Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360 slim ή PS3 slim;

More
27 Apr 2011 01:16 #92487 by Γιάννης Μπόκας
Βλέπω ότι αρχίσαμε να γράφουμε πάλι ότι να' ναι. Όταν αγοράζετε μια κονσόλα, το κάνετε για τις αποκλειστικότητες; Πόσοι από εσάς που έχετε PS3 έχετε αγοράσει όλες τις αποκλειστικότητες του; Συγνώμη αλλά εγώ διαφωνώ. Ο άνθρωπος ζήτησε μια κονσόλα να παίζει 10 ώρες σερί, και να έχει καλό Online και να παίζει καλά το COD. Και οι δυο μεγάλες κονσόλες είναι αξιόλογες και το PS3 είναι πιο δυνατό σαν μηχάνημα, αλλά μην αρχίσουμε να λέμε πάλι για BluRay, Halo και Killzone.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Apr 2011 01:21 #92488 by Μπάμπης Χαραλάμπους

x_yannis wrote: Βλέπω ότι αρχίσαμε να γράφουμε πάλι ότι να' ναι. Όταν αγοράζετε μια κονσόλα, το κάνετε για τις αποκλειστικότητες; Πόσοι από εσάς που έχετε PS3 έχετε αγοράσει όλες τις αποκλειστικότητες του; Συγνώμη αλλά εγώ διαφωνώ. Ο άνθρωπος ζήτησε μια κονσόλα να παίζει 10 ώρες σερί, και να έχει καλό Online και να παίζει καλά το COD. Και οι δυο μεγάλες κονσόλες είναι αξιόλογες και το PS3 είναι πιο δυνατό σαν μηχάνημα, αλλά μην αρχίσουμε να λέμε πάλι για BluRay, Halo και Killzone.

Και οι δυο κονσόλες λοιπον αντέχουν 10ωρα. Για τα παιχνιδια που θελει να παιζει η καλυτερη επιλογη είαναι pc και για μενα καλυτερη επιλογη ειναι το PS3 γιατι επειτα απο αρκετη ενασχόληση κατεληξα στο οτι το Xbox 360 controler δεν με βολευει καθολου. Πως τα πατατε ρε παιδια τα RB και LB?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Apr 2011 01:33 #92490 by Γιάννης Μπόκας
Βασικά είναι θέμα συνήθειας. Εμένα δεν με βολεύει o αριστερός αναλογικός μοχλός του PS3 controler. Ειδικά σε FPS δεν μπορώ να πάω βήμα, είναι πολύ χαμηλά νομίζω. Στο 360, τα RB και LB είναι μ@λακίες τις MS...

More
09 May 2011 16:53 #93042 by Μάνος Γρυπάρης

x_yannis wrote: Βλέπω ότι αρχίσαμε να γράφουμε πάλι ότι να' ναι. Όταν αγοράζετε μια κονσόλα, το κάνετε για τις αποκλειστικότητες;

Αποκλειστικότητες=Περισσότεροι τίτλοι.
Περισσότεροι τίτλοι=Ένας λόγος παραπάνω να προτιμήσεις αυτή την κονσόλα
Στο PS3 υπάρχουν περισσότεροι ποιοτικοί τίτλοι. Η κουβέντα αυτή έχει γίνει στο forum και στα comments άπειρες φορές. Μην καθόμαστε πάλι να γράφουμε ονόματα.

Όσο για τις αποκλειστικότητες, άμα έβγαινε το Uncharted στο Xbox 360 και το Gears of War στο PS3 (που δεν πρόκειται να γίνουν αυτά) δεν θα χάλαγε κανέναν από το "αντίπαλο στρατόπεδο", εκτός κι αν πρόκειται για fanboys.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)