Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
TheRedWood wrote:
tonyler wrote: Φήμες λένε ότι με τα specs που μπορείς να παίξεις quntum break , θα μπορέσεις να τρέξεις και arkham knight!
Το Arkham Knight δεν έχει τόσο γελοία requirements, απλώς έχει ένα από τα χειρότερα ports στην ιστορία...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Lordwinter wrote: Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο απλό το ζήτημα. Το τελικό output είναι στα 1080p, παρόλα αυτά κάποια pipelines τρέχουν στα 720p. Περιμένω το patch στις 25 Μαρτίου για να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη. Ένας από τους λόγους που επίσης δυσκολεύομαι να εκφέρω άποψη για την ώρα είναι τα διάφορα "κινηματογραφικά" effects, ελπίζω στο patch να υπάρχει κάποια επιλογή για την απενεργοποίησή τους.
Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι κάπως ακραία η άποψή σου πάντως. Για την ιστορία στην τελική τιμή παίρνεις την PC έκδοση, το Alan Wake και το Alan Wake American Nightmare. Μακάρι και άλλες εταιρείες να ακολουθούσαν το παράδειγμα αυτό.
Myrmidon wrote:
Lordwinter wrote: Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο απλό το ζήτημα. Το τελικό output είναι στα 1080p, παρόλα αυτά κάποια pipelines τρέχουν στα 720p. Περιμένω το patch στις 25 Μαρτίου για να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη. Ένας από τους λόγους που επίσης δυσκολεύομαι να εκφέρω άποψη για την ώρα είναι τα διάφορα "κινηματογραφικά" effects, ελπίζω στο patch να υπάρχει κάποια επιλογή για την απενεργοποίησή τους.
Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι κάπως ακραία η άποψή σου πάντως. Για την ιστορία στην τελική τιμή παίρνεις την PC έκδοση, το Alan Wake και το Alan Wake American Nightmare. Μακάρι και άλλες εταιρείες να ακολουθούσαν το παράδειγμα αυτό.
“Quantum Break’s 1080p output is a temporal reconstruction from four previous 720p 4xMSAA frames,” Μούφες δηλαδή. Απάτη σκέτη.
Σιγά μη τους πληρώσω και από πάνω. Το μεγαλύτερο μέρος της gaming κοινότητας παγκοσμίως τους κράζει εδώ και ώρες. Και καλά κάνει. Αλλά δε φταίει η Remedy. Τα "σαΐνια" της MS φταίνε.
Xtos wrote: Γεια σας
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω προπαραγγειλει το quantum break γιατί μου φαίνεται πολύ όμορφο απλά θελω να μάθω εάν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο Ίντερνετ γιατί εγώ Ίντερνετ δεν έχω.