Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Quantum Break

More
12 Feb 2016 16:24 - 12 Feb 2016 16:25 #176673 by Tony
Replied by Tony on topic Quantum Break

TheRedWood wrote:

tonyler wrote: Φήμες λένε ότι με τα specs που μπορείς να παίξεις quntum break , θα μπορέσεις να τρέξεις και arkham knight!

Το Arkham Knight δεν έχει τόσο γελοία requirements, απλώς έχει ένα από τα χειρότερα ports στην ιστορία...

Σε προκαλώ να βρεις χειρότερο(σε σοβαρό τίτλο , ίδιας ποιότητας).
Απ'ό,τι φαίνεται στο quantum break θα γίνει τρομερό optimisation για τα pc.... :P
Εμείς που έχουμε One πρέπει να ανησυχούμε μην βγάλει τπτ καπνούς το μηχάνημα?
Last edit: 12 Feb 2016 16:25 by Tony.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Mar 2016 16:35 #177496 by Γιώργος Λόλας
Νέο gameplay βίντεο που δείχνει υλικό από το πρώτο chapter του παιχνιδιού:

Πώς σας φαίνεται;

More
04 Mar 2016 17:13 #177498 by A
Replied by A on topic Quantum Break
Όπως το περιμένω. Σίγουρη αγορά και απο τα καλύτερα παιχνίδια της Microsoft.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
22 Mar 2016 16:31 - 22 Mar 2016 16:49 #178443 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Quantum Break
Άλλο ένα παιχνίδι που "φτύνει" κατάμουτρα τους κατόχους κονσολών. Μέγιστη ανάλυση 720p στο XboxOne. Σκόντο στην ανάλυση όχι όμως και στην τελική τιμή.

Quantum break early impressions How does quantum break hold up in its opening moments

Προόδους ολοταχώς γίνονται στις κονσόλες.Τι ακολουθεί μετά; Παιχνίδια σε ανάλυση 640x480; :lol:

“Since the start of “Quantum Break’s” development, the most important thing for Remedy and Microsoft has been delivering a compelling gaming experience with superior artistic quality. This is what Remedy is renowned for. We’re confident that we have achieved this, and can’t wait to hear what fans think on April 5 when they play the game.”

Πείτε ρε σαν άντρες εκεί στη Remedy, ότι η κονσόλα δεν αντέχει να αποδίδει ποιότητα σε HD αναλύσεις. Πείτε γιατί είστε "κασμάδες" εκεί στη Microsoft και δεν επιλέξατε σωστή αρχιτεκτονική για το XboxOne για να απολαμβάνει ο κόσμος υψηλής ποιότητας γραφικά σε HD τουλάχιστον αναλύσεις. Πείτε ρε τριτοκοσμικοί εκεί στο τμήμα του XboxOne πόσο φτηνοί ήσασταν στην επιλογή APU όταν το σχεδιάζατε. Ούτε 150 Euro δεν αξίζει ο κουβάς σας.
Last edit: 22 Mar 2016 16:49 by Myrmidon.

More
22 Mar 2016 16:47 #178445 by Παντελής Δασκαλέλος
Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο απλό το ζήτημα. Το τελικό output είναι στα 1080p, παρόλα αυτά κάποια pipelines τρέχουν στα 720p. Περιμένω το patch στις 25 Μαρτίου για να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη. Ένας από τους λόγους που επίσης δυσκολεύομαι να εκφέρω άποψη για την ώρα είναι τα διάφορα "κινηματογραφικά" effects, ελπίζω στο patch να υπάρχει κάποια επιλογή για την απενεργοποίησή τους.

Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι κάπως ακραία η άποψή σου πάντως. Για την ιστορία στην τελική τιμή παίρνεις την PC έκδοση, το Alan Wake και το Alan Wake American Nightmare. Μακάρι και άλλες εταιρείες να ακολουθούσαν το παράδειγμα αυτό.

