Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360 slim ή PS3 slim;

More
25 Apr 2011 20:40 #92417 by X_ToY_SoldieR
για σας θα ήθελα να με βοηθήσετε παρα πολλή και σας ευχάριστο παρα πολλή για την βοήθεια

Λοιπόν ας αρχίσουμε.... Έχω ένα PS3 για 4 χρονια...το Fatty version.so τώρα όπου νάνε σε 2-3 μήνες θα χαλάσει.. και σκέφτομαι τι να πάρω μετά? XBOX 360 slim? η το PS3 Slim?

Θέλω να πάρω μια συσκευή η οποια είναι "Αθόρυβη" να αντέχει τουλάχιστον 10 ώρες την ημερα παιχνιδιού :D ( sorry αλλα άμα hse πωρωμένος τι να κάνουμε :D ) θέλω να παίζω online δεν παίζω "singleplayer" πολλή μονο MULTIPLAYER θέλω γρήγορο multiplayer. να παίζει καλά call of duty και να μην έχει error και mala.. σαν το ps3 που τώρα το έχουνε κόψει για 1 βδομάδα... λοιπόν με λίγα λόγια γρήγορο internet,no lag να το διασκεδάζω πολλή, πολλά άτομα online, αθόρυβο και 10 ώρες κάθε μέρα να μην χαλάσει ας πούμε σε 3-4 μήνες να αντέξει για 3-4 χρονια η και παραπάνω τι να πάρω?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Apr 2011 22:17 #92418 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.
Καταρχήν το PS3 είναι πιο αθόρυβο απ' το Xbox 360.
Για το ποια συσκευή αντέχει, σε 10 ώρες παιχνιδιού το πιθανότερο είναι να είσαι οκ, απλά μία στο τόσο τυχαίνει να έχεις crashes (σε φάση μία φορά το μήνα), δεν είναι όμως κάτι το ανησυχητικό, να 'ναι καλά τα checkpoints. Απλά σε όλες τυχαίνει, ίσως λίγο περισσότερο στο PS3.
Για τις ταχύτητες του Multiplayer και τις online υπηρεσίες γενικά, εκεί το Xbox 360 είναι λίγο καλύτερο, βέβαια πάντα υπό την προϋπόθεση ότι πληρώνεις gold συνδρομή.

Τέλος και οι δύο κονσόλες θα αντέξουν πάνω κάτω το ίδιο, απλά το PS3 εκτιμάω ότι λόγω Blu-Ray άνετα την βγάζει 1-2 χρόνια παραπάνω.

Η επιλογή είναι δική σου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Apr 2011 00:07 #92422 by X_ToY_SoldieR
οκ 3ερω αλλα ολο σχεδον το youtube που βλεπω gameplays kai trailer kai montages ολο xbox 360 βλεπω να εχουνε οι πεχτες και οταν οι κατασκευαστες παιζουνε ενα παιχνδι για πρωτη φορα να το διξουνε στον κοσμο παιζουνε xbox 360 ..αυτο κατι θα σημαινει..τελος παντων ευχαριστο ρε μαγκα για την βοηθεια σου ;) θα μπαινω καθημερινα εδω περα και αν ξερω κατι που ρωτισει καποιος θα βοηθησω. Παντως ελεος δεν ηξερα πως ειχε η Ελλαδα ελληνικο forum gia gaming και τοσο καιρο ειμουνα στο αγγλικο και αμερικανο :D ελεος

More
26 Apr 2011 00:37 #92424 by Γιάννης Παναγιωτίδης
καλέ μου φίλε, πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα χαλάσει η κονσόλα σου?

όσο αφορά την ερώτησή σου, συμφωνώ σε όλα αυτά που λέει ο Μάνος απλά θέλω να επισημάνω πως θα ήταν καλύτερα να έπαιζες σε υπολογιστή το στυλ παιχνιδιών που λες :-k

More
26 Apr 2011 01:09 #92427 by Γιάννης Μπόκας
Όσο αναφορά το θέμα του θορύβου, το Xbox 360 Slim είναι αθόρυβο (το fat έκανε σαν πλυντήριο). Το online δεν το συζητώ καν, xbox live δαγκωτό (με 40 ευρώ το χρόνο όμως). The choice is yours!

More
26 Apr 2011 10:01 #92437 by Βασίλης Δρέττας
εγω θα σου προτεινα xbox μιας και xbox live ειναι καλυτερο απο το psn με την προυποθεση ομως οτι θα δινεις 40 € το χρονο.

