Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed III

More
01 Mar 2012 22:49 #105384 by Άγγελος Φασούλης

Assassin's Creed III: Το εξώφυλλο

Η επίσημη ανακοίνωση στις 5 Μαρτίου.

Με ένα ενημερωτικό e-mail της, η Ubisoft μας έδωσε τα τρία boxshots του Assassin's Creed III.

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει στη θεματολογία του την Αμερικανική επανάσταση, ενώ η κυκλοφορία του υπολογίζεται στις 30 Οκτωβρίου, για PC, PS3 και Xbox 360. Την ημερομηνία αυτή η Ubisoft φέρεται να την έχει δώσει στους επενδυτές της και όχι επίσημα στους δημοσιογράφους.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γαλλικής εταιρείας μαζί με πιθανές περαιτέρω λεπτομέρειες, θα μας έρθει αυτή την Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 19:00.

Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2012 23:33 #105385 by Παναγιώτης Σεντουκάς
ηλπιζα οτι ο desmond θα αντρεψει λιγο και θα βγει να κανει μονος του τον assassin αυτη τη φορα.τι να πεις...

More
01 Mar 2012 23:53 #105386 by Βασίλης Βασιλός
Πολυ Kick-Ass ο τυπος.Πισω του σκοτωνονται με τουφεκια και αυτος σαν κυριος κανει το assassinate του :P Πως λετε να ειναι η προσωπικοτητα του πρωταγωνιστη?Λογικα κατι διαφορετικο απο τους προηγουμενους.Ο Altair ηταν πιστος στους νομους και θελησε να αφοσιωσει την ζωη του στην γνωση,ο Ezio ξεκινησε αλαζονας και "φασαριοζος" και εχασε ολη του την ζωη στον πολεμο,καταφερε ωστοσο να ζησει λιγο σαν κανονικος ανθρωπος που ηθελε παντα.Τωρα τι?Ισως δουμε καποιον που ζει απλα για να σκοτωνει,εναν Assassin αλλα Kratos! :-k

More
04 Mar 2012 13:10 #105487 by eliminator
Replied by eliminator on topic Assassin's Creed III
Assassins Creed 3: Πρώτες πληροφορίες και εικόνες

Οι ικανότητές σας θα δοκιμαστούν στις πόλεις και στην άγρια φύση της Αμερικής.

Η Ubisoft φαίνεται έτοιμη να αλλάξει αρκετά πράγματα στο Assassins Creed ΙΙΙ. Τα πρώτα στοιχεία για το παιχνίδι μας δείχνουν ότι ο τρόπος μάχης και κάλυψης θα αλλάξει ριζικά εξαιτίας του περιβάλλοντος και των νέων δυνατοτήτων που θα έχετε.

Διαβάστε όλα τα νέα στοιχεία:
- Ο χρόνος ανάπτυξης του Assassin’s Creed III είναι ο μεγαλύτερος απ' όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Αναπτύσσεται εδώ και τρία χρόνια, παράλληλα με τα Brotherhood και Revelations.
- Η μηχανή γραφικών που χρησιμοποιείται είναι μια νέα έκδοση της Anvil.
- Η ιστορία του Assassins Creed ΙΙΙ επικεντρώνεται στην ζωή του πρωταγωνιστή.
- Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ονομάζεται Connor αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Ratohnhaké:ton. Πρόκειται για ένα παιδί ενός Βρετανού στρατιώτη και μιας ιθαγενούς γυναίκας. Στην αναζήτησή του για δικαιοσύνη θα μπει στους Assassins και θα γίνει δολοφόνος.
- Ο Connor θα πολεμήσει με την πλευρά των Αμερικάνων έχοντας για συμμάχους τους George Washington, Benjamin Franklin και Charles Lee.
- Ο Desmond θα μπει στο Animus 3.0 και θα βρεθεί σε κάποια «μεγάλα γεγονότα».
- Οι κινηματογραφικές σκηνές θα επεκτείνονται πέρα απο τις μάχες και θα συμβάλουν στην αφήγηση της ιστόριας. Κάποιες σκηνές θα περιέχουν ακόμα και την αυθεντική γλώσσα Mohawk (γλώσσα της ομώνυμης φυλής) για χάρη της αληθοφάνειας.
- Θα υπάρξουν τελείως νέα περιβάλλοντα και ολοκαίνουργοι τρόποι για να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.
- Ο χώρος δράσης σας θα περιλαμβάνει πόλεις όπως η Βοστόνη και η Νέα Υόρκη αλλά και άγρια φύση. Η ύπαιθρος του Assassins Creed III θα είναι μιάμιση φορά μεγαλύτερη από την Ρώμη του Brotherhood.
- Στην ύπαιθρο θα υπάρχουν και άγρια ζώα τα οποία θα μπορείτε να κυνηγήσετε για το δέρμα ή την γούνα τους και να τα πουλήσετε μετά σε κάποια πόλη.
- Θα υπάρχουν εποχές στο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι τον χειμώνα η ύπαιθρος θα είναι καλυμμένη με χιόνια ενώ το καλοκαίρι ο ήλιος θα λάμπει και η βλάστηση θα είναι λιγοστή επηρεάζοντας έτσι το gameplay με διάφορους τρόπους.
- Ο τρόπος μάχης και οι μηχανισμοί stealth έχουν ξανασχεδιαστεί. Πλέον θα μπορείτε να ανεβείτε σε δέντρα και άλλα φυσικά αντικείμενα. Επίσης θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανθρώπινες ασπίδες ή να κρατάτε δύο διαφορετικά όπλα, όπως για παράδειγμα ένα μαχαίρι και ένα tomahawk (ινδιάνικο τσεκούρι).
- Θα υπάρξει μια νέα κάμερα η οποία θα εστιάζει στην καλύτερη δυνατή θέα της μάχης.
- Το Assassins Creed III θα περιλαμβάνει και γρίφους.
- Το Assassin`s Guilt θα επιστρέψει με κάποια διαφορετική μορφή.
- Θα υπάρξει ένα σύστημα γρήγορου ταξιδιού από περιοχή σε περιοχή.
- Οι γνωστές φατρίες Mercenaries, Thieves, Courtesans και Romani δεν θα υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι αλλά θα αντικατασταθούν από άλλες.
- Το αυτόματο lock στους στόχους και το Den Defense δεν θα επανεμφανιστούν.

