Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Amazing Spider-Man 2

More
05 Mar 2014 22:16 #141459 by Κώστας Λάβαρης
Ναι εννοείται το έχω παίξει και τερματίσει στο PS2. Δεν λέω πως είναι κακό. Κάθε άλλο. Πολύ αξιόλογο. Απλώς έχω μια αδυναμία στην ποικιλία του Shattered Dimensions. Ποικιλία στους χαρακτήρες, κινήσεις κτλ. Το Spiderman 2 είναι μάλιστα από τα πρώτα παιχνίδια που είχα τερματίσει στο PS2. :D

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Mar 2014 22:18 #141460 by Stelios Theodoropoulos

SirLvr wrote: Ναι εννοείται το έχω παίξει και τερματίσει στο PS2. Δεν λέω πως είναι κακό. Κάθε άλλο. Πολύ αξιόλογο. Απλώς έχω μια αδυναμία στην ποικιλία του Shattered Dimensions. Ποικιλία στους χαρακτήρες κινήσεις κτλ. Το Spiderman 2 είναι μάλιστα από τα πρώτα παιχνίδια που είχα τερματίσει στο PS2. :D

Αααα καταλαβα! Τοτε για μενα φαινεται υπερισχυουν πιο πολυ οι αναμνησεις!! :Ρ

-Kakos Xamos (Αστεία Βίντεο)-
Youtube: www.youtube.com/user/Dandezor
Facebook Profile: www.facebook.com/stelios.theodoropoulos.7
Facebook Page: www.facebook.com/KakosXamos?ref=hl

More
29 Mar 2014 00:30 #142524 by Κώστας Λάβαρης
Σε ένα νέο τρέιλερ, ένας από τους developer του παιχνιδιού μας παραθέτει όλες τις νέες λειτουργίες και νέα χαρακτηριστικά του The Amazing Spider-Man 2. Αρκετές νέες προσθήκες. Μακάρι το αποτέλεσμα να είναι αρκετά καλό.

[youtube:10ppwx7r]
[/youtube:10ppwx7r]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
15 May 2014 04:37 #144686 by Γιάννης Μοσχονάς
Ανεξαρτήτως ποιότητας, για εμένα οποιοδήποτε video game φιλοξενεί τον αγαπημένο υπερήρωα Spider - Man συγκαταλέγεται αυτομάτως στα must buy :icon bow: :icon bow: Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι θα ανεχόμαστε τις ατέλειες ενός τίτλου, σημαίνει απλά ότι τις προσπερνούμε με μεγαλύτερη ευκολία απ' ότι στα υπόλοιπα games :icon bow: :icon bow:

Το The Amazing Spider - Man 2 σίγουρα δεν διεκδικεί βραβείο πρωτοτυπίας και ουσιαστικά προσφέρει πανομοιότυπο gameplay με όλα τα Spider - Man που προηγήθηκαν, συν ορισμένες βελτιώσεις. Η περιήγηση στους δρόμους και στον ουρανό της απέραντης Νέας Υόρκης κλέβει την παράσταση με τον ρεαλισμό και την προοπτική που δίνει ενώ η δυνατότητα παραμετροποίησης του Spider - Man μας ωθεί να ασχοληθούμε με τα επαναλαμβανόμενα missions. Η ποικιλία των στολών του που τον φιλοδωρούν με ξεχωριστά bonuses και ανεβαίνουν επίπεδα μαζεύοντας xp, είναι ένα σοβαρό κίνητρο για να ολοκληρώσετε τις αποστολές και να σπάσετε περισσότερα κεφάλια εγκληματιών =D> =D> =D>