Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Όχι δεν χρειάζεσαι να είσαι online για να παίξεις. Χρειάζεσαι internet πάντως για να πάρεις τα keys των Alan Wake, Alan Wake's American Nightmare και της Windows 10 έκδοσης του Quantum Break.Xtos wrote: Γεια σας
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω προπαραγγειλει το quantum break γιατί μου φαίνεται πολύ όμορφο απλά θελω να μάθω εάν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο Ίντερνετ γιατί εγώ Ίντερνετ δεν έχω.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
μου εχει συμβει πολλες φορες σε διαφορα μεγαλα καταστηματα.Xtos wrote: Παρελαβα σημερα το Quantum break. Το ειχα προπαραγγειλει με το steel book που δεν μου ηρθε. Το καταστημα μου ειπε οτι δεν τα εχει δωσει ακομα η Microsoft και οτι θα το στειλουν οταν θα γινει release και το παιχνιδι. Θα ηθελα να ρωτησω αν κατι τετοιο ισχειει η αν με κοροιδευουν διοτι θα μπορουσα να υποστιριξω ενα "ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ" καταστημα, παρα αυτην την αλυσιδαρα.
Για το Alan Wake's American Nightmare θα σου έρθει key από το Xbox Live στο account σου. Εμένα μου έχει ήδη έρθει εδώ και μέρες.Xtos wrote: Ευχαριστώ Aims για την επιβεβαίωση. Δεν υπήρχε ούτε το Alan wake American nightmare (άργησα να το καταλάβω αυτό )