Παναγιώτης Γώγος

More
04 Mar 2012 16:38 #105491 by Γιάννης Σφηνιάς
Ωραία όλα αυτά, ευπρόσδεκτες όλες οι αλλαγές στο gameplay, αλλά ήθελα να δω τον επόμενο τίτλο σε καμία Ιαπωνία η σε καμία Βικτωριανή Αγγλία. Πόσο θα τα έσπαγε ένας ninja/samurai assassin;

More
04 Mar 2012 19:01 #105497 by Νικολής Ασημάκης
Μια ερώτηση που θέλω να κάνω καιρό. Ωραία όλα αυτά να λέει ο καθένας για το τι setting θέλει στα assassin's creed, αλλά με αυτά που έχω δει (μέχρι το 2 που έχω τερματίσει, brotherhood και revelations δεν τα έχω πιάσει ακόμα) έχουμε ένα κυνηγητό για την απόκτηση του piece of eden του altair. Με ένα πρωταγωνιστή στην Αμερική. Από τη μια ακούω για Ιαπωνίες κτλ. Από τη στιγμή που είναι εμφανές ότι δεν έχει τόσο ασιάτικες ρίζες (θα φαινόταν στο μοντέλο του) πως να μπει ένα παιχνίδι με πρόγονό του στη φεουδαρχική Ιαπωνία; Από την άλλη, το πιο διαδεδομένο που έχω δει είναι Αρχαία Ελλάδα/Αρχαία Αίγυπτο. Πραγματικά, όλοι αυτοί που το λένε έχουν στο μυαλό τους ότι από την ιστορία του παιχνιδιού μέχρι στιγμής θέλουμε να φτάσουμε στο "σήμερα"; Τι θα εξυπηρετούσε ένα setting στο 500/1000 π.Χ.; Εκτός και αν όλοι οι φανς που λένε τέτοια θέλουν απλώς ένα spin off του τίτλου, άσχετο με τη βασική ιστορία.

Υ.Γ. Δεν κάνω επίθεση, απλά με αφορμή τα λεγόμενα του future και διάφορα άλλα που έχω διαβάσει σε forums κλπ μου έχει γεννηθεί αυτή η απορία.

