Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

MMORPG vs FPS

Poll: MMORPG ή FPS? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

MMORPG
2 20%
FPS
8 80%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
06 Jun 2010 04:16 #73310 by MariaZ
MMORPG vs FPS was created by MariaZ
Υπάρχει μια κοντρίτσα εκεί έξω, για το ποιοι είναι οι πιο σκληροπυρηνικοί gamers. Ή αλλιώς, πιο genre είναι το καλύτερο: ΜΜΟRPG ή FPS;

Τα RPG είναι τα δικά μου αγαπημένα. Το μεγάλο τους μειονέκτημα όμως είναι ότι χρειάζεσαι τόσο χρόνο και τόση προσπάθεια που καμιά φορά είναι πολύ πιο διασκεδαστικό απλά να πυροβολήσεις κάτι!

Εσείς τι λέτε; Αίμα μέχρι θανάτου ή να πιούμε όλο το Βόσπορο σε mana pots;

[center:1lljhl8d]Hadouken!
Shoryuken!
Sonic Boom!
[/center:1lljhl8d]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2010 05:19 #73311 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic MMORPG vs FPS
Δεν ξερω γιατι, αλλα ποτε δεν μου αρεσαν τα fps. Ωστοσο, παιζω μερικα multiplayer γιατι ειναι διασκεδαστικο. Μεταξυ των δυο' θα προτιμησω τα mmorpg, γιατι ....

Αν σκεφτειτε καλα, ο ανθρωπος 'απληστος (και οχι απλυτος) απο την φυση του* προσπαθει να υποδυθει αλλους (συν)ανθρωπους (του), [διοτι ως γνωστον, αλλοι ειναι ανωτεροι και αλλοι υποδεεστεροι] και αποτυχαινει επειδη υπαρχουν ορια σε αυτα που μπορει να καταφερει καποιος, οποτε στρεφεται ..... στα GAMES (lawl) και ειδικοτερα στα mmorpg γιατι εκει υποδυεται εναν φανταστικο χαρακτηρα, εναν χαρακτηρα ικανο να καταφερει οτιδηποτε, εντος της εμβελειεας του παιχνιδιου βεβαια ..... Hmmm αυτο ΜΠΟΡΕΙ και να ισχυει, just sain' ...

διασκεδαζω περισσοτερο xD.

(βασικα τωρα που εβαλα το "φυση", ταιριαζει και το 2ο lol)

More
06 Jun 2010 07:02 #73312 by MariaZ
Replied by MariaZ on topic MMORPG vs FPS

predictor wrote: Αν σκεφτειτε καλα, ο ανθρωπος 'απληστος (και οχι απλυτος) απο την φυση του* προσπαθει να υποδυθει αλλους (συν)ανθρωπους (του), [διοτι ως γνωστον, αλλοι ειναι ανωτεροι και αλλοι υποδεεστεροι] και αποτυχαινει επειδη υπαρχουν ορια σε αυτα που μπορει να καταφερει καποιος, οποτε στρεφεται ..... στα GAMES (lawl) και ειδικοτερα στα mmorpg γιατι εκει υποδυεται εναν φανταστικο χαρακτηρα, εναν χαρακτηρα ικανο να καταφερει οτιδηποτε, εντος της εμβελειεας του παιχνιδιου βεβαια ..... Hmmm αυτο ΜΠΟΡΕΙ και να ισχυει, just sain' ...

διασκεδαζω περισσοτερο xD.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του online χαρακτήρα που υποδύεσαι (ή είσαι, μεγάλο θέμα η επιλογή ρήματος) είναι ότι μόλις σου τη σπάσει τραβάς ένα delete και αρχίζεις μια νέα ζωή, με νέες δυνατότητες, νέους φίλους, νέα ταλέντα, αλλά ...έχεις μάθει και από τα προηγούμενα λάθη.

(Βασικά αυτό το θεματάκι το είχα μάθημα στο πανεπιστήμιο οπότε λέω να μην επεκταθώ πρωί - πρωί. Φεύγω και από το θέμα και δεν κάνει. Πάντως αν σ' ενδιαφέρει, έχω κανά δυο λινκ καβάτζα)

Shoryuken!
Sonic Boom!

More
06 Jun 2010 10:03 #73315 by Γιώργος Δημόπουλος
προτιμω τα fps τα μμο τα βαριεμαι απιστευτα κ μαλιστα τα καλυτερα απο αυτα εχουν συνδρομη. Επρεπε να βαλεις να ψηφισουμε.