More
26 Apr 2011 10:54 #92438 by Νίκος Καραχάλιος
Φυσικα και το ps3 τωρα πια ειναι πολυ καλυτερο...Εχει τοσα φοβερα exclusive games που κανει το xbox να εχει εξαφανιστει τωρα πια...Ειναι οντως λιγο καλυτερο το xbox live αλλα πληρωνεις 40 ευρω τον χρονο ενω στο ps3 δεν πληρωνεις τιποτα και εγω τοσα χρονια που το εχω δεν εχω προβληματα ουτε στο online ουτε σε hardware επιπεδο(crashes κλπ)..Και επεισης εχει και blu-ray...Ε πιστευω για εμενα η καλυτερη επιλογη θα ηταν ps3..

More
26 Apr 2011 21:36 #92476 by Tolis Skevakis
Το Playstation 3 έχει περισσότερα αποκλειστικά games.Δηλαδή αν έπαιρνα σήμερα Xbox 360 τι θα είχα να περιμένω?Το Gears of War 3 και το Forza 4.Μετά?

Για τον θόρυβο μη σε απασχολεί εκτός κι αν κατεβάζεις 10 demos κλεινεις την τηλεόραση και πέφτεις για ύπνο.

Α κατι ακόμα.Δες πρώτα αν θα σηκωθεί ποτέ το Playstation Network κι αν δεν θα ξαναπέσει.Εξάλλου για να ανοίξεις topic στο Xbox 360 forum μάλλον κατά εκεί το πας. :cool:

More
27 Apr 2011 00:24 #92483 by X_ToY_SoldieR

x_yannis wrote: Όσο αναφορά το θέμα του θορύβου, το Xbox 360 Slim είναι αθόρυβο (το fat έκανε σαν πλυντήριο). Το online δεν το συζητώ καν, xbox live δαγκωτό (με 40 ευρώ το χρόνο όμως). The choice is yours!

Ενταξει θα σκασω απο τα γελια... 40 ευρω το χρονο ειναι ΠΑΡΑ πολλη λιγα, βεβαιως για το καθε ατομο ειναι λιγα αλλα για την Microsoft που πανω απο 100.000.000 ατομα θα δινουν 40 ευρω και αυτα τα 40 ευρω καντα + 100.000.000 :D Και πως το ps3 fat κανει σαν πλυντηριο σε αυτο συμφωνω 100 % εμενα ειναι ετοιμο να πεθανει μετα απο 4 χρονια αλλα ενταξει βλεπω αντεξε αρκετο καιρο. Παντως,ευχαριστο για τις αποψεις σας. ;)

More
27 Apr 2011 00:47 #92484 by Μπάμπης Χαραλάμπους

X_ToY_SoldieR wrote: Και πως το ps3 fat κανει σαν πλυντηριο σε αυτο συμφωνω 100 % εμενα ειναι ετοιμο να πεθανει μετα απο 4 χρονια αλλα ενταξει βλεπω αντεξε αρκετο καιρο.

Που την ακουσες την φασαρια; Μ κλειστο τον ήχο παιζεις ; :bduh:

IloveGames wrote: όσο αφορά την ερώτησή σου, συμφωνώ σε όλα αυτά που λέει ο Μάνος απλά θέλω να επισημάνω πως θα ήταν καλύτερα να έπαιζες σε υπολογιστή το στυλ παιχνιδιών που λες :-k

+1

X_ToY_SoldieR wrote: οκ 3ερω αλλα ολο σχεδον το youtube που βλεπω gameplays kai trailer kai montages ολο xbox 360 βλεπω να εχουνε οι πεχτες και οταν οι κατασκευαστες παιζουνε ενα παιχνδι για πρωτη φορα να το διξουνε στον κοσμο παιζουνε xbox 360 ..αυτο κατι θα σημαινει..τελος παντων ευχαριστο ρε μαγκα για την βοηθεια σου ;) θα μπαινω καθημερινα εδω περα και αν ξερω κατι που ρωτισει καποιος θα βοηθησω. Παντως ελεος δεν ηξερα πως ειχε η Ελλαδα ελληνικο forum gia gaming και τοσο καιρο ειμουνα στο αγγλικο και αμερικανο :D ελεος

Αυτό γινεται γιατι η Microsoft έχει κλεισει συμφωνίες με τις εκδότριες εταιρίες, δεν υπάρχει κάποιος αλλος λόγος. Εξάλλου όλοι ξερουν πως το PS3 ειναι πιο δυνατό σε θεμα hardware απο ενα Xbox360.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.