Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Quantum Break

More
29 Mar 2016 18:46 - 29 Mar 2016 18:50 #178939 by Παντελής Δασκαλέλος

Xtos wrote: Γεια σας
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω προπαραγγειλει το quantum break γιατί μου φαίνεται πολύ όμορφο απλά θελω να μάθω εάν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο Ίντερνετ γιατί εγώ Ίντερνετ δεν έχω.

Όχι δεν χρειάζεσαι να είσαι online για να παίξεις. Χρειάζεσαι internet πάντως για να πάρεις τα keys των Alan Wake, Alan Wake's American Nightmare και της Windows 10 έκδοσης του Quantum Break.

@Myrmidon: Σεβαστή η άποψή σου. Όσο για την gaming κοινότητα μπορεί να κράξει αφού παίξει το game, γιατί άποψη δεν μπορείς να έχεις μόνο από τα γραφικά. Υπομονή μέχρι την 1η Απριλίου λοιπόν όπου όλα θα αναφερθούν στο review μου.
Last edit: 29 Mar 2016 18:50 by Παντελής Δασκαλέλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Mar 2016 19:36 #178942 by Christos
Replied by Christos on topic Quantum Break
Ευχαριστώ πολύ Παντελή! Ευτυχώς γιατί κάπου διάβαζα ότι εξελίσσεται μια σειρά σύμφωνα με το παιχνίδι και ότι θέλει συνέχεια Ίντερνετ. Το περιμένω τώρα πως και πως. Μου είπε και τα Public ότι το έχουν στείλει ( πως γίνετε όμως αφού δεν έιναι 5 Απρίλη δεν ξέρω κ δεν με νοιάζει)

More
29 Mar 2016 20:46 #178947 by Παντελής Δασκαλέλος
Στο τέλος κάθε Act του παιχνιδιού υπάρχει και ένα επεισόδιο από το tv show. Αυτό ενδεχομένως να μην μπορείς να το δεις χωρίς internet, αν δεν κυκλοφορήσει το Quantum Break πάντως δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά σε αυτό το κομμάτι.

More
31 Mar 2016 12:56 #179008 by Christos
Παρελαβα σημερα το Quantum break. Το ειχα προπαραγγειλει με το steel book που δεν μου ηρθε. Το καταστημα μου ειπε οτι δεν τα εχει δωσει ακομα η Microsoft και οτι θα το στειλουν οταν θα γινει release και το παιχνιδι. Θα ηθελα να ρωτησω αν κατι τετοιο ισχειει η αν με κοροιδευουν διοτι θα μπορουσα να υποστιριξω ενα "ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ" καταστημα, παρα αυτην την αλυσιδαρα.

More
31 Mar 2016 18:14 #179034 by Παντελής Δασκαλέλος
Από όσο ξέρω είναι πιθανό να ισχύει ότι σου λένε. Στο χρεώνουν μετά 1 λεπτό το steelbook και στο φέρνουν. Αν δεν το κάνουν όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι να τους τα χώσεις. Σε μικρότερο κατάστημα πάντως δεν έχω δει αντίστοιχη προσφορά οπότε μάλλον ήταν μονόδρομος η συγκεκριμένη επιλογή.

More
31 Mar 2016 18:27 #179035 by Christos
Φυσικά και θα τους τα χώσω. Όπως και έκανα διότι ούτε με είχαν ενημερώσει για το όλο θέμα και όταν άνοιξα το δέμα ένιωσα εξαπάτηση.Σε ευχαριστώ πολύ Παντελή! Περιμένω το reviews σου για το game!

More
01 Apr 2016 08:06 #179107 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Quantum Break

Xtos wrote: Παρελαβα σημερα το Quantum break. Το ειχα προπαραγγειλει με το steel book που δεν μου ηρθε. Το καταστημα μου ειπε οτι δεν τα εχει δωσει ακομα η Microsoft και οτι θα το στειλουν οταν θα γινει release και το παιχνιδι. Θα ηθελα να ρωτησω αν κατι τετοιο ισχειει η αν με κοροιδευουν διοτι θα μπορουσα να υποστιριξω ενα "ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ" καταστημα, παρα αυτην την αλυσιδαρα.

μου εχει συμβει πολλες φορες σε διαφορα μεγαλα καταστηματα.
πχ να φανταστεις καποιο φιφα (νομιζω fifa09) εδινε με την προπαραγγελια δωρο ενα σακιδιο της ΕΑ..
και μου το εστειλαν οταν το παρελαβαν,2 εβδομαδες μετα..

εννοειται πως στο στελνουν με εξοδα αποστολης δικα τους.
μην ανησυχεις..

More
01 Apr 2016 10:20 #179113 by Christos
Ευχαριστώ Aims για την επιβεβαίωση. Δεν υπήρχε ούτε το Alan wake American nightmare (άργησα να το καταλάβω αυτό )

More
01 Apr 2016 16:44 #179143 by Παντελής Δασκαλέλος

Xtos wrote: Ευχαριστώ Aims για την επιβεβαίωση. Δεν υπήρχε ούτε το Alan wake American nightmare (άργησα να το καταλάβω αυτό )

Για το Alan Wake's American Nightmare θα σου έρθει key από το Xbox Live στο account σου. Εμένα μου έχει ήδη έρθει εδώ και μέρες.

More
01 Apr 2016 17:07 #179146 by Christos
Δεν το ήξερα, Ευχαριστώ! Θα το τσεκάρω. Εσύ Παντελή το εχεις σε retail?