More
04 Mar 2012 22:01 #105507 by Γιάννης Σφηνιάς

Nikolis wrote: Μια ερώτηση που θέλω να κάνω καιρό. Ωραία όλα αυτά να λέει ο καθένας για το τι setting θέλει στα assassin's creed, αλλά με αυτά που έχω δει (μέχρι το 2 που έχω τερματίσει, brotherhood και revelations δεν τα έχω πιάσει ακόμα) έχουμε ένα κυνηγητό για την απόκτηση του piece of eden του altair. Με ένα πρωταγωνιστή στην Αμερική. Από τη μια ακούω για Ιαπωνίες κτλ. Από τη στιγμή που είναι εμφανές ότι δεν έχει τόσο ασιάτικες ρίζες (θα φαινόταν στο μοντέλο του) πως να μπει ένα παιχνίδι με πρόγονό του στη φεουδαρχική Ιαπωνία; Από την άλλη, το πιο διαδεδομένο που έχω δει είναι Αρχαία Ελλάδα/Αρχαία Αίγυπτο. Πραγματικά, όλοι αυτοί που το λένε έχουν στο μυαλό τους ότι από την ιστορία του παιχνιδιού μέχρι στιγμής θέλουμε να φτάσουμε στο "σήμερα"; Τι θα εξυπηρετούσε ένα setting στο 500/1000 π.Χ.; Εκτός και αν όλοι οι φανς που λένε τέτοια θέλουν απλώς ένα spin off του τίτλου, άσχετο με τη βασική ιστορία.

Υ.Γ. Δεν κάνω επίθεση, απλά με αφορμή τα λεγόμενα του future και διάφορα άλλα που έχω διαβάσει σε forums κλπ μου έχει γεννηθεί αυτή η απορία.

Μερικές από τις τοποθεσίες που συζητιούνται σε διάφορα forums μπορούν να βασιστούν στο lore του τωρινού παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής έχουμε πεταχτεί από Ιερουσαλήμ και γύρω περιοχές στην Ιταλία ενώ τώρα θα δούμε έναν assassin που ο ένας του γονιός (και απόγονος του Ezio) ήταν Άγγλος. Όπως έχει πει και ένας developer της σειράς "Η ιστορία είναι ο παιδότοπός μας. Μπορούμε να φτιάξουμε 100 ακόμα παιχνίδια." Αναμενόμενο πάντως να καταλήξει κάποια στιγμή στην Αμερική, απλά δεν περίμενα τόσο νωρίς.

Ρίξε ακόμη μια ματιά εδώ πέρα . :D

More
05 Mar 2012 19:35 #105536 by Βασίλης Βασιλός
Οπως υποσχεθηκε η Ubisoft,σημερα κυκλοφορησε το 1ο trailer για το Assassins Creed III,το οποιο μπορειτε να δειτε παρακατω.Περισσοτερα λογικα θα δουμε στην E3,ισως με καποιο demo,οπως εκαναν περυσι με το Revelations.Υπομονη :mrgreen:

[youtube:1ztn31q4]
[/youtube:1ztn31q4]

More
05 Mar 2012 20:15 #105544 by eliminator
Replied by eliminator on topic Assassin's Creed III
Assassin's Creed III: Το τρέιλερ

To πρώτο τρέιλερ του καινούργιου παιχνιδιού της Ubisoft.

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για το Assassin’s Creed III.

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε τον πρωταγωνιστή εν ονόματι Connor να περιφέρεται σε ένα χιονισμένο δάσος σκοτώνοντας Άγγλους στρατιώτες, ενώ στο τέλος στέκεται μπροστά σε μια μάχη μεταξύ των Αμερικανικών και των Αγγλικών δυνάμεων.

Το σενάριο του Assassin's Creed III θα διεξάγεται στη Βόρεια Αμερική του 18ου αιώνα, όταν θα έχουν ήδη περάσει 20 χρόνια αιματηρού πολέμου μεταξύ τις Αμερικανικές αποικίες και τις δυνάμεις του Βρετανικού νότου. Ένας νέος δολοφόνος, o Connor (γεννημένος ως "Ratohnhaké:ton") θα πολεμίσει στην επανάσταση για να πάρει εκδίκηση για το χωριό του που κάηκε κατά την διάρκεια του εμφυλίου. Το παράδοξο είναι ότι γεννήθηκε μισός ιθαγενής και μισός Βρετανός.

[youtube:1hl615wh]
[/youtube:1hl615wh]

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου 2012 για PC, PS3 και Xbox 360. Αργότερα θα ακολουθήσει και η έκδοση για το Wii U. Περισσότερες πληροφορίες για το Assassin's Creed III, μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο του GameWorld.

Γιάννης Σφηνιάς

More
05 Mar 2012 20:39 #105548 by theogfilis
Replied by theogfilis on topic Assassin's Creed III
Ωραία πράγματα. Ποτέ δεν "κόλλησα" με την συγκεκριμένη σειρά, αλλά νομίζω πως ετοιμάζεται κάτι που θα ξεπεράσει τα άλλα. Ίσως να είμαι τόσο αισιόδοξος, επειδή την περίοδο της Αμερικανικής Επανάστασης την έχω "λιώσει" και έχω τρέλα. Fingers crossed.

One more match, I promise..