- Thank you received: 26
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αν δεν κάνω λάθος, το review είναι για την έκδοση του ps4, και όχι του PC(Αν αναφέρεσαι στα τεχνικά προβλήματα).Myrmidon wrote: Μάνο για αυτά που γράφεις θέλω να σε ρωτήσω.Το τερμάτησες το παιχνίδι; To review πως το κάνετε συνήθως: Παίζετε μέχρι τέλους, ή άντε καμιά ώρα και μετά γράφετε εντυπώσεις; Όχι τίποτε άλλο αλλά για να ξέρουμε και εμείς τι διαβάζουμε, και τι βαθμολογείτε.
Τέλος πάντων. Ακόμα το παιχνίδι έχει προβλήματα. ¨οποιος θέλει μπορεί να διεκδικήσει refund Ανακοινώθηκε σε άλλο ένα απολογιτικό post στο steam, από την ίδια την WB. Τρέχτε.. Γιατί μετά το τέλος του έτους να τι σας περιμένει :
Myrmidon wrote: Μάνο για αυτά που γράφεις θέλω να σε ρωτήσω.Το τερμάτησες το παιχνίδι; To review πως το κάνετε συνήθως: Παίζετε μέχρι τέλους, ή άντε καμιά ώρα και μετά γράφετε εντυπώσεις; Όχι τίποτε άλλο αλλά για να ξέρουμε και εμείς τι διαβάζουμε, και τι βαθμολογείτε.
Myrmidon wrote: Η πρώτη πρόταση/ερώτηση απευθύνεται στον Μάνο για τα όσα γράφει σε post του "27 Ιουν 2015 16:50", όπου από όσα καταλαβαίνω εγώ μιλάει για το PC, μιας και έχει βίντεο για το LIVE στο PC όπως όλοι παρακολουθήσαμε.Ο Παντελης είχε άλλο live στο XBOX One. Αν κάνω λάθος πρέπει να διορθωθεί. H δεύτερη είναι γενική γιατί βλέπω βαθμολογίες που για μένα δίνουν την περιεκτικά την συνολική εντύπωση του κάθε reviewer. Δηλαδη αν σε κάποιο παιχνίδι υπάρχουν glitches κλπ προβλήματα στη μέση ή στο τέλος το πέρνετε χαμπάρι; Για μένα έχει σημασία να δηλώνεται ότι υπάρχουν προβλήματα (και που περίπου) να το παίζουν πχ τα παιδιά, να μην τα αντιμετώπίζουν και να μας το λένε. Στα PC τα πράγματα είναι κουλά πολλές φορές λόγω διαφορετικών configurations.Στο κάτω κάτω αυτό νομίζω ότι προσπαθεί να μας πει ο Μάνος με το παραπάνο αναφερόμενο post. Τώρα να μιλάει για την PS4 έκδοση πρέπει να διευκρινιστεί και πάλι. Ιδίως σε ένα παιχνίδι που έχει στην PC έκδοση σοβαρά θέματα. Ειδεμή παιδιά θα πρέπει να ψάχνουμε και αλλού;