More
06 Jun 2010 11:10 #73319 by Νικολής Ασημάκης
Κανένα από τα 2. Τα FPS ποτέ δεν με ενθουσίασαν, αν και ρίχνω που και που κανένα CoD 2 single. Και τα MMORPG μετά από κάψιμο WoW και LotRO, με αφήνουν πλέον παγερά αδιάφορο. Single-Player RPG for me. (Και κατά προτίμηση DnD based.) Διάλογοι, ξύλο, γαμώ τα σενάρια κλπ. Και εσύ είσαι ο ήρωας. Δεν είσαι εσύ ο ήρωας, μαζί όμως με μερικά εκατομμύρια ακόμα. :P

More
06 Jun 2010 13:14 #73328 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic MMORPG vs FPS
Ξεκινώ με το κλισέ.. Καλύτερο είναι αυτό που αρέσει στον καθένα.. Ακόμα και αν 5 δις άνθρωποι πούνε οτι τους αρέσει το πορτοκάλι αν δεν αρέσει σε εμένα για εμένα δεν είναι καλό. Έχω παίξει και τα 2 αρκετά.. και δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να επιλέξω.. Και τα 2 ανάλογα την φάση της ζωής και την διάθεση. Για κακή μου τύχη τα 3 τελευταία ΜΜΟ που δοκίμασα ήταν προβληματικά και δεν με κράτησαν (conan,warhammer, aion) ενώ στα fps είχαμε καλές και δυνατές κυκλοφορίες.

More
06 Jun 2010 13:26 #73331 by Μπάμπης Χαραλάμπους
FPS πλεον. Αν με ρωταγατε περσι θα ελεγα MMORPG. Τώρα πλέον έχω μπουχτήσει! Βέβαια ίσως αν δεν είχε συνδρομη το Darkfall να μην ελεγα FPS γιατι σιγουρα θα το συνεχιζα αφου ειναι FPS και MMORPG μαζι!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Jun 2010 13:59 #73333 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ παίζω και τα δύο είδη χωρίς πρόβλημα. Αν όμως δω κάτι που μου τη σπάσει απίστευτα το παρατάω το παιχνίδι και κλαίω τα λεφτά που έδωσα. Δηλαδή αυτό έκανα κάποτε. Τώρα περιμένω να ακούσω κάνα review(τίποτα users κι έτσι) ή νοικιάζω πρώτα το απιχνίδι και μετά αν μου αρέσει πάω και το αγοράζω. Πάντως έχω μα τάαη προς FPS. Μου δίνουν την εντύπωση ότι έχει πιο γρήγορη δράση και με κρατούν σε επαγρύπνηση.

ΥΓ. Ωραίο άβαταρ Μαρία.

More
06 Jun 2010 17:06 #73343 by MariaZ
Replied by MariaZ on topic MMORPG vs FPS

Επρεπε να βαλεις να ψηφισουμε.

Αμ δεν έπρεπε; Αλλά νύσταζα πρωί πρωί, δεν το σκέφτηκα.

Single-Player RPG for me. (Και κατά προτίμηση DnD based.) Διάλογοι, ξύλο, γαμώ τα σενάρια κλπ. Και εσύ είσαι ο ήρωας. Δεν είσαι εσύ ο ήρωας, μαζί όμως με μερικά εκατομμύρια ακόμα.

Να σου πω την αλήθεια εγώ βρίσκω ότι ένα από τα καλύτερα features των mmorpg είναι τα parties και η ανάγκη να συνεργαστείς. Όταν τουλάχιστον καταφέρνεις να βρεις μια ομάδα με minimum drama, δηλαδή ποτέ, οπότε ...βράστα

ΥΓ. Ωραίο άβαταρ Μαρία.

:armata double gun:

Shoryuken!
Sonic Boom!

More
11 Jul 2010 17:34 #75105 by Μάνος Γρυπάρης
Όταν ανοίγετε νέο topic να βάζετε και ψηφοφορία. Την πρόσθεσα τώρα οπότε κάντε κλικ για να ψηφίσετε.

MMORPG ίσως γιατί έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα FPS. Αν σε MMORPG μπεις σε Clan και μπλέξεις με PvP τότε οι μάχες για το ποιος θα πάρει τις περισσότερες πόλεις δεν σταματούν ποτέ. Ειδικά στο Darkfall που είναι για πολύ hardcore PvPers. Τώρα στα FPS γνώμη μου είναι ότι παίζεις διαρκώς τα ίδια maps και μετά από 1-2 μήνες ένας μέσος παίκτης ψιλοβαριέται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)