More
22 Mar 2016 16:52 - 22 Mar 2016 16:53 #178447 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Quantum Break

Lordwinter wrote: Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο απλό το ζήτημα. Το τελικό output είναι στα 1080p, παρόλα αυτά κάποια pipelines τρέχουν στα 720p. Περιμένω το patch στις 25 Μαρτίου για να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη. Ένας από τους λόγους που επίσης δυσκολεύομαι να εκφέρω άποψη για την ώρα είναι τα διάφορα "κινηματογραφικά" effects, ελπίζω στο patch να υπάρχει κάποια επιλογή για την απενεργοποίησή τους.

Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι κάπως ακραία η άποψή σου πάντως. Για την ιστορία στην τελική τιμή παίρνεις την PC έκδοση, το Alan Wake και το Alan Wake American Nightmare. Μακάρι και άλλες εταιρείες να ακολουθούσαν το παράδειγμα αυτό.

“Quantum Break’s 1080p output is a temporal reconstruction from four previous 720p 4xMSAA frames,” Μούφες δηλαδή. Απάτη σκέτη.
Σιγά μη τους πληρώσω και από πάνω. Το μεγαλύτερο μέρος της gaming κοινότητας παγκοσμίως τους κράζει εδώ και ώρες. Και καλά κάνει. Αλλά δε φταίει η Remedy. Τα "σαΐνια" της MS φταίνε.
Last edit: 22 Mar 2016 16:53 by Myrmidon.

More
22 Mar 2016 17:39 #178450 by Κατερίνα Μαρίνου

Myrmidon wrote:

Lordwinter wrote: Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο απλό το ζήτημα. Το τελικό output είναι στα 1080p, παρόλα αυτά κάποια pipelines τρέχουν στα 720p. Περιμένω το patch στις 25 Μαρτίου για να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη. Ένας από τους λόγους που επίσης δυσκολεύομαι να εκφέρω άποψη για την ώρα είναι τα διάφορα "κινηματογραφικά" effects, ελπίζω στο patch να υπάρχει κάποια επιλογή για την απενεργοποίησή τους.

“Quantum Break’s 1080p output is a temporal reconstruction from four previous 720p 4xMSAA frames,” Μούφες δηλαδή. Απάτη σκέτη.
Σιγά μη τους πληρώσω και από πάνω. Το μεγαλύτερο μέρος της gaming κοινότητας παγκοσμίως τους κράζει εδώ και ώρες. Και καλά κάνει. Αλλά δε φταίει η Remedy. Τα "σαΐνια" της MS φταίνε.

Την εφαγες την MS και την Sony. ;) Ενταξει κανουν και τα λαθη τους αλλα κατα βαθος ειναι ok προς τους καταναλωτες. Κανε υπομονη για τα super-duper συστηματα που θα βγαλουν σε 1-2 χρονια απο τωρα για να μεινουν στον ανταγωνισμο. Αλλιως ο pc πεθ..... εεεε κατι τετοιο δηλαδη. :lol:

More
29 Mar 2016 13:59 #178932 by Christos
Replied by Christos on topic Quantum Break
Γεια σας
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω προπαραγγειλει το quantum break γιατί μου φαίνεται πολύ όμορφο απλά θελω να μάθω εάν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο Ίντερνετ γιατί εγώ Ίντερνετ δεν έχω.

More
29 Mar 2016 14:44 #178933 by A
Replied by A on topic Quantum Break

Xtos wrote: Γεια σας
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω προπαραγγειλει το quantum break γιατί μου φαίνεται πολύ όμορφο απλά θελω να μάθω εάν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο Ίντερνετ γιατί εγώ Ίντερνετ δεν έχω.

Φίλε μου η MS δίνει μαζί με το game το Alan Wake μαζί με τα dlc του, τα οποία όμως είναι σε ψηφιακή μορφή , δηλαδή τα κατεβάζεις. Γιατί να χάσεις τέτοιο δώρο και μάλιστα αφού θα δώσεις εξήντα ευρώ....

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
29 Mar 2016 14:58 #178934 by Christos
Replied by Christos on topic Quantum Break
Το quantum θα είναι playable offline , γιατί αν είναι να δώσω 60 μόνο για το Alan wake πιστεύω πιο φθηνά θα μου έρθει να το πάρω χωριστά