Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

More
18 Mar 2014 13:08 #141990 by Jester

Manos wrote: ...αλλά όπως και να 'χει η διάρκεια όχι απλά δεν θα είναι 2 ώρες όπως μας υποσχέθηκαν κάποιοι developers, αλλά πολύ μικρότερη.

Απ' ότι διαβάζω δεξιά κι αριστερά το main story μπορεί κανείς να το τελειώσει χαλαρά σε 1μησι ώρα. 2 και κάτι μαζί με τα extras. Στο How Long to Beat δεν υπάρχει ακόμα αρκετό input.
Και περισσότερο να διαρκεί (πόσο όμως, 5 ώρες το πολύ κατά τη γνώμη μου) μου μυρίζει λίγο cash grab η κατάσταση. Τίμιος Kojima...Δε λέω τα παιχνίδια του είναι εξαιρετικά αλλά...του αρέσουν και τα λεφτάκια. Να θυμηθώ τις παλιές δηλώσεις του ότι έχει κουραστεί και το επόμενο Metal Gear θα είναι το τελευταίο (πάρτε το όλοι γιατί η σειρά τελειώνει)...και μετά...άλλα 4-5 παιχνίδια έτσι για να έχουμε!
Ξαναλέω βέβαια, αυτό δε μειώνει την αξία των παιχνιδιών του που είναι διαμάντια.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Mar 2014 17:36 #141998 by Παντελής Δασκαλέλος
Τραγική διάρκεια ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και ας μην έχουμε στο απυρόβλητο developers, μόνο και μόνο επειδή στο παρελθόν μας έχουνε χαρίσει αριστουργήματα. Με αυτά τα δεδομένα μιλάμε για DLC και όχι για κυκλοφορία παιχνιδιού. Νομίζω το Ground Zeroes θα έπρεπε να κοστίζει 10 ευρώ, καθώς με δύο ώρες διάρκεια ακόμη και τα 30 ευρώ είναι εξαιρετικά πολλά.

More
18 Mar 2014 22:35 #142009 by Γιώργος Λόλας
Ποιες δυο ώρες; Εδώ το τερμάτισαν σε 18 λεπτά με S Rank (το έχουν τελειώσει και σε 10 λεπτά)! Αυτό το πράγμα δεν είναι καν demo. Είναι καθαρή εκμετάλευση του ονόματος Metal Gear Solid. Όσο όμως υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν τέτοιες αηδίες, τόσο οι εταιρείες θα τις βγάζουν σε κυκλοφορία με ότι τιμή θέλουν.

Είναι πραγματικά μια εντελώς "fuck logic" απόφαση της Konami. Όπως είπες κι εσύ Παντελή, δε πρέπει κάποιες εταιρείες να έχουν το απυρόβλητο επειδή στο παρελθόν μας χάρισαν εξαιρετικά games. Όπως το βλέπω εγώ, σκέφτηκαν "οκ φτιάξτε ένα demo να πουλήσουμε να βγάλουμε κάνα φράγκο για να το ρίξουμε στην ανάπτυξη του Phantom Pain. MGS είναι και 1 λεπτό να κρατάει θα το αγοράσουν".

Δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον λόγο που προχώρησαν σε τιμολόγηση αυτού του demo στα 30 ευρώ... Κάποτε τα demo μας τα δίνανε δωρεάν...

Προσοχή: Το παρακάτω βίντεο περιέχει spoilers

[youtube:1k173iy2]
[/youtube:1k173iy2]

More
18 Mar 2014 22:41 #142010 by Sotiris Greece
Αγορά για κανέναν λόγο μόνο ενοικίαση ή δανεισμός.

More
18 Mar 2014 23:59 #142013 by Κώστας Λάβαρης
18 λεπτά;;;;; 18;;;;; Άμα ξανακούσω κανέναν να λέει για τη διάρκεια του Crysis 3 τον σκότωσα... χαχαχαχαχα Υπάρχουν indie games μεγαλύτερα από αυτό. Σίγουρα δεν αξίζει αγορά. 30 ευρώ είναι πολλά. Με 30 ευρώ παίρνεις 50 παιχνίδια από το humble bundle στη σημερινή εποχή. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
19 Mar 2014 13:51 #142043 by Νίκος Τριανταφύλλης
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - Launch trailer

Η Kojima Productions δημιούργησε το launch trailer του Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, που περιλαμβάνει τόσο cutscenes, όσο και σκηνές μέσα από το παιχνίδι.

