Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ξέρετε τυφλό σύστημα?

Poll: Ξέρετε να γράφετε με τυφλό σύστημα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Είμαι "αστέρι" σε αυτό.
3 15%
Αρκετά καλά.
10 50%
Όχι πολύ καλά.
3 15%
Δεν ξέρω καθόλου.
4 20%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
01 Oct 2010 15:57 #80102 by Ιβάν
Αυτό το topic είναι για να δούμε πόσοι ξέρουν τυφλό σύστημα. Εδώ μπορούμε να κάνουμε ερωτήσεις για το πως μάθανε και ολα αυτα που αφορούν το τυφλό σύστημα.

Εγώ προσωπικα ΔΕΝ ξέρω τυφλό σύστημα. Γράφω μόνο με 2 δάχτυλα. Γράφω όμως αρκετά γρήγορα με αυτα. Δεν ξέρω αλλά θέλω να μάθω τυφλό σύστημα για αυτό και ανοιξα το topic αυτό.

Τώρα σειρά σας. Είμαι όλος αυτιά. :cool:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2010 15:59 #80103 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ γράφω αρκετά καλά με τυφλό σύστημα, αλλά όχι το "αυθεντικό". Έχω φτιάξει ένα δικό μου τυφλό σύστημα εδώ και χρόνια και είναι κυρίως θέμα εμπειρίας μέσω συχνής επανάληψης.

More
01 Oct 2010 16:03 #80105 by rafor
Το τυφλο σε βοηθα πολυ οταν θες για παραδειγμα να γραψεις ενα κειμενο και δεν εχεις πολυ χρονο.Βεβαια εαν θες να μαθεις ,πρεπει να περνας αρκετη ωρα στον υπολογιστη και μετα απο τουλαχιστον 1 μηνα θα εισαι πληρως εξεικιομενος με το πληκτρολογιο σου.Εγω εχω 2 υπολογιστες και χρειαστηκε ξεχωριστο διαστημα για να μαθω πολυ καλα και στους 2.Τωρα χρειαζομαι το πολυ 5 μερες για να μαθω ενα πληκτρολογιο.Εαν τωρα πας να γραψεις σε καποιο αλλο πληκτρολογιο, θα δεις οτι κανεις συνεχως λαθη.Το καλυτερο πραγμα ειναι στην αρχη να προσπαθησεις να γραφεις γρηγορα με ολα τα δακτυλα και να κοιτας μονο το πληκτρολογιο.

More
01 Oct 2010 16:43 - 01 Oct 2010 16:58 #80107 by Lalo007
Είμαι "αστέρι" σε αυτό!!!Εχω και εγω οπως και ο Νικολης το δικο του τυφλο συστημα.Εμαθα απο σιγα σιγα με την εμπειρια....Το θεμα ειναι πως αν σκεφτω που ειναι τα πληκτρα μετα το χανω τελειως. ](*,)

Εδιοτιοναλε:Sorry που δεν βγαζουν νοημα αυτα που εγραψα αλλα βαριεμαι τωρα να τα διορθωσω..... :mrgreen:
Last edit: 01 Oct 2010 16:58 by Lalo007.

More
01 Oct 2010 16:56 #80109 by Aνέστης Αδαμίδης
Ξέρω αρκετά καλά να γράφω, αλλά εγώ κάνω μια άλλη πατέντα. Έχω μάθει στο περίπου που βρίσκονται τα πλήκτρα από την αριστερή μεριά του πληκτρολογίου και όταν γράφω, κοιτάζω τα πλήκτρα που δεν τα έχω μάθει τόσο καλά. Αλλά μερικές φορές γράφω και χωρίς να κοιτάζω καν. Σχεδόν όλα τα δάχτυλα, και αρκετά γρήγορα. Αλλά λάθη πάντα γίνονται. :wink:

More
01 Oct 2010 17:17 #80113 by Ιβάν
Εμένα δεν με νοιάζει αν θα κοιτάω την οθόνη. Εγώ θέλω να μάθω να χρησιμοποιώ ολα μου τα δάχτυλα για να γράφω γρήγορα. Και ας κοιτάω το πληκτρολόγιο. Ξέρει κάνεις κανέναν τρόπο?

More
01 Oct 2010 17:28 #80115 by Frank
βαλε ολα τα δαχτυλα και ξεκινα να γραφεις, δεν υπαρχει τροπος απλα το προσπαθεις πολλες φορες μεχρι να συνηθισεις ...

οσο για το τυφλο κ εγω "Αρκετά καλά" ψηφισα, παντα τυφλο χρησιμοποιω, οπως ειπε και ο reaper καμια φορα παιζει κανα λαθακι αν δεν ειμαι συγκεντρωμενος ειδικα, παντα με ολα τα δαχτυλα και αρκετα γρηγορα. Συνηθεια ειναι ...

το πληκτρολογιο και το ποντικι ειναι το οπλο και το μαχαιρι του στρατιωτη στον πολεμο, εχεις και δυο, τα χειριζεσαι συνεχεια, και αν ξερεις να χρησιμοποιεις σωστα το οπλο (πληκτρολογιο), το μαχαιρι (ποντικι) σου χρειαζεται ελαχιστα (αναλογα με την περιπτωση παντα) :mrgreen:

More
01 Oct 2010 17:32 #80116 by Νικολής Ασημάκης
Lalo007":o16pee17]Το θεμα ειναι πως αν σκεφτω που ειναι τα πληκτρα μετα το χανω τελειως. ](*,) [/quote]

Tο ίδιο παθαίνω και εγώ. Μπορεί να έχω πάρει φόρα και να γράφω γρήγορα και για ώρα αλλά αν για κάποιο λόγω κάτσω να σκεφτώ αν πάω να πατήσω το σωστό πλήκτρο χάνω τη μπάλα. Ακόμα και λάθος πλήκτρο να πατήσω, πατάω γρήγορα backspace, το σβήνω και συνεχίζω.

More
01 Oct 2010 17:34 #80117 by thanasis
Πιστευω πως ολοι που ασχολουνται αρκετες ωρες με το pc και να μην ηξεραν,εμαθαν...Οχι τελεια αλλα αρκετα καλα....Εγω γραφω και μετα 2 χερια και γρηγορα σχετικα...

More
01 Oct 2010 18:06 #80119 by Aνέστης Αδαμίδης

8@no$ wrote: Εγω γραφω και μετα 2 χερια και γρηγορα σχετικα...

E, αν γράφαμε μόνο με το ένα θα ξεκινούσαμε σήμερα και θα τελειώναμε μεθαύριο. Ρεζίλι των σκυλιών θα γίνουμε!

EDIT:
@Nikolis: Το πλήκτρο που μαθαίνω πάντοτε πρώτο σε ένα πληκτρολόγια είναι το backspace! :mrgreen: