Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kinect vs Playstation Move: Ποιος θα νικήσει?

Poll: Ποιο από τα δύο πιστεύετε ότι θα πετύχει? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Kinect
26 38.2%
Playstation Move
21 30.9%
Και τα δύο
6 8.8%
Κανένα από τα δύο
15 22.1%
Total number of voters: 14
Only registered users can participate to this poll
More
10 Nov 2010 14:05 #83908 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα κυκλοφορεί το Kinect και επίσημα.
Οπότε, περιμένουμε τις προβλέψεις σας, όσον αφορά στις πωλήσεις των δύο περιφερειακών.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2010 15:10 #83916 by rafor
Κοιτα Μανο, ειναι ακομα πολυ νωρις για να κρινουμε.Πρεπει να κλεισουν σιγουρα 2-3 μηνες για να ξερουμε πιστευω και να μπορουμε να κρινουμε με μεγαλυτερη ακριβεια.Τωρα στη ψηφοφορια ψηφισα ''και τα δυο'', διοτι το καθενα απο αυτα, εχει διαφορετικα να σου προσφερει.Αλλη αισθηση το Kinect και αλλη το PS3.Eπισης το θεμα ειναι οτι στην αγορα ενα μειονεκτημα του Kinect ειναι οτι ακομα δεν εχουν κυκλοφορησει παρα καποια sport τιτλοι, οπου δεν ενθουσιαζουν το κοινο που θα δωσει το ποσο (εαν).

More
10 Nov 2010 15:27 #83920 by Κώστας Λεοντιάδης
Εγώ νομίζω ότι είναι γενικά "άκυρη" η σύγκριση αυτών των δύο... Ναι, από την μία και τα δύο προσφέρουν motion gaming, αλλά το ένα με το άλλο είναι η μέρα με την νύχτα...

Από την μία το Move, το οποίο είναι μία πραγματική εξέλιξη του Wii προσφέροντας εντοπισμό των 2 χειριστηρίων Move σε 3D περιβάλλον χάρης το Eye Toy. Επίσης, προσφέρει πλήρη ακρίβεια κινήσεων (1:1).

Το Kinect είναι διαφορετικό. Δεν εντοπίζει μόνο τα χέρια, αλλά κάνει scan το περιβάλλον σε 3D όπως επίσης βλέπει και τον παίκτη σε 3D, αναγνωρίζοντας το σώμα του. Επίσης, έχει πολλά μικρά μικρόφωνα για να αναγνωρίζει τις φωνές αλλά και μπορεί να επικεντρώνεται μόνο στο στόμα του χρήστη. Τέλος, αναγνωρίζει την εμφάνιση του κάθε παίκτη που έχει κάνει sign in, προσφέρει παιχνίδι για 2 παίκτες, και με το calibrate προσφέρει αρκετά καλή απόκριση.

Οπότε νομίζω ότι η σύγκριση αυτών των 2 δεν στέκει, αν και και τα δύο είναι κορυφαία.

More
10 Nov 2010 16:55 #83924 by Μάνος Γρυπάρης
Η σύγκριση είναι στο "Ποιο θα πουλήσει περισσότερα".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Nov 2010 19:58 #84151 by Θωμάς Ανδριανός
Playstation move!
Γιατι?
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!!!!! \:D/ :P :P :P :P :P :P

More
14 Nov 2010 20:07 #84153 by Κώστας Λεοντιάδης

Manos wrote: Η σύγκριση είναι στο "Ποιο θα πουλήσει περισσότερα".

Α, λάθος μου τότε....

More
14 Nov 2010 20:12 #84154 by Βασίλης Δρέττας
αμα ειναι πωλησεις σίγουρα το kinect θα πουλησει περισσοτερα αφου ηδη εχει ιδες περιπου πωλησεις με το move

More
14 Nov 2010 21:12 #84155 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μεχρι στιγμης ειναι στα 2.5 εκατομμυρια και αναμενεται να φτασει τα 4 μεχρι τα Χριστουγεννα. Νουμερο-ρεκορ κατα τη γνωμη μου

More
14 Nov 2010 21:30 #84161 by Παναγιωτης Κοκκόσης
playstation move γιατι οντως ειναι πιο ολοκληρωμενο κ γιατι εχεις την διασκεδαση του wii σε full hd με κορυφαια παιχνιδια κ οχι για μικρα παιδια!!!επισης το playstation 3 ειναι το πιο πληρες απο ολα.γιατι εχεις τελεια εικονα τελειο ηχο (μεσω AV) τελεια γραφικα απειρα παιχνιδια κ μαλιστα μερικα κορυφαια κ full HD ταινιες με BR.για μενα ολα τα αλλα (xbox,wii)ειναι σαν το GTA που παρα πολλοι εχουν κλεψει το gameplay του κ μαλιστα καποιοι δεν μπηκα στον κοπο να μας δειξουν εστω κ κατι δικο τους μαζι με του GTA.....

More
14 Nov 2010 22:11 #84164 by Ιβάν
Εγώ προσωπικα ψηφίσα kinect. Από το πρώτο βίντεο που είδα μου έκανε μεγάλη εντύπωση! Μπορεί να μην είναι ολοκληρωμένο όσο το ps move αλλά είναι ένα κλικ πιο μπροστά! Δεν θέλει πολύ κλικ-κλικ! :roll: