Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

More
08 May 2014 20:51 #144371 by Σάββας Κριαρής
Ρε παιδιά τελικά με το DLC τι έγινε?? Υποτίθεται ότι θα έμπαιναν 2 missions αλλά τίποτα. Μόνο ένα patch... Ξέρει κανείς γιατί?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 May 2014 01:41 #144388 by Sotiris Greece
Οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι διαθέσιμο με το Update 1.02 και θα είναι δωρεάν.

More
09 May 2014 09:58 #144395 by Γιώργος

cosmic7 wrote: Ρε παιδιά τελικά με το DLC τι έγινε?? Υποτίθεται ότι θα έμπαιναν 2 missions αλλά τίποτα. Μόνο ένα patch... Ξέρει κανείς γιατί?

Το Patch 1.02 βγήκε την προηγούμενη βδομάδα και πρόσθεσε το Deja Vu mission στο Xbox One και το Jamais Vu στο PS4.
Τι εννοείς μόνο ένα patch?

More
09 May 2014 10:02 #144396 by Γιώργος

Jester wrote:

Sotiris wrote: Δωρεάν dlc σε όλα τα format θα γίνει διαθέσιμο από την 1 Μάιου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Εμ βέβαια, τώρα που πήραμε το 30άρι από τις κονσόλες, ας τα δώσουμε όλα και στα pc να μη γκρινιάζουν τα παιδιά (σ.σ. το digital copy στο pc το έβρισκε κανείς αρκετά έως πολύ φθηνότερο).

Δεν έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία του στο PC. Κατά πάσα πιθανότητα να κυκλοφορήσει στο PC τον Μάρτιο του 2015 (ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, όπως ακριβώς έγινε με το Revengeance)

More
09 May 2014 12:47 #144408 by Σάββας Κριαρής

Το Patch 1.02 βγήκε την προηγούμενη βδομάδα και πρόσθεσε το Deja Vu mission στο Xbox One και το Jamais Vu στο PS4.

Νόμιζα ότι θα το έβρισκα DLC στο store. Πάντως εγώ παρόλο που μπήκε το patch δεν έχω την αποστολή Jamais Vu στο PS4 ούτε την Deja Vu. Έχω 2 "κλειδωμένες" που λογικά θα είναι οι δύο παραπάνω αλλά δεν έχουν ανοίξει και έλεγα μήπως έπρεπε να κατεβάσω κάτι.

More
10 May 2014 13:45 #144454 by Γιώργος

cosmic7 wrote:

Νόμιζα ότι θα το έβρισκα DLC στο store. Πάντως εγώ παρόλο που μπήκε το patch δεν έχω την αποστολή Jamais Vu στο PS4 ούτε την Deja Vu. Έχω 2 "κλειδωμένες" που λογικά θα είναι οι δύο παραπάνω αλλά δεν έχουν ανοίξει και έλεγα μήπως έπρεπε να κατεβάσω κάτι.

Την Deja Vu την είχες από την αρχή κλειδωμένη στο PS4.
Με το patch μπήκε η Jamais Vu. Για να τις ξεκλειδώσεις, πρέπει να συλλέξεις όλα τα XOF emblems που είναι σκορπισμένα στην Ground Zeroes αποστολή.

More
11 May 2014 08:56 #144474 by Σάββας Κριαρής

Την Deja Vu την είχες από την αρχή κλειδωμένη στο PS4.
Με το patch μπήκε η Jamais Vu. Για να τις ξεκλειδώσεις, πρέπει να συλλέξεις όλα τα XOF emblems που είναι σκορπισμένα στην Ground Zeroes αποστολή.

Ευχαριστώ που με κατατόπισες γιατί είχα "χαθεί" με όλο αυτό το σκηνικό...

More
01 Nov 2014 10:34 #151399 by Αλκμήνη Καζάνα
Καλα με τετοιες μειωσεις τιμων στην Ευρωπη γενικα ολοι θα χαρουν αρκετα πιστευω. Απο 29.99 ευρω σε 19.99 ειναι πολυ μεγαλη αλλαγη οποτε ετοιμαστείτε να το παρετε!!! :P Το Ground Zeroes ερχεται και στο steam στις 18 Δεκεμβριου και θα κυκλοφορησει το The Phantom Pain στους πρωτους μηνες του 2015 ... εχουμε πολλα να περιμενουμε :)

More
05 Feb 2015 00:25 #156367 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Έχοντας κάνει τη βασική αποστολή του παιχνιδιού, έχω με συντομία να σχολιάσω ότι στο normal το παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο, ακόμη και με τις βοήθειες απενεργοποιημένες (reflex, marker, reticle, enemy presence, damage direction, action icons και show weapon / item icons), όμως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ παίζοντας στο hard, τουλάχιστον την πρώτη φορά. Έχοντας το feeling από το normal, όπου οι φρουροί ήταν σχεδόν "τυφλοί", χρειάστηκε να κάνω 16 retries για να βγάλω την πίστα (δεν έπαιζα για το βαθμό και τελικά έβγαλα ένα ωραιότατο E στήνοντας καραούλι στο κτίριο που κρατούσαν την Παζ και σκοτώνοντας συνολικά 63 στρατιώτες).

Πάντως από εκεί και πέρα τα πράγματα μάλλον απλοποιούνται, καθώς πλέον έχεις την αίσθηση του παιχνιδιού απόλυτα, και η βασική δυσκολία έγκειται στο να είσαι αρκετά αθόρυβος για να βγάλεις την πίστα με S. Στο δεύτερο playthrough στο hard πήρα A χωρίς retry και με όλες τις assists στο off. Νομίζω πάντως ότι όποιος έχει παίξει Hitman θα έχει βρει το Ground Zeroes πιο εύκολο στην ολοκλήρωση τουλάχιστον αυτής της αποστολής.

More
28 Mar 2023 00:41 #270343 by Nikos Georgopoulos
Το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes σχεδιαζόταν να είναι το πρώτο μίας σειράς επεισοδίων

Τελικά ο Kojima θεώρησε ότι ακόμα η εποχή δεν ήταν κατάλληλη.

Στην επέτειο 9 χρόνων από την κυκλοφορία του Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, ο Kojima δήλωσε μεταξύ άλλων ότι προοριζόταν να είναι το πρώτο μίας σειράς επεισοδίων.

Συγκεκριμένα ο Ιάπωνας δημιουργός δήλωσε ότι ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο διότι οι κύκλοι ανάπτυξης των games μεγάλωναν: Η πρόθεσή μου ήταν να κυκλοφορήσω το GZ. Η ανάπτυξη ενός πλήρους game χρειάζεται 4-5 χρόνια. Οι καιροί αλλάζουν ενδιάμεσα. Οπότε σκέφτηκα να το προσφέρουμε σε επεισοδιακή μορφή ότι μία σειρά streaming, όπου ένα επεισόδιο παράγεται και κυκλοφορεί. Το GZ ήταν αρχικά ένα πείραμα.

In fact, it was my big intention to launch GZ. The development of a full game takes for 4-5 yrs. Times change during production. So I thought of offering an episodic format, like a streamed drama, where one episode is produced and distributed. GZ was meant to be an experiment. t.co/EeyJAs2HCR

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) March 20, 2023

Ο Kojima συνέχισε δηλώνοντας ότι οι προσδοκίες των παικτών δεν ήταν αντίστοιχες των προθέσεών του, καθώς νόμιζαν ότι το Ground Zeroes θα είναι ένας πλήρης τίτλος. Σύμφωνα με τον ίδιο ήταν πολύ νωρίς για την επεισοδιακή μορφή