Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

MMORPG vs FPS

Poll: MMORPG ή FPS? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

MMORPG
2 20%
FPS
8 80%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
11 Jul 2010 17:43 #75107 by RamayaGr
Replied by RamayaGr on topic MMORPG vs FPS
κοιταχτε εψουμε δου διαφορετικες κατηγοριες παιζω και τα δυο ειδηκα το ενα (FPS) σε ανατγωνιστικο επιπεδο. Τα mmorg μου αρεσουν γτ μεσα απο αυτα μπορεις να διαμορφοσεις οπως εσει γπυσταρεις και να ψαχτει για πραγματα προσοπικα εχω ενα μικρο προβαδισμα για τα Fps :bye: :bye:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2010 17:58 #75108 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω παιζω ακομα Call of Duty 4 απαραιτήτως 1.5 με 2 ωρες την μέρα μιας που είμαι σε clan. :wink:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Jul 2010 17:59 #75109 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ σας είπα, παίζω και στα δύο είδη χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά θέλω να απαντήσω σε αυτό που λέει ο Μάνος, ότι τα FPS μετά από 1-2 μήνες τα βαριέται ο μέσος παίκτης. Εγώ απλά πιστεύω ότι αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να βαρεθεί, κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην βαρεθεί και να συνεχίσει μέχρι να γίνει ο καλύτερος του κόσμου(θα γίνω ο βασιλιάς τον πειρατών!). Εγώ π.χ. δεν βαριέμαι τα FPS(τα περισσότερα), αλλά αντίθετα κάθομαι και παίζω επ' αόριστον μέχρι να γίνω τόσο καλός, ώστε σε περίπτωση που παίξω κάνα LAN με φίλους ή μπω στο ίντερνετ και παίξω με όποιον βρω, να είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω επαρκώς και-γιατί όχι-να είμαι ο πρώτος στα kills.

More
26 Jul 2010 17:44 #75817 by takisant
Replied by takisant on topic MMORPG vs FPS
FPS με τα χίλια.
Σφαξίδι και τα μυαλά στα κάγκελα.
Πορώθηκα τώρα πάω να φάω καμία εικοσαριά zombie στο resident evil να συνέλθω. :bye:

More
26 Jul 2010 22:21 #75834 by Aνέστης Αδαμίδης

takisant wrote: FPS με τα χίλια.
Σφαξίδι και τα μυαλά στα κάγκελα.
Πορώθηκα τώρα πάω να φάω καμία εικοσαριά zombie στο resident evil να συνέλθω. :bye:

Βασικά παίζει και πιστολίδι στα FPS οπότε.....

More
26 Jul 2010 22:46 #75842 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic MMORPG vs FPS
fps.ποτε δεν με συγκηνισαν τα mmorpg και δεν νομιζω να με συγκηνισουν.απλα περναν απαρατηρητα.....

More
27 Jul 2010 08:33 #75859 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic MMORPG vs FPS
Μπορώ να παίξω και τα δυο είδη. Αλλά στα FPS ποτέ δεν βαριέμαι! Έχει δράση και δεν ξέρω πάντως είναι πολύ ωραία τα FPS!

More
18 Sep 2010 17:59 #78825 by Hercules
Replied by Hercules on topic MMORPG vs FPS
Είναι δυο διαφορετικά είδη παιχνιδίων, συνεπώς δεν μπορείς να πεις ποιό είναι το καλύτερο...άλλο τα FPS και άλλο τα MMORPG.

Θα συκρίνεις τα FPS μεταξύ τους και τα ΜΜΟRPG μεταξύ τους.

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
18 Sep 2010 18:00 #78826 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Hercules wrote: Είναι δυο διαφορετικά είδη παιχνιδίων, συνεπώς δεν μπορείς να πεις ποιό είναι το καλύτερο...άλλο τα FPS και άλλο τα MMORPG.

Θα συκρίνεις τα FPS μεταξύ τους και τα ΜΜΟRPG μεταξύ τους.

Εγω μπορω... Με το πρωτο διασκεδάζεις, με το αλλο λιωνεις και οπως λένε μετα you have no life.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.