Ο πρωταγωνιστής Big Boss συμμετέχει σε ένα μείγμα χορταστικών αποσπασμάτων δράσης που περιλαμβάνουν melee μάχες και πυροβολισμούς με όπλα που ξεκινούν από rifles και φτάνουν μέχρι RPG.

[center:fubz17hk][youtube:fubz17hk]
[/youtube:fubz17hk][/center:fubz17hk]

Το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes κυκλοφορεί από αύριο για PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One.

More
20 Mar 2014 11:08 #142114 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις το ολοκλήρωσα. Τελικά το gameplay time είναι περίπου μισή ώρα στο βασικό story και τέσσερις μικρές αποστολές που τις ονομάζει "Side Ops". Ο χάρτης είναι ένας και μοναδικός σε όλο το παιχνίδι.

Στην έκδοση του PS3 που το δοκίμασα τα γραφικά ωθούν τις δυνατότητες της κονσόλας στα άκρα, με λεπτομερέστατο σχεδιασμό στην εμφάνιση του Big Boss. Υπάρχει μια πλειάδα όπλων, ενώ θα χειριστείτε και οχήματα όπως τανκς, φορτηγά και τζιπάκια. Το gameplay βασίζεται παραδοσιακά στο Stealth και σε περίπτωση που θελήσετε να πάτε Full Action θα πρέπει να φάτε πολύ ώρα ώσπου να εξοντώσετε όλες τις δυνάμεις του εχθρού στην περιοχή.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι το ότι μπορείτε να καλέσετε ελικόπτερο σε συγκεκριμένο σημείο, το οποίο βοηθάει ώστε να συλλέγει εσάς, ομήρους κτλ.

Σε λίγη ώρα ανεβάζω το review.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Mar 2014 12:08 #142116 by PanosRetroshowcase
Ήθελα να ήξερα, ποιοι....fans είχαν την φαεινή ιδέα να ζητήσουν από τον Kojima να βγάλει Prologue ενός παιχνιδιού και κολοκύθια τούμπανα! Ή βγάζεις full game ή όχι! Τι "πρώτη γεύση" και αηδίες? Τόσα χρόνια gamers, έχουμε μάθει αλλιώς! Αρχίσανε μήπως τα....2ωρα teasers οι εταιρείες?? Νέο κόλπο στην βιομηχανία?? Κι αν εγώ πορωθώ με το game και τελικά σπάσει ο "τέτοιος" το ποδάρι του και δεν βγει ποτέ η full version, τι γίνεται? Θα μας κουφάνεις ρε Kojima! Τα εκατομμύρια δολάρια σου έχουν κάψει τον εγκέφαλο μου φαίνεται!

My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem ΙΙ, Amiga 600, Amiga 500 1Mb, Atari 1040 STFM, Sega Megadrive II, Nintendo SNES (Everdrive), Panasonic 3DO FZ-10, Atari Jaguar, Sony Playstation, Sony PSone, Sega Saturn, Nintendo 64, Sega Dreamcast, Sony PSP, Sony PS2, Nintendo Gamecube, XBOX ®, XBOX 360 Elite LT2.0, XBOX 360 1439 RGH2, Sony PS3 Slim 12Gb

More
20 Mar 2014 12:14 #142117 by tony g
welcome to next-gen

More
20 Mar 2014 13:07 #142120 by Jester

PanosRetroshowcase wrote: Ήθελα να ήξερα, ποιοι....fans είχαν την φαεινή ιδέα να ζητήσουν από τον Kojima να βγάλει Prologue ενός παιχνιδιού και κολοκύθια τούμπανα! Ή βγάζεις full game ή όχι! Τι "πρώτη γεύση" και αηδίες? Τόσα χρόνια gamers, έχουμε μάθει αλλιώς! Αρχίσανε μήπως τα....2ωρα teasers οι εταιρείες?? Νέο κόλπο στην βιομηχανία?? Κι αν εγώ πορωθώ με το game και τελικά σπάσει ο "τέτοιος" το ποδάρι του και δεν βγει ποτέ η full version, τι γίνεται? Θα μας κουφάνεις ρε Kojima! Τα εκατομμύρια δολάρια σου έχουν κάψει τον εγκέφαλο μου φαίνεται!

Φίλε Πάνο με πρόλαβες. Τα είπες όλα. Το Phantom Pain θέλω να το παίξω, πιστεύω ότι θα είναι ένας εξαιρετικός τίτλος. Αλλά το Ground Zeroes...δεν ξέρω αν ένα εξαιρετικό δίωρο (στο gaming πάντα :wink: ) αξίζει ένα 30άρι...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis