Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Amazing Spider-Man 2

More
17 Oct 2013 00:13 #134130 by Βασίλης Καμακάρης
[center:2fe6j5py] [/center:2fe6j5py]

Η συνεχεία της σειρά The Amazing Spider-Man έρχεται την άνοιξη του 14.

[center:2fe6j5py][youtube:2fe6j5py]
[/youtube:2fe6j5py][/center:2fe6j5py]

Το The Amazing Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει για PS3,XBOX 360, Wii U, Nintendo 3DS καθώς και για τις Next-Gen κονσόλες.
Μπορείτε να το κάνετε Pre-order από τώρα .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jan 2014 18:47 #138781 by Stelios Theodoropoulos
Αμα μοιαζει εστω και λιγο στο Spiderman 2 που ειχε κυκλοφορησει τοτε για τις κονσολες (οχι η version του PC, ηταν κακια..) θα το σκεφτω σοβαρα για το συγκεκριμενο.

-Kakos Xamos (Αστεία Βίντεο)-
Youtube: www.youtube.com/user/Dandezor
Facebook Profile: www.facebook.com/stelios.theodoropoulos.7
Facebook Page: www.facebook.com/KakosXamos?ref=hl

More
17 Jan 2014 02:24 #139263 by Κώστας Λάβαρης
Καλά αν είσαι σαν το πρώτο... άστο καλύτερα. Μία ακόμα αρπαχτή θα είναι λόγω της κυκλοφορίας της ταινίας... Τουλάχιστον έτσι πιστεύω τώρα. Στρώστε τον ποπό σας και βγάλτε καμιά παιχνιδάρα όπως το Spider-Man: Shattered Dimensions. Αλλιώς από super-heroe games, μας βλέπω να τη βγάζουμε μόνο με Arkham. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
03 Mar 2014 22:04 - 04 Mar 2014 21:23 #141299 by Κώστας Λάβαρης
Έγινε γνωστό πως το Amazing Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 2 Μαΐου για PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, PC, και 3DS.

http://images.eurogamer.net/2013/articles/1/6/5/9/3/8/5/139387356648.png/EG11/resize/300x-1/quality/70/format/jpg

Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα αποκτήσουν τέσσερις στολές του Spider-Man. (Iron Spider Suit, Cosmic Spider-Man Suit, Spider-Man Noir Suit, Venom-like Black Suit)

[youtube:2xa6mnyx]
[/youtube:2xa6mnyx]

Πάντως αν είναι να είναι μέτριο όπως το πρώτο, και απλά μια μεταφορά ταινίας σε video game... Να μου λείπει... Χορτάσαμε πατάτες...

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
Last edit: 04 Mar 2014 21:23 by Κώστας Λάβαρης.

More
More
04 Mar 2014 09:11 #141314 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic The Amazing Spider-Man 2
Καλά λέει και ο SirLvr πιο πάνω... geololj όσο και να τον αγαπάμε, δεν ξέρω αν θα πετύχει. Εδώ δεν ήταν για μένα κάτι ιδιαίτερο ούτε και η τρίτη του ταινία.. αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. :P Πιστεύω αντιθέτως ότι η σειρά Batman τόσο στο cinema όσο και στα videogames έχει κρατήσει μια σχετική συνέπεια και ποιότητα πλοκής,και όχι τόσο ο Spidey. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα πάρω το The Amazing Spider-Μan 2 για PS3.

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
04 Mar 2014 21:24 #141353 by Κώστας Λάβαρης
Εγώ κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Βασικά δεν περιμένω καν να πιάσει 7 στα reviews. Μακάρι να βγω ψεύτης. Βέβαια φέτος μόνο ένα super hero game υπάρχει.. Arkham Knight.. Τρελαίνομαι!! :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
05 Mar 2014 21:59 #141451 by Stelios Theodoropoulos

SirLvr wrote: Εγώ κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Βασικά δεν περιμένω καν να πιάσει 7 στα reviews. Μακάρι να βγω ψεύτης. Βέβαια φέτος μόνο ένα super hero game υπάρχει.. Arkham Knight.. Τρελαίνομαι!! :P

Εγω πιστευω το ιδιο παντως. Αν μοιαζει εεεεεστω και λιγο στο spiderman 2 (ισως το πιο γαματο spiderman παιχνιδι), θα το σκεφτω. Αν και οπως ειπες και εσυ... μικρο καλαθι!! :Ρ

More
05 Mar 2014 22:09 #141455 by Κώστας Λάβαρης
@Kakos Xamos για εμένα είναι το Spider-Man Shattered Dimensions. Αλλά η Beenox που το αναπτύσσει δε φημίζεται για τα αριστουργήματά της. Γενικά κάνει μεταφορές ταινιών σε video games. Σχεδόν όλα μέτρια. Δυστυχώς. :/

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
05 Mar 2014 22:11 #141458 by Stelios Theodoropoulos

SirLvr wrote: @Kakos Xamos για εμένα είναι το Spider-Man Shattered Dimensions. Αλλά η Beenox που το αναπτύσσει δε φημίζεται για τα αριστουργήματά της. Γενικά κάνει μεταφορές ταινιών σε video games. Σχεδόν όλα μέτρια. Δυστυχώς. :/

Δεν εχεις αδικο :/.
Το εχεις κοιταξει το Spiderman 2? Οχι στην εκδοση του pc, γιατι ηταν απαισια. Ηταν πραγματικα απο τα παιχνιδια που ειχα χαρει οταν ειχα παρει Gamecube να φανταστεις. Οταν με ρωτανε για παιχνιδι spiderman αυτο τους λεω πρωτο πρωτο!