Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ξέρετε τυφλό σύστημα?

Poll: Ξέρετε να γράφετε με τυφλό σύστημα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Είμαι "αστέρι" σε αυτό.
3 15%
Αρκετά καλά.
10 50%
Όχι πολύ καλά.
3 15%
Δεν ξέρω καθόλου.
4 20%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
01 Oct 2010 18:15 #80121 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ έχω ένα προγραμματάκι το Mavis Beacon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2010 18:57 #80123 by Ιβάν
Δεν παιζει ρολο και το πως θα βαλεις τα δακτυλα?

ΥΓ. Προσπάθησα να το κάνω με όλα τα δάκτυλα. :mrgreen:

More
01 Oct 2010 20:15 #80129 by Άγγελος Φασούλης
Ναι παίζει ρόλο τα τέσσερα δάχτυλα του δεξιού χεριού πρέπει να είναι στα κουμπιά (ASDF) και τα άλλα τέσσερα στα κουμπιά (JKL;)

More
01 Oct 2010 21:24 #80139 by Ιβάν

draginfable wrote: Ναι παίζει ρόλο τα τέσσερα δάχτυλα του δεξιού χεριού πρέπει να είναι στα κουμπιά (ASDF) και τα άλλα τέσσερα στα κουμπιά (JKL;)

Μωρέ αυτό το ξέρω. Εννοώ μετά το κάθε δάκτυλο τι κίνησει θα κάνει και τέτοια. Παίζει κανένα πρόγραμμα για να μάθω? Εκτός από αυτό που είπε ο draginfable.

More
01 Oct 2010 21:32 #80141 by rafor
Καταρχας δεν χρειαζεσαι ουτε προγραμμα ουτε τιποτα.Για αρχη απλα βαλε τα δαχτυλα οπου σε βολεουν και οχι σε συγκεκριμενα δαχτυλα.Προσπαθησε να γραφεις λεξεις με συνδυασμους γραμματων , ετσι ωστε να αρχιζεις να συνηθιζεις ολες τις σειρες και τα μερη που βρισκονται τα γραμματα.Μετα τα πραγματα ειναι πιο απλα...Προσπαθεις να γραψεις χωρις να κοιτας καθολου που ειναι τα πληκτρα.Εαν σε καποιο κολλησεις , απλα κοιτας και ξαναπροσπαθεις.Οσο για τα λαθη , εαν βιαζομαι πολλες φορες κανω και 2 φορες συνεχομενες το ιδιο λαθος, οποτε μην σε ανησυχει.Το αλλο που μπορει να σε δυσκολεψει αρχικα, ειναι το να θες να γραψεις αγγλικα , οπου οι συνδιασμοι οι τελειως αντιθετοι με αυτους στα ελληνικα.

More
02 Oct 2010 01:02 #80165 by Aνέστης Αδαμίδης
Alcatraz φίλε μου, μία είναι η λύση: ανοίγεις ένα office word και αρχίζεις να γράφεις ότι σου κατέβει. Έτσι κάνεις γυμναστική και στα δάχτυλα(αν και δεν έχουν μυες) και μαθαίνεις από τα λάθη σου. Απλά άρχιζε να γράφεις ό,τι θέλεις και κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβεις θα έχεις μάθει να χειρίζεσαι ένα πληκτρολόγιο καλύτερα απ' ότι τώρα.

Για να αναφερθώ λίγο και στο είδος του πληκτρολογίου που είπε ένας φίλος πιο πάνω, ένας ξάδερφός μου έχει στο PC του "σπασμένο" πληκτρολόγιο. Δηλαδή, έχει τους μισούς χαρακτήρες στη μία μεριά που θα χειρίζεσαι με το αριστερό και τους υπόλοιπους στην δεξιά. Ήταν πολύ γαμάτο το πληκτρολόγιο, αν και με δυσκόλεψε ιδιαίτερα στο να γράφω γρήγορα, διότι πολλούς από τους χαρακτήρες που έπρεπε να χρησιμοποιώ το δεξί, είχα συνηθίσει να τους πατάω με το αριστερό.

More
02 Oct 2010 01:29 #80169 by Νικολής Ασημάκης
Όταν κάνεις ποστ στο φόρουμ (που κάνεις αρκετά και τώρα τελευταία και μεγάλα) προσπάθησε να γράφεις χωρίς να κοιτάς το πληκτρολόγιο. Έτσι κι αλλιώς βλέπεις τι γράφει στην οθόνη οπότε τσεκάρεις πόσο άκυρα σου βγαίνουν. Επιπλέον παλιά λόγω μσν, τα greeklish τα είχα πολύ εύκολα στο τυφλό, σε αντίθεση με τα ελληνικά. Πάλι καλά που τα λογοτεχνικά κείμενα μου, τα γράφω στο word οπότε έμαθα και τους ελληνικούς χαρακτήρες του πληκτρολογίου.

More
02 Oct 2010 09:21 #80178 by Ιβάν
Reaper αυτό το σπαστό πληκτρολογιο το ψάχνω και εγώ. Και σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα το παλέψω. :lam: Εκτός και αν νευριάσω και τον σπάσω τον υπολογιστή. :break pc: Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι όταν προσπαθώ να γράψω με όλα τα δάκτυλα εχνάω τους τόνους.

Nikoli τώρα πολές φορ'ες γράφω και από κινητό.

Κάτι άσχετο, υπάρχει πληκτρολόγιο για κινητά?

More
02 Oct 2010 11:29 #80188 by Lalo007
Εγω παντως επαιζα για ενα διαστημα khan wars και ikariam και απο εκει εμαθα.Επιπλεον μιλουσα ολη μερα στο μσν,facebook,Skype,μονο και μονο για εξασκηση.

More
02 Oct 2010 12:52 #80195 by rafor
Εγω απο greeklish ξεκινησα και επειτα ελληνικους χαρακτηρες.Οσο για τους τονους , δεν τους βαζω γιατι βαριεμαι!