Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kinect vs Playstation Move: Ποιος θα νικήσει?

Poll: Ποιο από τα δύο πιστεύετε ότι θα πετύχει? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Kinect
26 38.2%
Playstation Move
21 30.9%
Και τα δύο
6 8.8%
Κανένα από τα δύο
15 22.1%
Total number of voters: 14
Only registered users can participate to this poll
More
25 May 2011 12:21 #93912 by eliminator

darkace wrote: Ειναι απλα τα πραγματα οποιος απο τους δυο βγαλει τους περισσοτερους και τους καλυτερους τιτλους θα επικρατησει.
Το σιγουρο ειναι οτι το συστημα της Sony εχει ενα μειονέκτημα. Αν σου φυγει απο τα χερια το μηχανημα παει η καημενη η τηλεοραση.
Θα το αποδειξει η ιστορια λοιπον!!!!

Εχει λουρακι για να δενει στο χερι το χειρηστηριο του ps move τωρα οποιος ειναι αφελης και δεν το φοραει θα του φυγει καμια μερα και μετα αστα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jun 2011 00:32 #94663 by ArchonMD
Και εγώ πιστεύω ότι το Kinect θα τα πάει καλύτερα. Και μένω σε αυτό που ανέλυσε τόσο καλά ο BigBoss στη δημοσίευσή του. Το psmove μπορεί να είναι η τελειοποίηση του wii motio (καλύτερο και από plus) αλλά δεν είναι στην ουσία πρωτότυπο. Το Kinect από την άλλη είναι μια κατηγορία από μόνο του.

More
16 Jun 2011 08:28 #94667 by nikos
Επειδη τα ειχα και τα 2 και τωρα εχω μεινει μονο με τα move (γιατι δεν "φευγουν" σε εντιθεση με το kinnect που το εδωσα πιο γρηγορα!!!) δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα ειτε με το ενα ειτε με το αλλο. Επισης δεν (υπηρχαν) υπαρχουν στην ελληνικη αγορα αρκετα παιχνιδια (σε σχεση με αυτα που εβρισκα Ισπανια) που να σε "ιντριγκαρουν να συνεχισεις να παιζεις (εστω και παιχνιδια σε στυλ kinnect animals ή we dare το οποιο εαν δεν κανω λαθος αργησε αρκετα να ερθει ελλαδα). Οποτε πιστευω οτι εαν δεν κυκλοφορησουν παιχνιδια που να τα "υποστηριξουν" γερα και τα 2 ειναι πολυ "βαρβαρο" την εποχ που ζουμε να δωσει καποιος 99Ε και 65+45 (για το δευτερο χειρ) μονο και μονο για να χαιδευει virtual ζωακια και να παιζει partygames του στυλ χτυπα τα ζουζουνια ή ζωγραφισε αυτο που βλεπεις!!!!

Black is white and colours turn to grey, What was close is drifting far away, Just now right's already wrong, What turns weak was never strong, Can I kill the daemon without blowing out my mind? I don't know if hell or paradise Belong together or if Heaven Tells No Lies, You role the dice, You know the price is higher than you can afford, Beware of what you might see, Can you trust your blinded eyes?

More
19 Jun 2011 19:33 #94769 by Stevepredator
Ακριβώς, τα είπες πολύ σωστά φίλε spinemm.Κατ εμέ αυτή τη στιγμή κανένα από τα 2 δε με ενθουσιάζει, γιατί πολύ απλά δεν είμαι casual gamer,κάτι μόνο που μου τράβηξε την προσοχή, αλλά δεν το έχω μελετήσει ακόμα είναι η παρουσίαση στην E3 του nba2k με το move,καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική χρήση του move σε παιχνίδι για το οποίο υπάρχει ζήτηση από gamers.Όσο για το kinekt, το μόνο που είδα και ίσως υπάρξει ενδιαφέρον είναι στο forza.

Cause the only real predator is Stevepredator

More
21 Jun 2011 09:56 #94804 by stormare
δεν ξερω πιο θα κερδισει και tbh ουτε με ενδιαφερει.αυτο που ξερω ειναι οτι η ολη φαση με το motion gaming και τις πωλησεις σε casual games εχουν αρχισει να καταστρεφουν το αγαπημενο μας χομπι.ελπιζω να αλλαξει το σκηνικο συντομα και να ξαναβγουν σοβαρα hardcore games στην πρωτη γραμμη συντομα.

More
27 Jan 2013 16:41 #119619 by Άντζελα Μαυρομάτη
Έχοντας δοκιμάσει και τα 2, αποφάσισα πριν 1 χρόνο να αγοράσω Kinect. Ο λόγος απλός: δεν υπάρχει περιορισμός στις κινήσεις σου! Μπορείς εύκολα να κάνεις γυμναστική χωρίς να κράτας κάτι και με δεδομένο αυτό να εστιάσεις στα σημεία που θες να ενδυναμώσεις. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από αυτήν την αγορά μου!
Kinect +1

More
27 Jan 2013 17:31 #119621 by Χριστιάνα Θάνου
Και εγώ έχοντας δοκιμάσει και τα δύο ψηφίζω το Kinect γιατί σου δίνει περισσότερη ελευθερία και έχει καλύτερη ανταπόκριση από το PS Move. Γενικά είχα καλύτερες εμπειρίες με το Kinect.

More
15 Feb 2013 17:52 #120463 by Βαγγέλης Καντιδάκης
Προτιμάω το move. Όχι, επειδή έχω playstation 3, αλλά επειδή πρόσφατες κυκλοφορίες όπως τα Sorcery και Book of Spells έχουν κάνει το παιχνίδι αρκετά διασκεδαστικό

More
20 Feb 2013 13:10 #120693 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ πάλι θα πω το Wii γιατί όχι μόνο ήταν ο πρώτος διδάξας αλλά και γιατί έχει τα καλύτερα και περισσότερα παιχνίδια. No more Heroes και Red Steel ;-)

Αν και παραδέχομαι πως το kinect επειδή ακριβώς δεν έχει χειριστήριο.

More
26 Mar 2013 19:58 #122072 by Μιχάλης Κοδήμας