Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed III

More
27 Jan 2014 01:12 #139603 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Assassin's Creed III
Έχω μια ερώτηση για όσους έχουν τελειώσει το Assassin's Creed 3.

Τα pivots προσφέρουν τίποτα αν τα βρεις, πέρα από τα cheats. Έχουν κανένα έξτρα διάλογο ή τίποτα τέτοιο; Πραγματικά δεν έχω καμία όρεξη να κάθομαι να ψάχνω pivots αλλά αν προσφέρουν κάτι στο story ίσως να κάτσω να το κάνω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jan 2014 02:01 #139656 by Αποστόλης Αναστασίου

Vitril wrote: Έχω μια ερώτηση για όσους έχουν τελειώσει το Assassin's Creed 3.

Τα pivots προσφέρουν τίποτα αν τα βρεις, πέρα από τα cheats. Έχουν κανένα έξτρα διάλογο ή τίποτα τέτοιο; Πραγματικά δεν έχω καμία όρεξη να κάθομαι να ψάχνω pivots αλλά αν προσφέρουν κάτι στο story ίσως να κάτσω να το κάνω.

Όχι , απλά κάνεις unlock μόνο τα cheats . Τα Pivots είναι 10 όπως και τα ίδια τα cheats και μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτά μέσω των ρυθμίσεων .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
06 May 2014 17:18 #144258 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Assassin's Creed III
Η Naughty Dog προσέλαβε τον animator του Assassin's Creed 3. Περισσότερες πληροφορίες εδώ .

More
09 Sep 2014 03:17 #149288 by Αλκμήνη Καζάνα
Καινούργια collection ετοιμάζει η Ubisoft poy ua onomazetai Assasin's Creed : American Saga Collection και θα περιέχει το AC 3, AC 4: Black flag και το Liberation!! Για να δουμε ποσες ακομα collection θα βγάλει;;
Attachments:

More
07 Feb 2019 00:23 #222939 by Ελένη Παρούτογλου
Συγκριτικό βίντεο

Η Ubisoft δημοσίευσε σήμερα ένα νέο τρέιλερ για το remaster του Assassin's Creed III, στο οποίο φαίνονται σκηνές από την αρχική έκδοση του παιχνιδιού να συγκρίνονται με τις αντίστοιχες του remaster. Η διαφορά είναι ορατότατη, κυρίως στον φωτισμό και την λεπτομέρεια των μοντέλων. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Επιπλέον, η Ubisoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin's Creed III Remastered, η οποία είναι 29 Μαρτίου 2019 και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.
The following user(s) said Thank You: Κωστας Σουφλακος

More
07 Feb 2019 00:29 #222942 by Astro
Replied by Astro on topic Assassin's Creed III
Ευτυχώς που αγόρασα το seasson pass του odysey, εντάξει το είχα παίξει όταν ειχε βγει αλλά γιατι όχι πάλι;

More
07 Feb 2019 02:44 - 07 Feb 2019 02:45 #222947 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Assassin's Creed III
Δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω το remaster.Από την στιγμή που έχω το Assassin's Creed 3 είμαι καλυμένος.Σίγουρα πάντως υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στα γραφικά και φαίνεται πιο ευχάριστο στο οπτικό κομμάτι για τους graphics fans.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Feb 2019 02:45 by Blood Prince.

More
07 Feb 2019 06:55 #222950 by Κωστας Σουφλακος
Εγω είμαι ενθουσιασμένος για το remastered , και δεν μετανιώνω που πήρα το gold edition του Odyssey . Βέβαια θα το πάρω και καποια στιγμή σε retail για την συλλογή , αλλα οταν πέσει κατα πολυ η τιμή του , μιας και το 3 ειναι το μονο AC που δεν εχω

More
11 Feb 2019 13:47 #223086 by Βασίλης Καψάλης
Φαίνεται πως το remaster είναι προσεγμένο, εκ πρώτης όψεως.

you see but you do not observe...
The following user(s) said Thank You: Κωστας Σουφλακος

More
11 Feb 2019 14:03 - 11 Feb 2019 14:06 #223090 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Assassin's Creed III

The Creed wrote: Εγω είμαι ενθουσιασμένος για το remastered , και δεν μετανιώνω που πήρα το gold edition του Odyssey . Βέβαια θα το πάρω και καποια στιγμή σε retail για την συλλογή , αλλα οταν πέσει κατα πολυ η τιμή του , μιας και το 3 ειναι το μονο AC που δεν εχω

Εγώ το AC 3 το έχω αποκτήσει δωρεάν σε ψηφιακή μορφή όπως και το Black Flag μέσα από προσφορές της Ubisoft και δεν βρίσκω λόγο να αποκτήσω το remastered.Τώρα για την Gold Edition είναι πολύ ακριβή.Η αλήθεια είναι πως πράγματι βρήκα και το AC Origins Deluxe Edition σε ορισμένα καταστήματα αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω ένα κάρο λεφτά.

Τι θέλω να πώ ; Προτιμώ να παίξω AC Origins και Odyssey standard edition παρά ΑC Odyssey Gold Edition.

Επιπλέον από την στιγμή που έχω ΑC 3 ήδη digital δεν βρίσκω λόγο να αγοράσω retail (η digital έκδοση είναι κατάλληλη για να παίζει στο Laptop μου με την Intel HD)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 Feb 2019 14:06 by Blood Prince.