Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Nikolis wrote: Μια ερώτηση που θέλω να κάνω καιρό. Ωραία όλα αυτά να λέει ο καθένας για το τι setting θέλει στα assassin's creed, αλλά με αυτά που έχω δει (μέχρι το 2 που έχω τερματίσει, brotherhood και revelations δεν τα έχω πιάσει ακόμα) έχουμε ένα κυνηγητό για την απόκτηση του piece of eden του altair. Με ένα πρωταγωνιστή στην Αμερική. Από τη μια ακούω για Ιαπωνίες κτλ. Από τη στιγμή που είναι εμφανές ότι δεν έχει τόσο ασιάτικες ρίζες (θα φαινόταν στο μοντέλο του) πως να μπει ένα παιχνίδι με πρόγονό του στη φεουδαρχική Ιαπωνία; Από την άλλη, το πιο διαδεδομένο που έχω δει είναι Αρχαία Ελλάδα/Αρχαία Αίγυπτο. Πραγματικά, όλοι αυτοί που το λένε έχουν στο μυαλό τους ότι από την ιστορία του παιχνιδιού μέχρι στιγμής θέλουμε να φτάσουμε στο "σήμερα"; Τι θα εξυπηρετούσε ένα setting στο 500/1000 π.Χ.; Εκτός και αν όλοι οι φανς που λένε τέτοια θέλουν απλώς ένα spin off του τίτλου, άσχετο με τη βασική ιστορία.
Υ.Γ. Δεν κάνω επίθεση, απλά με αφορμή τα λεγόμενα του future και διάφορα άλλα που έχω διαβάσει σε forums κλπ μου έχει γεννηθεί αυτή η απορία.