Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

Poll: Fifa 11 ή Pro Evolution Soccer 2011? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Fifa 11
15 68.2%
Pro Evolution Soccer 2011
7 31.8%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
03 Oct 2010 16:26 #80344 by thanasis
Να σας το πω αλιως.Γιατι μας λετε καμενους με το προ και λετε οτι ειναι μουφα....Οπως και να γινει το προ,οτι και να γινει εμεις αυτο θα πεζουμε... :mrgreen: και να το γυρισουμε σε μπασκετ αντι γαι ποδοσφαιρο(λεμε τωρα)εμεις παλυ θα πινουμε μπαφους και θα παιζουμε προ :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2010 19:24 #80368 by Manowar
Εγώ μεγάλωσα με το pro. Παίζω από μικρό παιδί. Οπότε η επιλογή μου είναι μόνο μια. PRO.

More
03 Oct 2010 19:55 #80372 by Sotaneg
Πηρα και τα δυο γιατι ειμαι καμενος... :D

Με παρεα το pro ειναι ιδανικο, τωρα και με την Ελληνικη μεταδοση τα σπαει (και ας μας τα σπαει μερικες φορες ο Θαναηλακης...), τωρα το Fifa ειναι για online παιχνιδι και γενικα για ν το λιωνεις μονος σου...

Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι μπερδευουν την Αγαπη με την Φιλια...
Αγαπη ειναι να προσπαθεις να γινεσαι καλυτερος για τον αλλον, ενω Φιλια να μην προσπαθεις να κανεις τον αλλο καλυτερο για σενα...

Αγαπαμε Alex Petraka και χαιρομαστε που γυρισε εστω και με web radio εκπομπη...

konservoradio.blogspot.com/

More
06 Oct 2010 07:45 #80668 by Chris Raounas
Εμένα μου άρεσε περισσότερο το fifa, αλλά πείνω μπάφους και παίζω προ!!!

More
06 Oct 2010 10:30 #80671 by Marv B
Εχουμε 2 πολυ καλα ποδοσφαιρακια φετος, αλλα το fifa στις κονσολες ειναι πιο ολοκληρομενο παιχνιδι.

More
08 Oct 2010 14:51 #80884 by Αλέξανδρος Στεφάνου
Θέλει και ερώτημα;Από φέτος ξανά FIFA 11 και άν βγεί patch μας βλέπω να μην περνάμε πανελλαδικές

More
13 Oct 2010 15:05 #81482 by Μάνος Γρυπάρης
Η ψηφοφορία κεντρικής σελίδας μετά από 1005 ψήφους έχει ως εξής:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Oct 2010 15:13 #81485 by rafor
Κατι λεει σιγουρα η διαφορα 30% .Βεβαια πολλοι ισως να μην μπηκαν στον κοπο καν να δοκιμασουν το Fifa 2011...

More
13 Oct 2010 16:44 #81493 by thanasis
Και γω οπως τα δοκιμασα το fifa φαινετε πιο εξελιγμενο απο το pro αλλα ε και? :mrgreen: Βασικα για να καταλαβετε το prο ειναι τοσο τρις μεγιστο που δεν το αλλαζουμε.Δεν γινεται!Και ουτε προκειται να γινει...Εγω για παραδειγμα δεν συγκρινω το προ με το φιφα.Συγκρινω το παλιο προ με το καινουριο που βγενει καθε χρονο.Οποτε αφου το προ φετος ειναι παρα πολυ καλυτερο απο περσυ.... \:D/

More
13 Oct 2010 16:53 #81494 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης

8@no$ wrote: Και γω οπως τα δοκιμασα το fifa φαινετε πιο εξελιγμενο απο το pro αλλα ε και? :mrgreen: Βασικα για να καταλαβετε το prο ειναι τοσο τρις μεγιστο που δεν το αλλαζουμε.Δεν γινεται!Και ουτε προκειται να γινει...Εγω για παραδειγμα δεν συγκρινω το προ με το φιφα.Συγκρινω το παλιο προ με το καινουριο που βγενει καθε χρονο.Οποτε αφου το προ φετος ειναι παρα πολυ καλυτερο απο περσυ.... \:D/

Πραγματικα το ξερεις οτι δεν εχει λογικη αυτο που λες ετσι?
Δηλαδη δοκιμαζω κατι καινουριο ναι μεν μου αρεσει αλλα οκ επειδη ετσι εχω συνιθησει παιζω το λιγοτερο καλο...
Και μιας και το θετεις ετσι γιατι επαιξεις προ 2008 και 2009 αφου το 6 ηταν πολυ καλυτερο? 8O