενα mini review η πρωτες εντυπωσεις για να ξερουμε αν αξιζει τα λεφτα του (ειναι και ακριβουτσικο ακομα).
Mystique wrote:
Διαβαζω τα σχολια αυτων που το εχουν αγορασει στο steam και με πιανουν γελια. Τρωει πολυ θαψιμο τα παιχνιδι και φανταζομαι πως θα εχει γινει χαλια η μεταφορα του απο τις κονσολες. Μονο σε καποιο steam sale τωρα που ερχονται οι γιορτες θα αξιζει αλλιως ειναι αρκετα τα χρηματα αν βρισκεται σε τετοιο χαλια επιπεδο ποιοτητας οπως περιγραφουν τα παιδια εκει.TheRedWood wrote:
Αφού δεν ξέρεις πως και τι θα ειναι τα επόμενα παιχνίδια, πως ξέρεις ότι δε φτάσουν τα Batman? ...tonyler wrote: Το arkham knight είναι έπος , όπως όλα τα παιχνίδια της σειράς(μαζί με το origins).
Η επιτυχία τους μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που η warner θέλει να φτιάξει κι άλλα super-hero games ( dc εννοείται ).
Την ποιότητα των batman,πιστεύω, δεν θα τη φτάσουν και είναι πολύ εύκολο να φανταστεί κανείς γιατί αλλά ό,τι από εδώ και στο εξής φτιάχνει η rocksteady θα είναι αναμενόμενο έπος( ελπίζω να φτιάξει νέο superhero game).
wbgamesmontreal.com/en/
Κρίμα που αυτή η τρομερή σειρά(arkham) τελειώνει!
Για το ίδιο λόγο που ο batman θεωρείται ο σπουδαιότερος χαρακτήρας της dc(ίσως όχι πιο διάσημος).TheRedWood wrote: Αφού δεν ξέρεις πως και τι θα ειναι τα επόμενα παιχνίδια, πως ξέρεις ότι δε φτάσουν τα Batman? ...