Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

Poll: Fifa 11 ή Pro Evolution Soccer 2011? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Fifa 11
15 68.2%
Pro Evolution Soccer 2011
7 31.8%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
13 Oct 2010 16:54 #81495 by rafor
Κοιτα, ενα μειονεκτημα του Pro ειναι οτι δεν εχει παρει τα δικαιωματα απο ολους τους συλλογους και πολλοι συλλογοι και παικτες δεν εχουν το αντιστιχο εμβλημα και αντιστιχα σωστο ονομα.Αυτο το μειονεκτημα του Pro ειναι το πλεονεκτημα το Fifa!Το καλο με το φετινο Pro ειναι οτι ειχε και τον ελληνικο σχολιασμο(απο καποιους δεν θεωρηθηκε πολλη καλη προσπαθεια , αλλα και παλι μετρα σαν πλεονεκτημα του Pro).Tελος το online mode του Fifa, ειναι πιο ενδιαφερον ,γιατι υπαρχει και το 11 εναντιον 11 αληθινων παικτων, που ο καθε gamer εχει τους δικους του τροπους αναπτυξης αλλα και σκεψης στο παιχνιδι και μπορει να κανει καποια αντιδραση, που ισως ο παικτης του υπολογιστη ισως να μην εκανε.Επισης το Fifa εχει και το become a goalkeeper ,οπου κατι τετοιο δεν εχει γινει ποτε στο Prο και με αυτον τον τροπο μπορεις να δεις και το παιχνιδι απο την πλευρα του τερματοφυλακα και να δοκιμασεις ενα τελειως καινουργιο τροπο παιχνιδιου!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Oct 2010 17:55 #81497 by takisant
Στο θέμα της μετάδοσης νομίζω ότι δεν μπορούσε να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα.Θυμάμαι και το fifa πριν αρκετά χρόνια που ειχε βάλει ελληνική περιγραφή και το αποτέλεσμα είχε και αυτό κάποια "κουλά" σημεία.

More
17 Oct 2010 11:07 #81846 by Θωμάς Ανδριανός
Απο το pro 4 παιζω pro :icon bow:
Αρα θα pro 4ever :P

More
17 Oct 2010 11:51 #81851 by Ιβάν
Για μένα το Fifa είναι ανώτερο. Ο Ελληνικός λαός είναι τόσο πολύ "κολλημένος" με το Pro που αρνείται να αποδεχθεί-παραδεχτεί την αλήθεια. Το πρώτο μου ποδόσφαιρο σε pc ήταν το fifa και μου άρεσε πολύ. Μετά είχα παίξει και το pro που για μένα ήταν εξίσου καλό.

More
17 Oct 2010 11:51 #81852 by Vagelis
και τα 2 στην προσπαθεια τους να βελτιωθουν και να πουλησούν κατάντησαν εκνευριστηκά.

More
17 Oct 2010 12:09 #81854 by Ιβάν

Lordriddick wrote: και τα 2 στην προσπαθεια τους να βελτιωθουν και να πουλησούν κατάντησαν εκνευριστηκά.

Συμφωνώ +1. Εγώ μπορώ να πάρω και τα 2 και να τα λιώσω. Δεν είμαι του pro ή του fifa, είμαι υπέρ και των 2! Αντί αυτές οι 2 εταιρίες να συνεργαστούν και να μας δώσουν το κάτι άλλο, αυτοί τον χαλβά τους.

More
19 Oct 2010 14:10 #82158 by Μάνος Γρυπάρης
Ψηφίστε και στο γκάλοπ του forum

Υπάρχει στην κεντρική σελίδα ήδη γκάλοπ με 1.100 ψήφους, 58% PES 2011, 29% Fifa 11 και 10% Και τα δύο. Απλά επειδή μου το ζητάτε το πρόσθεσα και στο topic.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Oct 2010 20:41 #82633 by rafor
Θεμα συνεργασιας, δεν νομιζω να τειθεται.Απλα η EA SPORTS(που εχει το Fifa), ητανε πισω σε σχεση με το Pro(σε προτιμηση εννοω).Ετσι καθε χρονο εκανε βελτιωσεις , ενω το pro δεν εχει πολλα καινουργια απο αυτα που ειχε.Οι εκνευριστηκες και λιγες leagues ,τα λαθος ονοματα και τα λεφτα που δεν εδινα για να παρουν δικαιωματα και να δωσουν πια σε εμας τους gamers ενα ακρως ολοκληρωμενο παιχνιδι.Επισης τα λαθος εμβληματα ηταν κατι που σε μπερδευαν.Σε αντιθεση το Fifa εχει παρα πολλες leagues(δυστυχως οχι ελληνικη), απο χωρες οπως Ρωσια ,Τσεχια(που δεν ειναι τοσο φημισμενες για το ποδοσφαιρο τους).Επισης απο το fifa 2005 ,πιστευω οτι τα γραφικα ηταν ακρως καλυτερα απο αυτα του Pro.Εγω προσωπικα ψηφισα Fifa!

More
14 Nov 2010 19:56 #84150 by Θωμάς Ανδριανός

More
24 Nov 2010 13:06 #84795 by Τάκης Σπύρου
Αν και το FIFA μοιάζει πιο άρτιο στο θέμα gameplay,το Pro καταφέρνει να σε πορώνει περισσότερο